ΖΩΔΙΑ

Τι λένε τα άστρα για τον Μάιο


ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΟΦΙΑΝΗΣ

30 Απριλίου 2018

13937425e17280c6fbfa4cefa7871a1e.jpg

ΚΡΙΟΣ

Ο Μάιος είναι ένας μήνας με αρκετές εξελίξεις, αφού ο Ουρανός θα φύγει από το ζώδιο σου στις 15 Μαΐου και θα περάσει στον Ταύρο, ενώ την ίδια εποχή ο Χείρωνας θα βρεθεί για πρώτη φορά στο ζώδιο σου. Αυτό που πλέον θα αρχίσεις να αναζητάς είναι ένας νέος ρόλος μέσα σε ένα κοινωνικό σύνολο που δεν μπορείς να αγνοείς, καθώς θα καταλάβεις πως η εποχή που έτρεχες μόνος/η για να καταφέρεις τα πάντα έχει πλέον περάσει. Μπορεί να αντιληφθείς πως έχεις καταναλώσει μεγάλη προσπάθεια και να προσπαθήσεις να βρεις τον τρόπο να ξεκουραστείς, να αναζωογονήσεις τον οργανισμό σου. Μπορεί πάλι να καταλάβεις πως η προσπάθεια των τελευταίων ετών έφερε αλλαγές στη ζωή σου, αλλά έχεις χάσει χρήματα και ενέργεια, με αποτέλεσμα να νιώθεις κάπως άδειος/α. Χρειάζεται να στραφείς προς τα άτομα που θεωρείς πως είναι κοντά σου, να ζητήσεις και να δώσεις στήριξη, να προσπαθήσεις να γίνεις και πάλι  μέλος μίας σχέσης, μίας οικογένειας ή μίας ομάδας τα οποία απαρνήθηκες τον τελευταίο καιρό. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

ΤΑΥΡΟΣ

Τα μεγάλα νέα του νέου μήνα συμπεριλαμβάνουν την είσοδο του Ουρανού στο ζώδιο σου στις 15 Μαΐου, κάτι που φαίνεται να επηρεάζει έντονα τις ζωές των εκπροσώπων του ζωδίου ή ωροσκόπου των τριών πρώτων μοιρών. Θα βρεθείς μπροστά σε μεγάλες προκλήσεις αφού καλείσαι να βγεις στην κεντρική σκηνή, να κάνεις κάποιες κινήσεις που μοιάζουν πολύ επαναστατικές και τολμηρές για εσένα, αλλά είναι πλέον η κατάλληλη εποχή να βγεις από την αφάνεια. Έχεις την ευκαιρία να προτείνεις κάτι που θα γίνει αποδεκτό από την άλλη πλευρά και θα μπορούσε να αλλάξει τη σχέση σου μαζί της, θα ήταν ικανό να προκαλέσει ηλεκτροπληξία στη ζωή σου. Ίσως πάλι να κάνεις ένα άνοιγμα σε ένα χώρο που δεν είχες μέχρι σήμερα βρεθεί και να τραβήξεις κάποια βλέμματα προς την πλευρά σου, να πάψεις να είσαι αόρατος/η.  Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο Μάιος είναι ένας αρκετά διφορούμενος μήνας, αφού καλείσαι να πατήσεις πάνω σε δύο βάρκες, να καταφέρεις να ενώσεις ανθρώπους και καταστάσεις που σε μπερδεύουν. Το πρώτο μισό του μήνα μπορεί να μοιάζει με επαφή με ότι μπορεί να κάνει τον κύκλο του και να τελειώνει, με την ευκαιρία ή την απαίτηση να συναναστραφείς ανθρώπους και περιβάλλοντα που δεν μπορούν να συνεχίσουν να υπάρχουν όπως τα συνήθισες. Προς τα μέσα του μήνα θα κληθείς να καταλάβεις πως είναι καιρός να κοιτάξεις την αλήθεια κατάματα και να προσπαθήσεις να διαχωρίσεις τη θέση σου από σχέσεις, συνεργασίες και ομάδες που θα πρέπει να αλλάξουν. Καλό θα ήταν να προσπαθήσεις να κρατήσεις το στόμα σου κλειστό και να αφουγκραστείς τις εξελίξεις, να μπεις στη διαδικασία να τεστάρεις τις βλέψεις και αντιλήψεις των άλλων που είναι κοντά σου, να προετοιμαστείς για μία αρκετά δυνατή αναμέτρηση προς το τέλος του μήνα.  Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Μάιος είναι ένας μήνας που μπορεί να αλλάξει την ταχύτητα και τις προτεραιότητες της ζωής σου, θέλοντας να σου τονίσει πως όσο διστάζεις να κάνεις τις τομές που έχεις καταλάβει πως θα έπρεπε να δοκιμάσεις, τόσο θα μένεις πίσω σε μία κούρσα που αποφάσισε να ανεβάσει το ρυθμό της. Όσο διστάζεις να προχωρήσεις σε μία ρήξη με την καριέρα σου, τόσο θα αντιλαμβάνεσαι πως δυσκολεύει η συναναστροφή σου με κόσμο που επιμένει να λειτουργεί παράδοξα και αντιδραστικά για εσένα. Όσο δειλιάζεις να αναλάβεις τις ευθύνες που σου αναλογούν μέσα στο οικογενειακό περιβάλλον, τόσο θα βλέπεις να περνά ο χρόνος και να μεταβάλλονται οι ρόλοι των μελών αυτής, καλώντας σε να αποδεχτείς τα νέα δεδομένα ή να βρεθείς εκτός παιχνιδιού.  Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

