ΖΩΔΙΑ

Τα 4 ζώδια που θα επηρεαστούν περισσότερο από τη Νέα Σελήνη του Σεπτεμβρίου


The Jennettes

29 Αυγούστου 2018

milada-vigerova-333660-unsplash_1.jpg

Είτε το θέλουμε είτε όχι, όπως επηρεαζόμαστε από την Πανσέληνο, έτσι επηρεαζόμαστε και από τη Νέα Σελήνη. Έχουμε καιρό να προετοιμαστούμε για την εμφάνισή της, καθώς θα πραγματοποιηθεί στις 9 Σεπτεμβρίου, αλλά υπάρχουν 4 ζώδια που θα αισθανθούν τη δύναμή της λίγο περισσότερο από τα άλλα.

Ποια είναι αυτά;

Δίδυμος (21 Μαΐου – 20 Ιουνίου)

Εκείνοι που ανήκουν στο ζώδιο του Διδύμου θα έχουν την ιδανική ευκαιρία να ξεκαθαρίσουν τι πραγματικά θέλουν από τη ζωή τους. Θα είναι πιο ευάλωτοι και καλό είναι να μην συγκρατηθούν, καθώς έτσι θα γνωρίσουν καλύτερα τον εαυτό τους.

Παρθένος (23 Αυγούστου – 23 Σεπτεμβρίου)

Οι Παρθένοι θα αισθανθούν πως όλο το βάρος του κόσμου είναι συγκεντρωμένο επάνω τους. Θα μπορέσουν, όμως, να αντιμετωπίσουν κάθε δυσκολία, ενώ θα καταφέρουν να πείσουν τους γύρω τους πως όλα είναι υπό έλεγχο λόγω της πνευματικής και συναισθηματικής τους δύναμης.

Τοξότης (22 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου)

Εκείνοι που ανήκουν στο ζώδιο του Τοξότη πρόκειται να αφοσιωθούν στην εργασία τους, αν και καλό θα είναι να ασχοληθούν και με τον εαυτό τους. Θα είναι ιδιαίτερα παραγωγικοί, αλλά θα βρουν μεγάλη δυσκολία στο να φέρουν σε ισορροπία την επαγγελματική και την προσωπική τους ζωή.

Ιχθύς (20 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου)

Οι Ιχθείς πρόκειται να δουν τις προσωπικές τους σχέσεις από μία νέα οπτική, ενώ θα είναι πιο ανοιχτοί σε νέες γνωριμίες. Αυτή τη φορά, θα μπορέσουν να αναγνωρίσουν με μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα τα άτομα που αξίζουν το χρόνο τους, ενώ θα απομακρύνουν όλα τα άλλα.

 

Διαβάστε επίσης: Τα 4 ζώδια που εύκολα επιστρέφουν στον πρώην σύντροφό τους

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.