ΖΩΔΙΑ

Πώς θα επηρεάσει τα ζώδια η σημερινή Σεληνιακή έκλειψη


ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΟΦΙΑΝΗΣ

27 Ιουλίου 2018

photo-1443443869641-2110332dba9e.jpg

Η Πανσέληνος και Σεληνιακή έκλειψη της 27ης Ιουλίου στην 4η μοίρα του Υδροχόου σε σύνοδο με τον ανάδρομο Άρη και τετράγωνο με τον Ουρανό από τον Ταύρο, φαίνεται να επηρεάζει έντονα του εκπροσώπους του πρώτου δεκαημέρου του σταθερού σταυρού (Ταύρος/Σκορπιός, Λέων/Υδροχόος) σε ζώδιο/ωροσκόπο.

Θα χρειαστεί προσοχή στην παρόρμηση της στιγμής, αφού είναι αρκετά εύκολο να προκληθούν ατυχήματα και ανατροπές. Η βιασύνη είναι κακή σύμβουλος αυτή την εποχή, αφού η ανάγκη να υπάρξουν εξελίξεις μπορεί να οδηγήσει σε αποφάσεις που είναι παροδικές και θα οδηγήσουν σε μεγαλύτερους από τους σημερινούς μπελάδες.

Αντιθέτως, μία κατάσταση που επανέρχεται από τα παλιά, μπορεί να φέρει άμεσες εξελίξεις ώστε να καλύψει ένα κενό που έχει παραμείνει ορθάνοιχτο. Θα πρέπει να επιδιώξεις να καλύψεις τις εμμονικές τάσεις σχετικά με το παρελθόν, να ζήσεις αυτό που δεν έχει γίνει πραγματικότητα, ώστε να κλείσει ο κύκλος. Μετά από αυτή την πράξη, θα είσαι σε θέση να αντιληφθείς κατά πόσο έχεις προχωρήσει παρακάτω ή η επιστροφή στο παρελθόν δείχνει πως αναζητάς την ασφάλεια του που είχες αφήσει στην άκρη για χάρη μίας πρόκλησης που τελικά κατάλαβες πως δε σου ταιριάζει.

Κριός

Η Σεληνιακή έκλειψη στον Υδροχόο θα χρειαστεί προσοχή από την πλευρά σου αφού μπορεί να σε κάνει έντονα υποκειμενικό/η και απότομο/η σε μία ομάδα που καλείσαι να διατηρήσεις ένα συγκεκριμένο ρόλο. Θα χρειαστεί να προσέξεις τις ισορροπίες ανάμεσα στο προσωπικό σου όφελος και τον ομαδικό  στόχο, να λειτουργήσεις με γνώμονα την ισορροπία και να αποφύγεις να πάρεις μία ακραία θέση. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Ταύρος

Η δύσκολη Σεληνιακή έκλειψη στον Υδροχόο σε σύνοδο με τον ανάδρομο Άρη, μοιάζει να σε φέρνει  αντιμέτωπο/η με προκλητικές και ίσως εμπρηστικές αποφάσεις στον οικογενειακό ή επαγγελματικό τομέα. Θα κληθείς να απαντήσεις κατά πόσο έχεις την ικανότητα να αναλάβεις ρόλους που θα σε εκθέσουν στα μάτια ανθρώπων ή θα παραμείνεις στη σκιά άλλων, με την προϋπόθεση να αποδεχτείς αυτούς που αναλαμβάνουν τον ηγετικό ρόλο. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Δίδυμοι

Η Σεληνιακή έκλειψη στον Υδροχόο χρειάζεται κάποια προσοχή ως προς τον τρόπο που θα εκφράσεις αυτά που έχεις μέσα στο μυαλό σου, ως προς τις απόψεις σου που θα μπορούσαν να είναι έντονα επαναστατικές ή ενοχλητικές σε ανθρώπους που δε θα δείξουν την αντίδραση σου σε κοινή θέα.  Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Καρκίνος

Η Σεληνιακή έκλειψη στον Υδροχόο μοιάζει να προκαλεί μία αναστάτωση στην ερωτική σου ζωή και να σε αναγκάζει να αντιμετωπίσεις με θάρρος τα νέα δεδομένα που είναι εξαιρετικά πιθανό να επηρεάζουν τη σχέση σου. Θα χρειαστεί να μετρήσεις αρκετά σημαντικά το θέμα της απόστασης μέσα στη σχέση σου και να αξιολογήσεις κατά πόσο έχεις δίπλα σου ένα άτομο που θέλεις να είναι παρόν συνέχεια ή μία περιπέτεια μερικών ημερών. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Λέων