ΛΕΩΝ

Ο Μάιος είναι ένας ιδιαίτερα έντονος μήνας που θα σε καλέσει να αποφασίσεις αν θα κάνεις το βήμα που έχεις κατά νου, που σου έχει προταθεί σε ένα κομμάτι χαρτί, που σου έχει παρουσιαστεί από ένα πρόσωπο που είναι κοντά σου τον τελευταίο καιρό ή θα κλείσεις την πόρτα και θα παραμείνεις σε γνώριμα μέρη. Η είσοδος του Ουρανού στον Ταύρο στις 15 Μαΐου σηματοδοτεί μία μεγάλη αλλαγή στις καταστάσεις που επηρεάζουν τη δημόσια εικόνα σου, μία πρόκληση ώστε να δείξεις τις αντοχές σου σε ένα σεισμό που δεν μπορείς να αποφύγεις. Μετά από μία περίοδο κούρασης και δοκιμασίας απέναντι στις δυνάμεις σου, είναι καιρός να εκφράσεις τους προβληματισμούς σου ή να κάνεις το επόμενο βήμα. Θα πρέπει να αποφασίσεις αν συμβιβάζεσαι με επιλογές που δεν καλύπτουν πλήρως τις ανάγκες της καρδιάς σου, μήπως επιλέγεις την ασφαλή λύση που σε στηρίζει χωρίς όμως να σε ανυψώνει.  Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η είσοδος του Ουρανού στον Ταύρο στα μέσα του Μαΐου φαίνεται να ξυπνά την έντονη ανάγκη σου να πραγματοποιήσεις μία απόδραση μακριά από πρόσωπα που τον τελευταίο καιρό έχουν δοκιμάσει να παίξουν με τις αντοχές σου. Αυτό βέβαια μπορεί και να σημαίνει πως αποφασίζεις να το βάλεις στα πόδια, πως βρίσκεις την πτήση που αναζητούσες και ταξιδεύεις προς ένα μέρος που έχεις την ευκαιρία να απομακρυνθείς από πρόσωπα και καταστάσεις που σε έχουν στοιχειώσει το τελευταίο χρονικό διάστημα. Αν δεν έχεις τη δυνατότητα να βρεθείς κάπου μακριά, τότε θα ανοίξεις το στόμα σου και μπορεί να αρχίσεις να λες πράγματα που θα στείλουν μακριά από εσένα αρκετό κόσμο. Το θέμα λοιπόν είναι αν γνωρίζεις τι θα ήθελες να υπάρχει  γύρω σου ή αν απλά αποφάσισες να αδειάσεις το χώρο γύρω σου.  Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

