ΖΩΔΙΑ

Τι λένε τα άστρα για την εβδομάδα από 4/9 έως 10/9


ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΟΦΙΑΝΗΣ

2 Σεπτεμβρίου 2017

zodiac-weekly-2.png

ΚΡΙΟΣ

Η είσοδος του Άρη στην Παρθένο και η επιστροφή  του Ερμή σε ορθή πορεία στο Λέοντα φαίνεται να δηλώνουν πως τη νέα εβδομάδα καλό θα ήταν να βάλεις λογική στη ζωή σου. Η ανάλυση κάποιων καταστάσεων φαίνεται να έχει πλέον φτάσει στο τέλος και να έχει έρθει η ώρα να παρθούν αποφάσεις, να μπεις στο χορό της καθημερινότητας και να δείξεις πως μπορείς να ακολουθήσεις τα βήματα. Η θολούρα που μπορεί να συνεχίζει να υπάρχει στο κεφάλι σου χρειάζεται να πάψει να υφίσταται και αυτό μπορεί να γίνει ορατό ακόμα και μέσα από το μπέρδεμα που βιώνεις σε κάποιες καταστάσεις, αφού δεν έχεις αποσαφηνίσει τα αισθήματα σου. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

ΤΑΥΡΟΣ

Η επιμονή σου να έχεις τον τελευταίο λόγο σε καταστάσεις οι οποίες έχουν πάρει το δρόμο τους, οπότε δεν έχει νόημα να επιμένεις να θέλεις να τις επηρεάσεις, είναι ένα στοιχείο που καλό θα ήταν να αποβάλεις τη νέα εβδομάδα. Έχει έρθει η ώρα να αρχίσεις να ζεις για το παρακάτω, να ξεκινήσεις να διαμορφώνεις το νέο χώρο στον οποίο θα ζήσεις και να πάψεις να θέλεις να επιστρέψεις στα παλιά. Είναι καιρός να αποδεχτείς το νέο  ξεκίνημα στην προσωπική σου ζωή και να σταματήσεις να συγκρίνεις με το παρελθόν και με χαμένες ευκαιρίες που είχες πριν από λίγο καιρό για κάτι διαφορετικό. Είναι ώρα να αρχίσεις να δουλεύεις πάνω στο νέο επαγγελματικό σου πλάνο και να σταματήσεις να σχεδιάζεις κάτι που φαίνεται να έχει ανάγκη να πάρει μπροστά. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η επιστροφή του Ερμή σε ορθή πορεία και η είσοδος του Άρη στην Παρθένο στο ξεκίνημα της νέας εβδομάδας φαίνεται  να δηλώνουν πως επιστρέφεις σε μία πραγματικότητα που δεν έχεις το περιθώριο του χρόνου. Καλείσαι να πέσεις αμέσως στα βαθιά, να δοκιμάσεις να αναμετρηθείς σε καταστάσεις που γνωρίζεις πως απαιτούν λεπτούς χειρισμούς, πως μπορεί να μην υπάρχει χώρος και χρόνος για δεύτερες ευκαιρίες. Στον επαγγελματικό τομέα, υπάρχει το ενδεχόμενο να παραπλανηθείς και να πέσεις θύμα της καλής σου θέλησης, γι αυτό προσπάθησε να λειτουργήσεις με απόλυτη ειλικρίνεια και διαύγεια. Καλό θα ήταν να αποφύγεις τους συναισθηματισμούς και να φροντίσεις να ξεκαθαρίσεις καταστάσεις που μοιάζουν μπερδεμένες. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η νέα εβδομάδα φαίνεται να σε βοηθά να σχεδιάσεις ή να πραγματοποιήσεις μία απόδραση την οποία έχεις ανάγκη, ώστε να κερδίσεις χρόνο σε σχέση με αποφάσεις που γνωρίζεις πως θα πληγώσουν ή τουλάχιστον στριμώξουν. Η ευκαιρία ενός ταξιδιού δεν πρέπει να περάσει ανεκμετάλλευτη, αφού μπορείς να βρεθείς σε ένα μέρος που σε βοηθά να χαλαρώσεις και να έρθεις σε επαφή με τις ανησυχίες σου. Στο συναισθηματικό τομέα, συνεχίζεις να αναζητάς απαντήσεις χωρίς όμως να μπορείς να κοιτάξεις προς τη σωστή κατεύθυνση, αφού πιθανότατα να μην έχεις ακόμα συμβιβαστεί με την ιδέα πως θα πρέπει να αφήσεις στην άκρη κάποιες συνήθειες που σου προκαλούν μία μορφή ασφάλειας. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