Η Σεληνιακή έκλειψη απέναντι σου αποτελεί μία στιγμή έντασης στις διαπροσωπικές σου σχέσεις, αφού καλείσαι να κάνεις κάποιες επιλογές που θα μπορούσαν να σε θέτουν σε κίνδυνο. Αν έχεις καθυστερήσει να λάβεις μία απόφαση και να κάνεις μία κίνηση σε κάποια από τις διαπροσωπικές σου σχέσεις, τότε θα χρειαστεί να βιαστείς γιατί η άλλη πλευρά είναι πιθανό να έχει κουραστεί να περιμένει. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Παρθένος

Η Σεληνιακή έκλειψη στον Υδροχόο θα χρειαστεί κάποια προσοχή σε θέματα υγείας, αφού μπορεί να προκύψουν καταστάσεις που χρήζουν άμεσης αντιμετώπισης. Φρόντισε το σώμα σου, ξεκινώντας βέβαια από το κατά πόσο το ακούς όταν σου στέλνει σημάδια σχετικά με τη συνολική κατάσταση του εαυτού σου. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Ζυγός

Η Σεληνιακή έκλειψη στον Υδροχόο φαίνεται να σε βάζει στην τελική ευθεία εξελίξεων στον τομέα της προσωπικής σου ζωής, μέσα από το επόμενο βήμα στην υπάρχουσα σχέση σου ή μία επαφή με ένα πρόσωπο που έρχεται από το παρελθόν και έχετε αρκετά να πείτε μεταξύ σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Σκορπιός

Η Σεληνιακή έκλειψη στον Υδροχόο είναι μία δύσκολη στιγμή αφού καλείσαι να αντιμετωπίσεις αναταράξεις που αφορούν το οικογενειακό ή επαγγελματικό σου περιβάλλον. Μία αναταραχή που ξεκινά από ένα άλλο πρόσωπο, είναι σε θέση να ταρακουνήσει τις ισορροπίες αλλά και τα λιμνάζοντα ύδατα και να σε βάλει στη διαδικασία να αναρωτηθείς αν εστιάζεις στην ουσία ή στις λεπτομέρειες. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Τοξότης

Η Σεληνιακή έκλειψη στον Υδροχόο μοιάζει να προκαλεί μία αναστάτωση στο περιβάλλον σου, να προκύπτουν συζητήσεις που είναι αρκετά εύκολο να ανεβάσουν τις εντάσεις. Αν τα νεύρα σου είναι τεντωμένα, τότε καλύτερα να προσέξεις τις λεκτικές εξάρσεις, αφού είναι αρκετά εύκολο να υπάρξουν παρεξηγήσεις. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Αιγόκερως

Η Σεληνιακή έκλειψη στον Υδροχόο φαίνεται να επηρεάζει τον οικονομικό τομέα και τα αποκτήματα σου, αφού θα πρέπει να θέσεις κάποια νέα όρια. Θα χρειαστεί να προσέξεις μήπως έχεις αρκετά έξοδα αυτή την εποχή, με αποτέλεσμα να πιέζεσαι και να χρειαστεί να κάνεις επαναπροσδιορισμό των προτεραιοτήτων σου. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Υδροχόος

Η Σεληνιακή έκλειψη στο ζώδιο σου σε αναγκάζει να έρθεις σε επαφή με τις επιλογές σου και να δώσεις απαντήσεις σε επιλογές που κάνεις. Θα πρέπει να προσέξεις μήπως λειτουργείς αλαζονικά, μήπως προσπαθείς να προλάβεις τα πάντα, μήπως παλεύεις να ολοκληρώσεις κάτι που δεν μπορείς να φέρεις εις πέρας όσο αρνείσαι πως έχεις ανάγκη από στήριξη και βοήθεια. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

 

Ιχθείς

Η Σεληνιακή έκλειψη στον Υδροχόο θα χρειαστεί κάποια προσοχή αναφορικά με θέματα υγείας και διατροφής, αφού είναι αρκετά εύκολο να προκύψουν ενοχλήσεις ή ατυχήματα που θα μπορούσες να αποφύγεις αν δίνεις την απαραίτητη σημασία στα σημάδια. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, το δικό του, τη σχέση σας, το μέλλον, τους κολλητούς αλλα και τους τοξικούς σας συνδυασμούς.