ΖΥΓΟΣ

Η είσοδος του Χείρωνα στον Κριό το Μάιο φαίνεται να αλλάζει το τοπίο στις διαπροσωπικές σου σχέσεις, αφού προσθέτει τον παράγοντα της πληγής σε αυτές. Μετά από μία περίοδο έντονης σύγκρουσης με πρόσωπα και καταστάσεις που σε δυσκολεύουν να δεις τη ζωή σου με θετική διάθεση, έρχεται η στιγμή που θα δεις ακριβώς μπροστά σου το πρόβλημα. Αν ακινητοποιείσαι επειδή έχεις συμβιβαστεί με μία σχέση ή εργασιακή δέσμευση, τότε θα συνειδητοποιήσεις πως έχεις πέσει σε μία παγίδα που καλείσαι  να βρεις τρόπο να αποδράσεις. Ναι, η αλήθεια είναι πως αν κοιτάξεις γύρω σου θα βρεις ενδιαφέροντες ανθρώπους που θα μπορούσαν να ξυπνήσουν το ερωτικό σου  ένστικτο. Ναι, η παρουσία ενός παιδιού στη σχέση σου μπορεί να είναι η απάντηση στη μακριά λίστα με τα ελαττώματα της άλλης πλευράς, με στόχο να ισορροπήσεις την κατάσταση.  Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η είσοδος του Ουρανού στον Ταύρο στις 15 Μαΐου και η σχεδόν ταυτόχρονη είσοδος του Άρη στον Υδροχόο θα φέρουν μία μεγάλη ανατάραξη στη ζωή σου που είναι ικανή να σε οδηγήσει σε μία μετακόμιση σε έναν άλλο χώρο. Η παραμονή σου σε ένα περιβάλλον που δεν είσαι σε θέση να συνεννοηθείς με τους γύρω σου, μοιάζει με την επανάληψη ενός διαλόγου που δεν μπορεί να προχωρήσει παρακάτω, μοιάζει με την καθημερινή σκηνή μίας ταινίας που μπορεί να έχει φτάσει στο τέλος της χωρίς να έχει βγάλει αναγγελία τέλους. Το δεύτερο μισό του μήνα έχεις την υποχρέωση να ταρακουνήσεις τη ζωή σου, να δοκιμάσεις κατά πόσο εννοεί αυτά που λέει  η άλλη πλευρά, να αναζητήσεις την αλήθεια σε μία επαγγελματική πρόταση που μπορεί να συνοδεύεται από ένα μεγαλειώδες restart της έννοιας της καριέρας σου.  Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Μάιος είναι ένας μήνας που σε αναγκάζει να παραδεχτείς πως η καθημερινότητα μπορεί να έχει πολλές απαιτήσεις και να κληθείς να φέρεις εις πέρας αποστολές που θα σε ζορίσουν. Ο μήνας ξεκινά με αρκετά εμπόδια στον οικονομικό τομέα και μοιάζει να θέλει να σε κάνει να προσέξεις τις κινήσεις σου, να υπολογίσεις κάθε πλάνο που ετοιμάζεις και να αποφύγεις να παρασυρθείς από σχέδια ταξιδιών. Μία νέα γνωριμία αυτή την εποχή μπορεί να μοιάζει αρκετά ενδιαφέρουσα, αλλά στην πορεία του μήνα θα πρέπει να εξετάσεις κατά πόσο έχεις απέναντι σου  ένα άτομο που είναι πραγματικά διαθέσιμο ή μήπως παίζεται ένα θέατρο  σκιών που καλείσαι να φωτίσεις. Το δεύτερο μισό του μήνα έχεις την υποχρέωση να βρεις λύσεις σε υπαρκτά προβλήματα, αφού κάποιοι μπορεί να πάψουν να σε στηρίζουν, ενώ θα πρέπει παράλληλα  να λάβεις αποφάσεις σε μία σχέση ή συνεργασία που δεν κυλά όπως θα ήθελες. