ΖΩΔΙΑ

Τι λένε τα άστρα για την εβδομάδα από 3/7 έως 9/7


ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΟΦΙΑΝΗΣ

2 Ιουλίου 2017

zodiac-weekly.gif

ΚΡΙΟΣ

Η είσοδος της Αφροδίτης στους Διδύμους και του Ερμή το Λέοντα στα μέσα της εβδομάδας είναι δύο στοιχεία που θα σε βοηθήσουν να πάρεις ανάσα και να στρέψεις το βλέμμα σου από την κατεύθυνση που τον τελευταίο καιρό σε τρομάζει ή σε κάνει να αγχώνεσαι για το αύριο. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

ΤΑΥΡΟΣ

Η νέα εβδομάδα φαίνεται να κουβαλά μαζί της την ευκαιρία για τις τελικές σου εξετάσεις απέναντι σε μία περίοδο που θα πρέπει να σε έχει μάθει να λειτουργείς με διαφορετικό τρόπο απέναντι στις προκλήσεις. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η νέα εβδομάδα θα πρέπει να λειτουργήσει ως κάθαρση στον τομέα των οικονομικών σου και να αποφασίσεις να προχωρήσεις ή να κάνεις ένα βήμα προς τα πίσω σε θέματα που έχουν να κάνουν με επαγγελματικές διεκδικήσεις ή αγορές κάποιων αντικειμένων. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η νέα εβδομάδα φαντάζει ιδιαίτερα απαιτητική ως προς την έκβαση της υπόθεσης μίας διαπροσωπικής σχέσης που σε ταλαιπωρεί και πρέπει να βρεις τη δύναμη να θέσεις τους δικούς σου κανόνες. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

ΛΕΩΝ

Η νέα εβδομάδα φαίνεται να μεγαλώνει την ένταση στον επαγγελματικό τομέα και να χρειάζεσαι γερό στομάχι για να αντέξεις αυτά που λαμβάνουν χώρα. Προσπάθησε να παραμείνεις ειλικρινής και διαφανής με όσα συμβαίνουν και φρόντισε να διατηρήσεις σε  απόσταση πρόσωπα που γνωρίζεις πως μπορούν να σε βλάψουν αλλά επιμένεις να διατηρείς στον κύκλο επιρροής σου. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η δυσκολία να λάβεις μία τελική απόφαση σε ένα θέμα που θα μπορούσε κάτω από άλλες περιστάσεις να σε χαροποιεί και ανανεώνει, είναι το βασικό σου θέμα τη νέα εβδομάδα. Με την είσοδο του Ερμή στο Λέοντα, μπορεί να νιώσεις πως πιέζεσαι από τη γνώμη άλλων, πως καλείσαι να χωρέσεις τις δικές σου διαθέσεις και προθέσεις μέσα σε καλούπια που δε σε χωράνε. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

ΖΥΓΟΣ

Η συνειδητοποίηση πως έχεις δίπλα σου πρόσωπα που δειλιάζουν την ώρα που πρέπει να πάρουν τη ζωή στα χέρια τους, είναι ένα συναίσθημα που θα σε οδηγήσει στην ανάγκη για ακραίες πράξεις τη νέα εβδομάδα. Η συμμετοχή σου σε μία ομάδα που λειτουργεί με τρόπο  που υποβιβάζει την αντίληψη σου για το ανθρώπινο είδος, θα σε αναγκάσει να βγεις μπροστά στη σκηνή και να φωνάξεις. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η ισορροπία ανάμεσα στις σκέψεις και τις πράξεις, τις επιθυμίες και τις κατακτήσεις, τα όνειρα και την πραγματικότητα είναι το κυρίαρχο ζήτημα της νέας εβδομάδας. Αν βρίσκεσαι σε ένα δίλημμα που έχει να κάνει με επιλογές ενός παρελθοντικού χρόνου, που μοιάζει να σε βάζει στη διαδικασία να παραδεχτείς πως κάποιες φορές λειτουργείς αυτοκαταστροφικά με αποτέλεσμα να μετανιώνεις για πράγματα που δε διεκδίκησες τη στιγμή που θα τα ήθελες, τότε καλύτερα να είσαι προετοιμασμένος/η για δύσκολες συνειδητοποιήσεις. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η νέα εβδομάδα φαίνεται να εκκινεί ή να εξελίσσει διαδικασίες που έχουν να κάνουν με νέους επαγγελματικούς ρόλους, που αφορούν καινούργια οικονομικά δεδομένα σε εργασιακά ζητήματα. Το τέλος της διαπραγμάτευσης θα πρέπει να αφήσει μία ουσιαστική γεύση στο στόμα σου, θα πρέπει να είναι η ευκαιρία ώστε να μπορείς πλέον να πατάς καλύτερα στα πόδια σου. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η νέα εβδομάδα φαντάζει ιδιαίτερα καθοριστική για την έκβαση μίας υπόθεσης που σε έχει βάλει στη διαδικασία να αναζητήσεις ή επιδιώξεις ένα νέο ρόλο σε μία διαπροσωπική σχέση που φαίνεται να αλλάζει επίπεδο. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η νέα εβδομάδα μπορεί να κουβαλά μαζί της την απαίτηση να κοιτάξεις την υγεία σου, με ότι και αν σημαίνει αυτή η φράση, αφού μπορεί να ξεκινά από μία απλή αλλαγή της καθημερινότητας σου και να φτάνει μέχρι μία σειρά από εξετάσεις που καλείσαι να κάνεις. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

ΙΧΘΕΙΣ

Η νέα εβδομάδα φαίνεται να διεγείρει ακόμα περισσότερο τις συναισθηματικές σου αποκρίσεις και να σε μετατρέπει σε ένα άτομο γεμάτο ορμόνες ή θυμό, με αποτέλεσμα να είναι εύκολο να γίνεις έρμαιο του πάθους σου, μέσα από κάθε δυνατό τρόπο. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.