ΖΩΔΙΑ

Τι λένε τα άστρα για τον Ιούλιο


ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΟΦΙΑΝΗΣ

29 Ιουνίου 2017

signs1.jpg

Για πληρέστερη ανάλυση, μην ξεχνάς να διαβάζεις τις προβλέψεις και για τον ωροσκόπο σου.

ΚΡΙΟΣ

Το ξεκίνημα του Ιουλίου είναι δύσκολο αφού θα χρειαστεί να λάβεις μέρος σε εκκαθαρίσεις που φαίνεται να σε απομακρύνουν από ανθρώπους που έχουν κάνει τον κύκλο τους στη ζωή σου. Το τέλος στον εργασιακό χώρο δεν μπορεί να γίνει με ανέμελο και πανηγυρικό τρόπο, αλλά θα φέρει και κάποια συγκίνηση ή εσωτερικό θυμό γιατί θεωρείς πως υπάρχει αδικία στον τρόπο που λαμβάνει χώρα. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Ιούλιος μοιάζει με το μήνα της προετοιμασίας σου απέναντι σε σημαντικά γεγονότα που θα λάβουν χώρα τον επόμενο μήνα, γι αυτό καλύτερα να ακονίσεις το μυαλό σου ώστε να είσαι έτοιμος/η να αντιδράσεις σε προκλήσεις που θα δεχτείς. Αν βρεις χρόνο να πραγματοποιήσεις διακοπές, τότε φρόντισε να το κάνεις και πράξη, αφού χρειάζεσαι απόσταση από τις καταστάσεις που έχεις μάθει να υπάρχουν γύρω σου, με στόχο να ανοίξεις τους οπτικούς σου ορίζοντες. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η είσοδος και παραμονή της Αφροδίτης στο ζώδιο σου τον Ιούλιο υπόσχεται κάποιες όμορφες στιγμές, που περιλαμβάνουν εξορμήσεις σε μέρη που μπορείς να διώξεις από το μυαλό σου τις ανησυχίες που πέρασες τον τελευταίο καιρό. Αυτό όμως δε σημαίνει πως δε θα πρέπει να ασχοληθείς με θέματα οικονομικού περιεχομένου που σε βαραίνουν, που σε κάνουν να αντιλαμβάνεσαι πως έχει φτάσει η ώρα για να προχωρήσουν κάποιες σκέψεις που έχεις κάνει και θα οδηγήσουν σε κομβικές πράξεις. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η παρουσία του Ήλου και του Άρη στο ζώδιο σου μέχρι και το δεύτερο δεκαήμερο του μήνα, δημιουργούν ένα έντονα απαιτητικό διάστημα, αφού καλείσαι να διαχειριστείς καταστάσεις στις οποίες θα πρέπει να μιλήσεις με ειλικρίνεια, να δράσεις με σαφήνεια, να αναλάβεις προσωπικές πρωτοβουλίες που δείχνουν πως δε φοβάσαι να αντιπαρατεθείς με αντιπάλους που μπορεί να μοιάζουν και έξω από τα νερά σου. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

ΛΕΩΝ

Ο Ιούλιος, και ειδικά το πρώτο του μισό, είναι κουραστικός μήνας αφού θα χρειαστεί να εργαστείς με τρόπο που σε φτάνει κάποιες φορές σα όρια σου. Οι απαιτήσεις στον επαγγελματικό τομέα μπορεί να είναι μεγάλες και να σε οδηγούν σε ρυθμούς που για κάποιους τρίτους, αλλά ακόμα και εσένα, φαντάζουν ιδιαίτερα δύσκολοι. Προσπάθησε να μην κολλάς σε θέματα που εμπεριέχουν την έννοια της απόδρασης από ενοχές παρελθόντος και μνήμες που σε στοιχειώνουν, γιατί μπορεί να χάνεις χρόνο σε ζητήματα για τα οποία δεν μπορείς να κάνεις κάτι ώστε να τα επιλύσεις. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο Ιούλιος φαίνεται να είναι ένας μήνας κατά τη διάρκεια του οποίου ακροβατείς ανάμεσα στην αλήθεια και το ψέμα, στην πράξη και το σχεδιασμό, στη φήμη και την αλήθεια, στην πραγματικότητα και τη φαντασία. Θα υπάρξουν στιγμές που θα χρειαστείς τη γνώμη και στήριξη προσώπων του φιλικού κύκλου, που θα πρέπει να προσπαθήσεις να ακούσεις με απόλυτη σαφήνεια αυτά που σου λένε γιατί είναι πολύ εύκολο να πέφτεις θύμα των δικών σου σκέψεων και απόψεων. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