ΛΕΩΝ

Η επιστροφή του Ερμή σε ορθή πορεία στο ζώδιο σου στο ξεκίνημα της νέας εβδομάδας θα πρέπει να λειτουργήσει σαν το καμπανάκι της λογικής σε μία περίοδο που κυριάρχησε η παρόρμηση, το πάθος και η ένταση σε κάθε έκφανση της ζωής σου. Μετά από ένα χρονικό διάστημα που χρειάστηκε να πάρεις χρόνο ώστε να αναλογιστείς τι από όλα όσα έχουν συμβεί μπορεί να έχει δυναμική για το παρακάτω, είναι μάλλον η κατάλληλη στιγμή να δοκιμάσεις κατά πόσο μπορείς να επηρεάσεις τους γύρω σου με τις αποφάσεις σου. Θα τολμήσεις να μιλήσεις ανοικτά για τα νέα δεδομένα στον ερωτικό ή επαγγελματικό τομέα, θέλοντας να δηλώσεις πως δεν μπορείς να αποφύγεις την πρόκληση του να περπατήσεις σε ένα μονοπάτι που είναι παρόν. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η είσοδος του Άρη στο ζώδιο σου και  η επιστροφή του Ερμή σε ορθή πορεία τη νέα εβδομάδα, δηλώνουν πως είναι καιρός να αρχίσεις να ξεδιπλώνεσαι και να ζητήσεις το χώρο και το αντάλλαγμα που θεωρείς πως σου ανήκουν, σε καλύπτουν, ταιριάζουν με την προσωπικότητα σου. Μετά από μία παρατεταμένη περίοδο δοκιμασίας και συνεχών τεστ, θέλοντας να δεις κατά πόσο σου ταιριάζει μία σχέση, μία συνεργασία, μία νέα καθημερινότητα, είναι πλέον η κατάλληλη στιγμή να αρχίσεις να εκφράζεις τις αποφάσεις σου. Η δοκιμασία μίας σχέσης ή συνεργασίας θα πρέπει να γίνει στο βωμό της λογικής και της αλήθειας, αφήνοντας στην άκρη το συναισθηματικό κομμάτι που μπορεί να σε μπερδέψει πολύ στην προσπάθεια να βγει το πόρισμα. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

