ΖΩΔΙΑ

Τι θα φέρει σε κάθε ζώδιο η Σεληνιακή έκλειψη στις 21/1


ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΟΦΙΑΝΗΣ

18 Ιανουαρίου 2019

clock-1096054_1920.jpg

Η Σεληνιακή έκλειψη της 21ης  Ιανουαρίου στην πρώτη μοίρα του Λέοντα, σε οριακή αντίθεση με τον Ερμή από τις τελευταίες μοίρες του Αιγόκερου, μοιάζει να κλείνει μία περίοδο δύο περίπου ετών κατά τα διάρκεια των οποίων έχουν λάβει σημαντικές αλλαγές στη ζωή των σταθερών (Ταύρος/Σκορπιός, Λέων/Υδροχόος) σε ζώδιο/ωροσκόπο.

Είναι η ώρα που θα γίνουν κινήσεις επαναπροσδιορισμού μίας πορείας που βασίστηκε στις διαθέσεις της καρδιάς ή τις προκλήσεις που υπερεκτιμήθηκαν. Ίσως λοιπόν να αναθεωρείς τις αρχικές προβλέψεις και διαθέσεις, να αποφασίζεις να ακούσεις τις φωνές που μιλούν για εμπόδια και αδιέξοδα και να δώσεις μεγαλύτερη σημασία στην πραγματικότητα όπως αυτή είναι και όχι όπως παρουσιαζόταν μέχρι σήμερα.

Ίσως πάλι να αναγνωρίσεις λόγους για τους οποίους θα ήθελες να κάνεις μία στάση σε μία πορεία που μπορεί να μοιάζει πολύ πιο γρήγορη σε σχέση με αυτό που μπορείς να επιτύχεις, αφού αναγνωρίζεις την ανάγκη να κινηθείς με μεγαλύτερη ασφάλεια σε σχέση με αυτή που είχες κατά νου. Ίσως πάλι να θέλεις να ξυπνήσεις μία κατάσταση που έχει μπει στον αυτόματο πιλότο, να ταρακουνήσεις τα λιμνάζοντα νερά, να προκαλέσεις μία ηλεκτροπληξία ώστε να τεστάρεις κατά πόσο ισχύουν λόγια, υποσχέσεις και καταστάσεις που βίωσες το περασμένο καλοκαίρι.

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.