ΖΩΔΙΑ

3/10 Τι λένε τα άστρα για σήμερα


ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΟΦΙΑΝΗΣ

2 Οκτωβρίου 2018

zodia_0_2_0_0_0_8.jpg

Η αντίθεση της Σελήνης από τον Καρκίνο με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω και το τετράγωνο με τον Ερμή από το Ζυγό την Τετάρτη 3 Οκτωβρίου μοιάζει να φέρνει τους εκπροσώπους του παρορμητικού σταυρού (Κριός/Ζυγός, Καρκίνος/Αιγόκερως) μπροστά σε δύσκολες συζητήσεις και συνδιαλλαγές που δεν μπορούν να επιλυθούν χωρίς να ληφθεί και η γνώμη του ενστίκτου. 

Η διατήρηση της ισορροπίας είναι μία δύσκολη υπόθεση σήμερα, αφού θα χρειαστούν πολλά εσωτερικά αποθέματα ενέργειας και ικανότητα να διαβάζεις τις πραγματικές διαθέσεις της άλλης πλευράς. Θα χρειαστεί να ακούσεις αυτά που λέγονται πέρα από αυτά που φτάνουν στα αυτιά σου και να προσπαθήσεις να εστιάσεις στις σιωπές της άλλης πλευράς, για να καταλάβεις τι ακριβώς έχει στο μυαλό του/ης. Τα πράγματα δεν είναι όπως ακριβώς φαίνονται, αφού υπάρχουν κρυφά νοήματα που  είναι σε θέση να αλλάξουν εντελώς τα λεγόμενα που ακούγονται.

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.