ΖΩΔΙΑ

15/3 Τι λένε τα άστρα για σήμερα


ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΟΦΙΑΝΗΣ

14 Μαρτίου 2019

clock-1096054_1920_8.jpg

Η είσοδος της Σελήνης στον Καρκίνο την Παρασκευή 15 Μαρτίου μοιάζει να επιδιώκει να ενεργοποιήσει τα ένστικτα, θέλοντας να αφήσει για λίγο στο περιθώριο τη λογική ματιά απέναντι στα πράγματα, ώστε να αναδιαταχθούν οι προτεραιότητες στα πλάνα ανθρώπων που μοιάζουν μπερδεμένοι. 

Θα κληθείς να ανασύρεις από μέσα σου μία δυναμική που μπορεί να κρύβεται με επιμέλεια, να καλύπτεται και να καταφέρνει να αποφεύγει την επαφή με τον κόσμο. Ίσως να είναι ώρα όμως να ακούσεις τον εαυτό σου και να προχωρήσεις σε μία ουσιαστική επιλογή ανθρώπων και δράσεων, με στόχο να καθαρίσεις το τοπίο από ότι μοιάζει να είναι περιττό και άχρηστο. Ίσως να καταναλώνεις μεγάλα ποσά ενέργειας σε κατευθύνσεις που δε σε οδηγούν σε ξέφωτο, αλλά σε αδιέξοδα τα οποία σε βάζουν στη διαδικασία να αναμετρηθείς με ενοχές και φαντάσματα ενός παρελθόντος που θα ήθελες να αφήσεις πίσω σου και να ξεχάσεις.

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.