ΖΩΔΙΑ

Τι σημαίνει για κάθε ζώδιο η Πανσέληνος στις 31/1


ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΟΦΙΑΝΗΣ

30 Μαρτίου 2018

adi-ulici-243311-unsplash.jpg

Η υποκειμενικότητα και η αντικειμενικότητα μάχονται μεταξύ τους και μπορεί να προκύπτουν ενδιαφέροντες διάλογοι που έχουν ως στόχο να αναδείξουν τις διαφορές μεταξύ ανθρώπων που βλέπουν τη ζωή μέσα από άλλη οπτική. Μία συζήτηση που θα ανοίξει, θα χρειαστεί να κουβαλά μαζί της τεράστια ποσά υπομονής και αντοχής, να είναι σε θέση να δεχτεί τις νουθεσίες και απόψεις ανθρώπων που βρίσκονται έξω από το χορό και μπορούν να κουβαλούν μία λογική που απουσιάζει. Μία σχέση μπορεί να κλυδωνιστεί αφού δε λέγονται όλα όσα εννοούνται, με αποτέλεσμα να οδηγείται σε μία πορεία προς ένα ναρκοπέδιο που είναι αδύνατο να την αφήσει ανέπαφη και ανεπηρέαστη.

Η ανάγκη να τεθούν νέοι κανόνες και καινούργια όρια σε διαπροσωπικές σχέσεις και συνεργασίες είναι παρούσα και θα μπορούσε να κλυδωνίσει επικίνδυνα κάποιες συμφωνίες που έχουν γίνει. Απαιτείται ψυχραιμία και κρύο αίμα για να προχωρήσει αυτό που έχει υπογραφεί, αφού υπάρχει ένας υπαρκτός και μεγάλος κίνδυνος να προκύψουν διαφωνίες που δύσκολα θα γεφυρωθούν αυτή την περίοδο.

ΚΡΙΟΣ

Η Πανσέληνος απέναντι σου μπορεί να αποτελέσει μία καλή αφορμή για να ειπωθούν κάποια πράγματα που έχουν παραμείνει στο σκοτάδι τόσο καιρό, που δεν έχουν εξηγηθεί με αποτέλεσμα να έχουν δημιουργήσει κάποιες σκιές και ασάφειες. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Πανσέληνος στο Ζυγό δείχνει πως είναι καιρός να γίνει μία κουβέντα με άτομα που συνεργάζεσαι, με πρόσωπα που μπορεί να κινείστε στο ίδιο περιβάλλον αλλά αυτό δε σημαίνει πως κουβαλάτε όλοι την ίδια εικόνα των πραγμάτων γύρω σας. Είναι αρκετά πιθανό να χρειάζεται να γίνει ένας νέος διαχωρισμός ρόλων και υποχρεώσεων, να εξηγηθούν κάποια πράγματα που έχουν δημιουργήσει τριβές και συγκρούσεις και να γίνει μία νέα ιεράρχηση προτεραιοτήτων. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Πανσέληνος στο Ζυγό μπορεί να λειτουργήσει πολύ κατευναστικά για την  προσωπική σου ζωή αφού είναι σε θέση να δώσει λύσεις σε υπάρχοντα προβλήματα που έχουν να κάνουν με την επικοινωνία μέσα στη σχέση σου ή με θέματα κοινού οικονομικού περιεχομένου. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η έντονη Πανσέληνος στο Ζυγό φαίνεται να ταρακουνά τα δεδομένα της ζωής σου, αφού σε βάζει στη διαδικασία να αναρωτηθείς μήπως έχεις καθυστερήσει να κάνεις κινήσεις στη σχέση ή τα επαγγελματικά σου που θα αλλάξουν τα δεδομένα. Η υπομονή δείχνει να εξαντλείται αφού έχεις απέναντι σου πρόσωπα που παίζουν με τις αντοχές σου, ενώ την ίδια στιγμή αναρωτιέσαι μήπως κοιτάζεις περισσότερο τους άλλους παρά εσένα. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

