ΖΩΔΙΑ

Τι θα φέρει για κάθε ζώδιο η Νέα Σελήνη στις 17/3


ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΟΦΙΑΝΗΣ

15 Μαρτίου 2018

ganapathy-kumar-541043-unsplash.jpg

Η συγκεκριμένη Νέα Σελήνη θα φέρει στην επιφάνεια παθογένειες και μεθόδους επιδιόρθωσης ή θεραπείας τους. Μπορεί να μοιάζει με μία ένα άσχημο νέο σε περίοδο ηρεμίας, με μία ενοχλητική κατάσταση που επιμένει να σπάει τη σιωπή, με ένα εμπόδιο στη μέση του δρόμου που δεν είναι κανείς διατεθειμένος να μετακινήσει. Μπορεί πάλι να αποτελέσει την αφορμή για να τσεκάρεις την υγεία σου, να αποφασίσεις να αλλάξεις κάτι στη διατροφή σου, στις συνήθειες και τις δραστηριότητες σου. Μπορεί να νιώσεις την ανάγκη να προσεγγίσεις περισσότερο κόσμο που έχει ανάγκη στήριξης, που είναι ανήμπορος και αναζητά μία κουβέντα ή πράξη που θα τον βοηθήσει να δει και πάλι φως.

Από την άλλη όμως πλευρά, η συγκεκριμένη Νέα Σελήνη θα γεννήσει νεύρα, θα αυξήσει τον εσωτερικό πόλεμο ανθρώπων που βρίσκονται σε μετάβαση, θα ενοχοποιήσει συμπεριφορές και θα στοχοποιήσει ενοχές που λειτουργούν ως εφαλτήρια λανθασμένων επιλογών. Είναι καιρός να κόψεις τον ομφάλιο λώρο που σε κρατά δέσμιο/α μίας πραγματικότητας που έχει λήξει προ πολλού, γι αυτό μη διστάζεις να αναλάβεις πρωτοβουλίες που φοβίζουν κάποιους.

Κριός

Η Νέα Σελήνη στους Ιχθείς σε καλεί να κάνεις έναν τελευταίο έλεγχο στην υγεία σου, να εξετάσεις τον οργανισμό σου και τη δυναμική του να αντιμετωπίσεις τις προκλήσεις που είναι πλέον μπροστά σου. Θα χρειαστεί να διώξεις από το μυαλό και την καρδιά σου εκκρεμότητες και υπολείμματα από ένα παρελθόν που έχει σβήσει. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

Ταύρος

Η Νέα Σελήνη στους Ιχθείς μπορεί να σε αποτελέσει το καμπανάκι πως θα πρέπει να στηρίξεις άτομα του φιλικού σου κύκλου. Φρόντισε να περάσεις το ενδιαφέρον σου σε άτομα που σε έχουν ανάγκη, να εξετάσεις με προσοχή αυτά που εκφράζουν ή κρύβουν πίσω από μία μάσκα χαράς, να μιλήσεις μαζί τους για να συνειδητοποιήσεις φοβίες και ανασφάλειες τους. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

Δίδυμοι

Η Νέα Σελήνη στους Ιχθείς θα σε προβληματίσει αφού μπορεί να σε βάλει στη διαδικασία να αναθεωρήσεις τη σχέση σου με ένα πρόσωπο που έχει σημαντικό ρόλο στη ζωή σου. Μπορεί να παρατηρήσεις πως δεν έχεις την ισότιμη σχέση που είχες κατά νου, πως υπάρχουν κομμάτια αυτής της σχέσης που την κάνουν να μην μπορεί να ισορροπήσει. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

Καρκίνος

Η Νέα Σελήνη στους Ιχθείς μπορεί να παίξει με την ισορροπία ανάμεσα στην προσωπική σου ελευθερία και την απαίτηση να κινείσαι εντός καθορισμένων ορίων. Η δυσκολία να βρεις χρόνο για τον εαυτό σου ή για τις δραστηριότητες που σε χαλαρώνουν φαίνεται να σε ζορίζει και να σε αναγκάζει να παραδεχτείς πως έχεις εντάξει στη ζωή σου καλούπια που είναι αδύνατο να σπάσουν. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

Λέων

Η Νέα Σελήνη στους Ιχθείς μπορεί να σε ταλαιπωρήσει αφού σε βάζει στη διαδικασία να αναμετρηθείς με το συναίσθημα που σε αναγκάζει να κινηθείς προς κάποιες κατευθύνσεις που η λογική δεν αποδέχεται. Η συνύπαρξη σου με ένα άτομο μπορεί να μοιάζει δύσκολη και έντονα απαιτητική, με αποτέλεσμα να αναγνωρίζεις εμπόδια και αδιέξοδα που είναι αδύνατο να αγνοήσεις. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

