ΖΩΔΙΑ

12/7 Τι λένε τα άστρα για σήμερα


ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΟΦΙΑΝΗΣ

11 Ιουλίου 2017

ngoi-sao-sang-trong-nganh-chiem-tinh-hoc-the-gioi-chiem-tinh-hoc-the-gioi-1-1456716658-width500height500.jpg

Η αναζήτηση νέου νοήματος στην  καθημερινότητα σου μπορεί να περνά μέσα από την αλλαγή της καθημερινής σου ρουτίνας, μπορεί να έχει σχέση με την απόφαση σου να πάψεις να λαμβάνεις τόσο προσωπικά κάποια θέματα που δε χρειάζεται να αποτελούν μέρος των δικών σου προβλημάτων. Η απόσταση που έχεις αρχίσει να λαμβάνεις από ένα θέμα που σε επηρέασε το προηγούμενο χρονικό διάστημα, είναι πολύ καλός οδηγός σχετικά με τον τρόπο που θα πρέπει να αντιμετωπίσεις ζητήματα που δε χρειάζεται να πρέπει να βρίσκεις λύση, αφού δεν είναι απαραίτητο να σε αφορούν. 

Από την άλλη πλευρά, η παραμονή σου στο περιθώριο και η παρατήρηση των άλλων γύρω σου, μπορεί να μοιάζει με τεμπελιά ή με απόφαση να κοιτάξεις μόνο τη δική σου ζωή, χωρίς να ενδιαφέρεσαι για τους ανθρώπους που δε ζητούν την αρωγή σου, αλλά θα μπορούσες να εκφράσεις μία άποψη που μπορεί να βοηθήσει. 

Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.