ΖΩΔΙΑ

14/7 Τι λένε τα ζώδια για σήμερα


ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΟΦΙΑΝΗΣ

14 Ιουλίου 2018

zodia.jpg

Όταν μιλά η καρδιά. Η σύνοδος της Σελήνης με το Βόρειο Δεσμό στο Λέοντα, η αντίθεση με τον Άρη από τον Υδροχόο και το τετράγωνο με τον Ουρανό από τον Ταύρο μοιάζουν να δημιουργούν ένα έντονα εκρηκτικό κλίμα στη ζωή των σταθερών (Ταύρος/Σκορπιός, Λέων/Υδροχόος) σε ζώδιο/ωροσκόπο, το Σάββατο 14 Ιουλίου, μία ημέρα μετά από μία Ηλιακή έκλειψη που έχει ταράξει πολλές ζωές. 

Η συνειδητοποίηση της αλλαγής που έχει προκύψει μοιάζει να ξυπνά προσωπικούς εγωισμούς και να γεννά την ανάγκη να παλέψεις ώστε να διατηρήσεις κάποια δεδομένα στη ζωή σου. Είναι αρκετά πιθανό να θελήσεις να δραστηριοποιηθείς σε καταστάσεις που αφορούν μόνο τον εαυτό σου, ερχόμενος/η όμως σε αντίθεση με συμφέροντα άλλων και προκαλώντας αναταράξεις που δημιουργούν ηλεκτροσόκ. Θα προσπαθήσεις να έχεις το μεγαλύτερο δυνατό όφελος, να βγεις κερδισμένος/η από μία κατάσταση που δείχνει να αλλάζει τροπή, να υποστηρίξεις τον εαυτό σου και τις κατακτήσεις σου, αδιαφορώντας αν ανοίγεις μέτωπο με αντιπάλους που δεν είναι τόσο εύκολοι και βατοί στη διαχείριση. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, το δικό του, τη σχέση σας, το μέλλον, τους κολλητούς αλλα και τους τοξικούς σας συνδυασμούς.