ΖΩΔΙΑ

18/7 Τι λένε τα ζώδια για σήμερα


ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΟΦΙΑΝΗΣ

18 Ιουλίου 2018

zodia.jpg

Ωριμάζοντας. Η παρουσία της Σελήνης στο Ζυγό την Τετάρτη 18 Ιουλίου, σε όψη αντίθεσης με το Χείρωνα από τον Κριό, νωρίς το πρωί, και τετραγώνου με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω κατά τη διάρκεια του πρώτου μισού της ημέρας, δηλώνει πως αν ανήκεις στον παρορμητικό σταυρό (Κριός/Ζυγός, Καρκίνος/Αιγόκερως) των ζωδίων/ωροσκόπων, τότε προσπαθείς να συνειδητοποιήσεις αν βγαίνεις νικητής ή χαμένος/η από τη μάχη που έδωσες τις προηγούμενες ώρες ή λίγες ημέρες. 

Θα προσπαθήσεις να λειτουργήσεις εξισορροπητικά σε περιστάσεις που χρειάζεται λογική και αυτοσυγκράτηση, χωρίς όμως αυτό να είναι πάντα εύκολο αφού έχεις απέναντι σου ανθρώπους ή περιστάσεις που θεωρείς πως σε απειλούν. Ίσως να θελήσεις να αποσυρθείς από μία διεκδίκηση που σε τρομάζει, να επιδιώξεις να κρυφτείς από μία πρόκληση που δεν είσαι έτοιμος/η να αντιμετωπίσεις ευθέως και με την απαραίτητη δυναμική. Ίσως πάλι να αποφασίζεις να πάρεις αποστάσεις από ανθρώπους που θέλεις να μελετήσεις για να καταλάβεις ποια είναι η πραγματική τους ταυτότητα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.