ΖΩΔΙΑ

Τι λένε τα άστρα για σήμερα 18/6


ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΟΦΙΑΝΗΣ

18 Ιουνίου 2019

clock-1096054_1920.jpg

Η είσοδος της Σελήνης στον Αιγόκερω την Τρίτη 18 Ιουνίου μοιάζει να προετοιμάζει το έδαφος για τη διευθέτηση θεμάτων πρακτικού ενδιαφέροντος τα οποία έχουν να κάνουν με την προετοιμασία των μεγάλων αλλαγών και μετακινήσεων που θα λάβουν χώρα μέσα στο επόμενο δίμηνο. 

Αν ανήκεις στους εκπροσώπους του παρορμητικού σταυρού (Κριός/Ζυγός, Καρκίνος/Αιγόκερως) σε ζώδιο/ωροσκόπο, τότε θα πρέπει να έχεις αντιληφθεί πως βρίσκεσαι μπροστά σε ανακατατάξεις σε κομβικό τομέα της ζωής σου, κάτι που σημαίνει πως απαιτείται λεπτομερής και ουσιαστική προετοιμασία. Πιθανότατα να συνειδητοποιήσεις πως καλείσαι να προετοιμάσεις τους ανθρώπους γύρω σου σχετικά με τις προεκτάσεις των αποφάσεων που έχεις λάβει, να διαμορφώσεις εκ νέου το σκηνικό της ζωής σου προσθέτοντας σε αυτό παραμέτρους που δεν υπήρχαν μέχρι σήμερα. 

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.