ΖΥΓΟΣ

Ο Ιούλιος φαίνεται να είναι ένας μήνας που θα μπορούσε να κρίνει σε μεγάλο ποσοστό την επαγγελματική σου εξέλιξη αλλά και την προσωπική σου ευτυχία, αφού θα κληθείς να εκφράσεις τον εαυτό σου χωρίς περιστροφές, με αποτέλεσμα να πρέπει να λάβεις αποφάσεις που δείχνουν και την ανάγκη για επιλογή στρατοπέδου. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Ιούλιος είναι ένας ιδιαίτερα αποφασιστικός μήνας ως προς την ολοκλήρωση ετοιμασιών που έχουν να κάνουν με το επόμενο βήμα σε επαγγελματικό ή προσωπικό επίπεδο. Αν βρίσκεσαι σε περίοδο εκπαίδευσης και επιμόρφωσης, τότε προσπάθησε να κλείσεις τις ανοικτές εκκρεμότητες και να δώσεις τον καλύτερο εαυτό σου στο τελείωμα αυτής της εποχής, με στόχο να πιάσει τόπο ο κόπος που έχεις επενδύσει σε αυτό που μπορεί να αλλάξει την επαγγελματική σου ιδιότητα. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Ιούλιος είναι ακόμα ένας μήνας που σου προσφέρει την ευκαιρία να αποκτήσεις εμπιστοσύνη σε ανθρώπους και καταστάσεις που βρίσκονται γύρω σου. Στο ξεκίνημα του μήνα θα πρέπει να μονομαχήσεις με ένα άτομο, ή με τον ίδιο σου τον εαυτό σου, σχετικά με το κατά πόσο μπορείτε να λειτουργήσετε ταυτόχρονα και αρμονικά απέναντι σε καταστάσεις που ζητούν δέσμευση και ταύτιση. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Ιούλιος ξεκινά πολύ δυναμικά για εσένα, αφού καλείσαι να αντιμετωπίσεις καταστάσεις που φαίνεται να θέτουν σε κίνδυνο υπάρχουσες σχέσεις, συνεργασίες και κεκτημένα σου. Μπορεί να βρεθείς απέναντι από ανθρώπους που αποφάσισαν να αμφισβητήσουν τις ικανότητες σου και αυτό να σου προκαλέσει θυμό και εκνευρισμό, αλλά στην πραγματικότητα θα πρέπει να παραμείνεις στην ουσία της συζήτησης και να αποδείξεις πως μπορείς να σταθείς στο ύψος των περιστάσεων. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Το ξεκίνημα του Ιουλίου κουβαλά παγίδες και αρκετή ένταση, αφού καλείσαι να διαχειριστείς καταστάσεις που μπορεί να εμπεριέχουν παρασκήνιο ή να ζητούν από εσένα δεσμεύσεις χρόνου και καρδιάς που δεν είναι βέβαιο πως μπορείς να διασφαλίσεις. Καλό θα ήταν να είσαι προσεκτικός/η με τις δυνάμεις σου και να προσπαθήσεις να αποφύγεις τις συγκρούσεις με άτομα εξουσίας, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει πως θα καταπιείς τα πάντα και θα κάνεις κακό στον εαυτό σου. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

ΙΧΘΕΙΣ

Μία σειρά από ζητήματα που θα αντιμετωπίσεις το πρώτο μισό του Ιουλίου και θα αφορούν τις αντοχές σου ή τη σχέση σου με τα παιδιά σου ή το έτερο ήμισυ, μπορεί να σε κάνουν να αισθανθείς πως δε βλέπεις το μέλλον με πολύ καθαρή ματιά, πως υπάρχουν εμπόδια που δεν μπορείς να βγάλεις από τη μπροστά σου. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.