Παρθένος

Η Νέα Σελήνη απέναντι σου αποτελεί μία σημαντική στιγμή για τις διαπροσωπικές σου σχέσεις αφού πρέπει να διαχειριστείς τις δυσκολίες της σχέσης σου χωρίς να κάνεις κινήσεις που είναι παράτολμες και ανατρεπτικές. Η ανοικτή πληγή είναι παρούσα και ορατή από αρκετό κόσμο, οπότε δεν μπορείς να συνεχίσεις να κάνεις παιχνίδια με μία κατάσταση που θεωρείς πως είναι εφικτό να την αγνοείς. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

Ζυγός

Η Νέα Σελήνη στους Ιχθείς μπορεί να αποτελεί μία καλή ευκαιρία να ασχοληθείς με θέματα της υγείας σου, να βελτιώσεις κομμάτια της διατροφής και της άσκησης σου με στόχο να νιώσεις καλύτερα μέσα στο πλαίσιο που κινείσαι. Μπορεί να χρειαστεί να προσαρμόσεις την καθημερινότητα σου σε νέα δεδομένα, με αποτέλεσμα να χρειαστεί να αλλάξεις τις διατροφικές σου συνήθειες, να απορρίψεις από το διαιτολόγιο σου κάποια συστατικά που αναγνωρίζεις πως δεν είναι ωφέλιμα για εσένα. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

Σκορπιός

Η Νέα Σελήνη στους Ιχθείς προσφέρει την ευκαιρία να κάνεις τις απαραίτητες διορθωτικές κινήσεις στην προσωπική σου ζωή, να προχωρήσεις στην αποδοχή κάποιων στοιχείων της προσωπικότητας του ατόμου που έχεις απέναντι σου, ακόμα και αν αυτό σημαίνει πως συμβιβάζεσαι με κάποια πράγματα. Ίσως πάλι  να χρειαστεί να ασχοληθείς με τα παιδιά σου και με θέματα που τα απασχολούν, ακόμα και με ζητήματα που έχουν να κάνουν με την υγεία τους. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

Τοξότης

Η Νέα Σελήνη στους Ιχθείς φαίνεται να σου τονίζει πως πρέπει να βρεις τον τρόπο να κλείσεις κάποιες ανοικτές εκκρεμότητες  που υπάρχουν στη ζωή σου και σε μπερδεύουν πολύ περισσότερο από όσο συνειδητοποιείς. Καλείσαι να παραδεχτείς πως δεν μπορείς να φέρεις εις πέρας όλα όσα έχεις ανοικτά αυτή την περίοδο και χρειάζεται να αφήσεις κάτι να φύγει από τα χέρια σου, ακόμα και αν δείχνει πως βγαίνεις ηττημένος/η. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

Αιγόκερως

Η Νέα Σελήνη στους Ιχθείς θέλει να σου υπενθυμίσει να γίνεις περισσότερο μαλακός/η με τους ανθρώπους που είναι γύρω σου, να αλλάξεις τον τρόπο που επικοινωνείς τις ιδέες σου, να προσπαθήσεις να αποφύγεις να πληγώσεις συναισθήματα προσώπων που είναι γύρω σου. Η παρόρμηση της στιγμής μπορεί να σε κάνει να πεις πράγματα που δεν εννοείς ή που δεν ακούγονται όπως ακριβώς εννοούνται, γι αυτό μέτρησε τα λόγια σου. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

Υδροχόος

Η Νέα Σελήνη στους Ιχθείς μπορεί να έχει αποτέλεσμα στον οικονομικό τομέα αφού σε αναγκάζει να μετρήσεις τα έξοδα σου με στόχο να αποφύγεις να πέσεις σε υποσχέσεις που είναι σε θέση να σε ζορίσουν στο μέλλον. Κάποιες δραστηριότητες που έχεις κατά νου δεν μπορείς να τις πραγματοποιήσεις, αφού δεν έχεις υπολογίσει πολύ προσεκτικά το θέμα των εξόδων σου. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

Ιχθείς

Η Νέα Σελήνη στο ζώδιο σου μοιάζει να σου ζητά να υπολογίσεις το κόστος μίας απόφασης που θα επηρεάσει την προσωπική και επαγγελματική σου ζωή. Καλείσαι να αποδεχτείς αν συμβιβάζεσαι με μία σχέση που σε ζορίζει ή θέλεις να σπάσεις δεσμά που θεώρησες πως σου ταιριάζουν και να αναζητήσεις εκ νέου την έξαψη της νέας γνωριμίας. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.