ΖΩΔΙΑ

Τι λένε τα άστρα για σήμερα 14/6


ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΟΦΙΑΝΗΣ

14 Ιουνίου 2019

clock-1096054_1920.jpg

Η παρουσία της Σελήνης στο Σκορπιό την Παρασκευή 14 Ιουνίου, σε ζώδιο του σταθερού σταυρού, τη στιγμή που σχεδόν όλοι οι υπόλοιποι πλανήτες βρίσκονται σε ζώδια των υπολοίπων σταυρών (παρορμητικό και μεταβλητό), είναι πιθανώς η ένδειξη πως αναζητείται σταθερότητα σε εποχές έντονης μεταβολής και αλλαγής. 

Μπορεί να αισθάνεσαι πως δεν πατάς καλά στα πόδια σου, πως δεν υπάρχει στέρεο έδαφος ώστε να μπορέσεις να αισθανθείς ασφάλεια για να ασχοληθείς με τα υπόλοιπα θέματα γύρω σου. Ίσως να νιώθεις πως όλα είναι στον αέρα και δεν είσαι σε θέση να προετοιμάσεις τα επόμενα βήματα σου, αφού υπάρχουν παράμετροι που δεν εξαρτώνται από εσένα και μπορούν ανά πάσα στιγμή να τραβήξουν μία διαφορετική πορεία σε σχέση με αυτή που θα ήθελες να προδιαγράψεις. Ίσως πάλι να αισθάνεσαι πως δεν έχεις επαφή με τον εαυτό σου, αφού κάποιοι τραβάνε το μυαλό και την καρδιά σου προς κατευθύνσεις τις οποίες δεν έχεις χαρτογραφήσει με αποτέλεσμα να σου φαίνονται παντελώς άγνωστες. 

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.