ΖΥΓΟΣ

Η νέα εβδομάδα χρειάζεται κάποιου είδους προσοχή σε θέματα εργασιακού περιεχομένου, αφού είναι πιθανό να υπάρχει έντονο παρασκήνιο και να πρέπει να λειτουργήσεις με όλες σου τις αισθήσεις σε εγρήγορση. Αν δε λαμβάνεις μέρος σε παρασκηνιακά παιχνίδια, τότε καλύτερα να αρχίσεις να παρατηρείς βλέμματα και κινήσεις των ανθρώπων που συναναστρέφεσαι στην καθημερινότητα σου, αφού είναι εξαιρετικά πιθανό να χρειαστεί να αποτρέψεις κάτι που υφαίνεται. Αν πάλι συμμετέχεις σε παρασκηνιακές κινήσεις, τότε συνέχισε να λειτουργείς μακριά από αδιάκριτα βλέμματα και φρόντισε να περάσεις από δοκιμασίες ανθρώπους που θα ήθελες να γνωρίζεις αν και κατά πόσο μπορείς να τους εμπιστεύεσαι. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η νέα εβδομάδα θα πρέπει να αποτελέσει την περίοδο που θα ξεκινήσει να επιλύεται ένα θέμα επαγγελματικού περιεχομένου, αφού καλείσαι να λάβεις αποφάσεις που δείχνουν κατά πόσο πιστεύεις στις δυνατότητες σου ή θα παραμείνεις συμβιβασμένος/η με δεδομένα που σου έχουν προσφέρει. Η πρόκληση για να ανέβεις σκαλοπάτι, στην ιεραρχία ή στον οικονομικό τομέα, είναι παρούσα και δεν μπορείς να κλείσεις τα μάτια σου. Επιλέγοντας να τολμήσεις, μοιάζει σαν να αποδέχεσαι έναν  καρμικό ρόλο για τον οποίο προετοιμάζεσαι εδώ και μερικούς μήνες, τον οποίο όμως θα εξασκήσεις πολύ πιο έντονα σε λίγους μήνες από σήμερα. Αν πάλι διαλέξεις να κάνεις ένα βήμα προς τα πίσω και να επιλέξεις την ασφάλεια του γνώριμου περιβάλλοντος, τότε να ξέρεις πως δημιουργείς έναν εχθρό στον εσωτερικό σου κόσμο, αφού του δίνεις να πιστέψει πως δεν έχεις μεγαλύτερες φιλοδοξίες. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η είσοδος του Άρη στην Παρθένο στο ξεκίνημα της νέας εβδομάδας δηλώνει πως είναι μάλλον ώρα να σηκώσεις και πάλι τα μανίκια και να αρχίσεις να ασχολείσαι με ότι είναι απτό και πραγματικό. Μετά από μία περίοδο σχεδιασμού ή ταξιδιών, που είχες την ευκαιρία να ζήσεις και λίγο πέρα από  την καθημερινή πραγματικότητα, είναι η ώρα να δεις και πάλι τι ακριβώς συμβαίνει στη δουλειά σου, τι χρειάζεται να επιδιορθώσεις στη σχέση ή μέσα στο σπίτι σου. Μπορεί να πιεστείς ώστε να πρέπει να ενταχθείς και πάλι στο σύστημα της καθημερινότητας, οπότε προσπάθησε να κατανοήσεις τις ανάγκες των άλλων, χωρίς να χρειαστεί να υπάρξουν συγκρούσεις. Φρόντισε επίσης να έχεις επαφή με την πραγματικότητα και να αποφύγεις να πέσεις στην παγίδα που μπορεί να στήνουν άλλοι, αφού κάποια σχέδια και πλάνα που τίθενται στο προσκήνιο μπορεί να μην έχουν καμία λογική υπόσταση. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η είσοδος του Άρη στην Παρθένο στο ξεκίνημα της νέας εβδομάδας αποτελεί μία καλή ανάσα για εσένα, αφού θα καταφέρεις να βρεις ανθρώπους με τους οποίους μπορείς να συνεννοηθείς. Μετά από μία περίοδο έντασης και ανησυχίας, που είχε να κάνει με τη σχέση ή τα οικονομικά σου, χωρίς βέβαια να έχει κλείσει αυτή η περίοδος, είναι ώρα να αναλάβεις και πάλι έναν αρχηγικό ρόλο, τουλάχιστον απέναντι σε καταστάσεις στις οποίες μπορείς να έχεις το πάνω χέρι. Ίσως να χρειαστεί να βγεις μπροστά και να αναλύσεις ένα ζήτημα που σε έχει προβληματίσει ή σε έχει βάλει στη διαδικασία αναμέτρησης με ένα άτομο που δε χρειάζεται να συνεχίσει να είναι απέναντι σου. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η επιστροφή του Ερμή σε ορθή πορεία στο Λέοντα στο ξεκίνημα της νέας εβδομάδας φαίνεται να λειτουργεί σαν τον καταλύτη της εκκαθάρισης σε ένα θέμα που σε έχει ταλαιπωρήσει τον τελευταίο καιρό, αφού δεν μπορείς να διασαφηνίσεις το ρόλο σου. Η ενεργοποίηση ενός άλλου ατόμου, η ευκαιρία να παίξει ένα διαφορετικό ρόλο στη μεταξύ σας σχέση, μπορεί να αποτελέσει την αφορμή για να ξεκλειδώσεις τα αισθήματα σου ή για να καταφέρεις να χωρέσεις καλύτερα σε μία συνεργασία που ξεκινά να ξεδιπλώνεται. Αυτό όμως που θα πρέπει να είναι κατανοητό, είναι πως πρέπει να διαχωριστούν οι ρόλοι, πως είναι καιρός να τεθούν στο χαρτί τα δεδομένα και να πάψεις να λειτουργείς μέσα σε ένα πλαίσιο καλής διάθεσης. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

ΙΧΘΕΙΣ

Η νέα εβδομάδα θα σου δηλώσει από το ξεκίνημα της πως είναι καιρός να σταματήσεις να κρύβεσαι και να βγεις μπροστά ώστε να αναλάβεις τις ευθύνες σου. Η είσοδος του Άρη στην Παρθένο στο ξεκίνημα της, μπορεί να μετατρέψει τους απέναντι σου σε ετοιμοπόλεμους αντιπάλους που έχουν θέσει ως στόχο να σε κριτικάρουν, να σε μηδενίσουν, να σε εξοντώσουν. Θα βρεθούν λόγοι για τους οποίους θα κληθείς να εκφράσεις τη δική σου άποψη, ακόμα και να απολογηθείς, ενώ την ίδια στιγμή μπορεί να ανακαλύψεις ολιγωρίες από την πλευρά σου που γίνονται φανερές πλέον. Σε μία τέτοια περίπτωση, δε χρειάζεται να συντηρήσεις το κλίμα της διαμάχης και να προσπαθήσεις να αποδράσεις από τις υποχρεώσεις σου που δεν έφερες εις πέρας, αλλά να αποδεχτείς την κριτική και να πείσεις πως είσαι σε θέση να αναστρέψεις το κλίμα. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.