ΖΩΔΙΑ

Αυτές είναι οι ερωτογενείς ζώνες το κάθε ζωδίου


The Jennettes

17 Ιανουαρίου 2019

photo-1532527129402-82f924cb0ed1.jpg

Το κάθε ζώδιο έχει συγκεκριμένα στοιχεία που το χαρακτηρίζουν, όπως και συγκεκριμένα πράγματα που του αρέσουν. Όσον αφορά τα ερωτικά, κάθε ζώδιο είναι διαφορετικό στο πώς αντιμετωπίζει τις σχέσεις του, αλλά και τι απολαμβάνει και τι όχι.

Ενώ σίγουρα κάποιες κινήσεις μπορούν να δημιουρήσουν ερωτικό παιχνίδι, όλοι έχουμε σημεία στο σώμα μας που είναι πιο ευαίσθητα και μπορούν να συμβάλλουν στο να έχουμε περισσότερη απόλαυση. Τα μαλλιά, τα χέρια, η πλάτη - αυτά είναι μερικά από τα σημεία που αν δεχθούν αγγίγματα, θα ανεβάσουν έντονα την ερωτική διάθεση και ίσως τα έχετε ακούσει και ως ερωτογενείς ζώνες. Το κάθε ζώδιο έχει, φυσικά, τη δική του ερωτογενή ζώνη:

Κριός - Κεφάλι

Ένα μασάζ στο κεφάλι ή ένα χάϊδεμα στα μαλλιά, είναι αυτό που θα φέρει τον Κριό σε κατάσταση ζεν και ερωτισμού.

Ταύρος - Λαιμός

Ένα από τα πιο αισθησιακά ζώδια, ο Ταύρος είναι πολύ ευαίσθητος στην περιοχή του λαιμού και αρκεί ένα φιλί για να του προκαλέσει έντονη ερωτική διάθεση.

Δίδυμοι - Χέρια

Οι Δίδυμοι δε θέλουν συνηθισμένα πράγματα, ενώ χρειάζονται τον χρόνο τους. Δώστε έμφαση στα χέρια τους όπως και σε άλλα σημεία του σώματος.

Καρκίνος - Στήθος

Οι Καρκίνοι χρειάζονται φροντίδα και οικειότητα, ενώ η πιο ερωτογενής ζώνη τους είναι το στήθος και οι θηλές.

Λέων - Πλάτη

Με κυβερνήτη τον λαμπερό και χαρισματικό ήλιο, ο Λέων είναι ο πρωταγωνιστής, ειδικά στο κρεβάτι. Θέλουν να τους λατρεύουν, να τους θαυμάζουν και να τους ποθούν, δεν ζητάνε πολλά, σωστά; Αλλά το αγαπημένο τους σημείο είναι σίγουρα η πλάτη. Κάντε τους μασάζ ή απλά χαϊδέψτε τη σπονδυλική τους στήλη από πάνω μέχρι κάτω και σίγουρα θα βρυχηθούν από ευχαρίστηση.

Παρθένος - Κοιλιά

Η πιο ευαίσθητη περιοχή ενός Παρθένου είναι η κοιλιά του - γι αυτό χαρίστε της χάδια και φιλιά και εκείνος θα σας ανταποδώσει και με το παραπάνω.

Ζυγός - Μέση

Οι Ζυγοί είναι ερωτικοί και πολύ δίκαιοι - και η πιο ερωτική τους ζώνη είναι η μέση και οι γλουτοί. Αγγίξτε τους στα σωστά σημεία και δεν θα το μετανιώσετε.

Σκορπιός - Γεννητικά όργανα

Μπορεί το συγκεκριμένο σημείο να αρέσει σε όλους φυσικά, αλλά για τον Σκορπιό είναι διαφορετικά τα πράγματα. Είναι πολύ πιο ευαίσθητοι και ξέρουν πολύ καλά τι θέλουν. Αν το ανακαλύψετε, θα σας ανοιχτεί ένας καινούριος κόσμος.

Τοξότης - Γοφοί

Στον Τοξότη αρέσει η περιπέτεια, οπότε αν είστε ανοιχτοί στο να δοκιμάσετε νέα πράγματα, τότε ετοιμαστείτε να ζήσετε μία πολύ ενθουσιώδη ερωτική ζωή.

Αιγόκερως - Πόδια

Το μόνο που χρειάζεται στην περίπτωση του Αιγόκερου είναι ένα χάδι ή ένα άγγιγμα στα πόδια του. Είναι το μυστικό της απόλυτης επιτυχίας.

Υδροχόος - Γάμπες

Έχουν παράξενη ερωτική όρεξη - χωρίς αυτό να σημαίνει πως είναι λίγη. Αν είστε διατεθειμένοι να μπείτε σε μία διαδικασία κοινής ανακάλυψης, τότε είστε τυχεροί. Απλά μη ξεχνάτε να δίνετε λίγη παραπάνω σημασία στις γάμπες τους.

Ιχθύες - Πέλματα

Είναι γεννημένοι για να ευχαριστούν τον σύντροφό τους και στο σεξ είναι διατεθειμένοι να κάνουν τα πάντα για να το πετύχουν. Αν θέλετε κι εσείς να τους ευχαριστήσετε με τη σειρά σας, τότε απλά αγγίξτε τα πέλματά τους.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, το δικό του, τη σχέση σας, το μέλλον, τους κολλητούς αλλα και τους τοξικούς σας συνδυασμούς.