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Μάιος μοιάζει να είναι ένας ιδιαίτερα καθοριστικός μήνας αφού η έξοδος του Ουρανού από τον Κριό, αλλά η είσοδος του Χείρωνα στο ίδιο ζώδιο θα φέρει μία νέας μορφής αναστάτωση στην προσωπική ή επαγγελματική σου ζωή. Αυτό που καταρχάς θα πρέπει να προσέξεις είναι το θέμα του σπιτιού σου, είναι η απαίτηση ώστε να βελτιώσεις κάποιους χώρους για να γίνουν περισσότερο λειτουργικοί για τη νέα μορφή της ζωής σου. Δεν μπορείς να συνεχίσεις να θεωρείς πως ζεις μόνος/η, αφού υπάρχουν πλέον  άτομα στη ζωή σου, τα οποία δεν μπορείς να αγνοήσεις. Αν είσαι σε μία σχέση που ετοιμάζεται να κάνει το επόμενο βήμα ή αν αποκτάς ένα νέο ρόλο μέσα στην υπάρχουσα οικογένεια σου, τότε δοκίμασε να γίνεις περισσότερο στοργικός/η προς την άλλη πλευρά. Αν πάλι υπάρχουν εξελίξεις στη δουλειά σου, τότε φρόντισε να ανοίξεις το μυαλό και την καρδιά σου σε νέα πρόσωπα που θα συνεργαστείς, αφού πρέπει  να γίνεις ομαδικός/η, αν θέλεις να έχεις τη δυνατότητα να εκφράσεις τη μοναδικότητα σου στη συνέχεια αυτής της συνεργασίας.  Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Μάιος μοιάζει να είναι κομβικός μήνας, αφού η είσοδος του Ουρανού στον Ταύρο αλλά και του Άρη στο ζώδιο σου από τα μέσα αυτού, φαίνεται να πυροδοτεί εξελίξεις που θα μπορούσαν να είναι και ανεξέλεγκτες. Η αναμονή πλέον σκοτώνει, οπότε μοιάζεις έτοιμος/η να προχωρήσεις σε πράξεις που μπορεί να ταράξουν συνειδήσεις, να προχωρήσεις σε διαρραγή σχέσεων και συνεργασιών που δοκιμάστηκαν αλλά δεν μπορούν να παραμείνουν στη διάρκεια του χρόνου. Η υπομονή σου μοιάζει να εξαντλείται και αυτό μπορεί να σημαίνει πως θα θελήσεις να κριτικάρεις ανθρώπους και καταστάσεις τα οποία και αποφασίζεις να αφήσεις πίσω σου, χωρίς να δίνεις περισσότερα περιθώρια στη βελτίωση των καταστάσεων μέσα στο χρόνο. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

ΙΧΘΥΕΣ

Η έξοδος του Χείρωνα από το ζώδιο σου το Μάιο μοιάζει να είναι με μία έντονα τονωτική ένεση για τη ζωή σου, αφού μπορείς πλέον να σηκώσεις το κεφάλι σου και να βρεις θεραπεία στις πληγές που έχει ανοίξει την τελευταία δεκαετία περίπου. Θα χρειαστεί όμως να αποχαιρετήσεις κάποια πρόσωπα που αφήνεις πίσω σου, να σπάσεις κάποιους δεσμούς με άτομα του φιλικού ή κοινωνικού σου κύκλου αφού νιώθεις την ανάγκη να διώξεις από γύρω σου άτομα που καταφέρνουν να κλέβουν κομμάτια του προσωπικού σου πλούτου. Θα πρέπει να αντιμετωπίσεις με σύμμαχο την αλήθεια και τη λογική κάποιες σχέσεις που δεν μπορούν να συνεχίσουν να πατάνε πάνω σε έδαφος που κινείται, ακόμα και αν μία τέτοια πράξη σημαίνει πως συνειδητοποιείς πως δε χωράς μέσα σε αυτό το πλαίσιο που σου δίνεται.  Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.