ΛΕΩΝ

Η Πανσέληνος στο Ζυγό φαίνεται να αφορά συζητήσεις επαγγελματικού περιεχομένου που έχουν μείνει στον πάγο το προηγούμενο χρονικό διάστημα και θα πρέπει να επανακάμψουν. Είναι πιθανό να βρεθείς και πάλι με πρόσωπα που έχετε χαθεί, να συνεχιστεί μία κουβέντα που πρέπει να οδηγήσει κάπου και να δώσει αποτελέσματα. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Πανσέληνος στο Ζυγό κινητοποιεί θέματα οικονομικού περιεχομένου και σε αναγκάζει να ασχοληθείς και πάλι με εκκρεμότητες που παραμένουν ανοικτές και καλό θα ήταν να κλείσουν. Κάποια έξοδα που θα προκύψουν αυτή την περίοδο μπορεί να σε αγχώσουν και να σε αναγκάσουν να δεις και πάλι τη σχέση σου μέσα από μία νέα ματιά. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

ΖΥΓΟΣ

Η Πανσέληνος στο ζώδιο σου μπορεί να είναι αποφασιστικής σημασίας και να σε βάλει στη διαδικασία να αναθεωρήσεις κάποια πράγματα στον προσωπικό ή επαγγελματικό τομέα. Μερικές ισορροπίες είναι πλέον πολύ δύσκολο να διατηρηθούν και κάποιες λεπτές γραμμές έχουν πλέον ξεπεραστεί. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Πανσέληνος στο Ζυγό ζητά από εσένα να κάνεις μία ουσιαστική αναθεώρηση δεδομένων που υπάρχουν στον επαγγελματικό τομέα, κάποιων σχέσεων που επιμένουν να σου προκαλούν πονοκέφαλο όσο και αν προσπαθείς να επιλύσεις τα θέματα με τον πλέον αρμονικό τρόπο. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η φιλική προς εσένα Πανσέληνος στο Ζυγό θα σε βοηθήσει να επιλύσεις κάποια θέματα ασυνεννοησίας με άτομα του φιλικού σου περιβάλλοντος. Είναι αρκετά πιθανό να χρειαστεί να εξηγήσεις κάποιους προβληματισμούς σου σχετικά με την επένδυση σε χρόνο και χρήμα που κάνεις σε θέματα που εμπλέκονται και άλλοι και δε φαίνεται να εκτιμούν τις προσπάθειες σου. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η δύσκολη Πανσέληνος στο Ζυγό φαίνεται να ταράζει τις ισορροπίες μέσα στο επαγγελματικό ή οικογενειακό περιβάλλον που κινείσαι. Θα χρειαστεί να έρθεις σε επικοινωνία με άτομα διαφορετικής ηλικίας ή/και φιλοσοφίας και αυτό θα προκαλέσει κάποιους τριγμούς σε σχέσεις που κρύβουν κομμάτια που τις προβληματίζουν. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Πανσέληνος στο Ζυγό μπορεί να φέρει εκ νέου στο προσκήνιο κάποιες συζητήσεις που είναι πιθανό να έχουν μείνει στο σκοτάδι, να μην τις έχεις προχωρήσει αφού υπήρχαν κενά που ποτέ δε συμπληρώθηκαν. Η επιστροφή όμως ενός ατόμου στο προσκήνιο αποτελεί μία εξαιρετική ευκαιρία για να ξεκινήσει εκ νέου αυτή η κουβέντα που πρέπει να κάποια στιγμή να ολοκληρωθεί. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

ΙΧΘΕΙΣ

Η δύσκολη Πανσέληνος στο Ζυγό μπορεί να ζορίζει τα οικονομικά σου, αφού καλείσαι να προχωρήσεις σε ένα διάλογο που θα μπορούσε να φέρει στην επιφάνεια υποσχέσεις που δεν έπιασαν τόπο. Κάποια έξοδα που έχεις αυτή την περίοδο μπορούν να σε ζορίσουν και να χρειαστεί να βελτιώσεις τον προϋπολογισμό σου, να ρωτήσεις αν υπάρχουν κάποια χρήματα που δεν έχεις λάβει και τα αναμένεις. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.