ΖΩΔΙΑ

Τι λένε τα άστρα για σήμερα 19/6


ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΟΦΙΑΝΗΣ

19 Ιουνίου 2019

clock-1096054_1920.jpg

Η σύνοδος της Σελήνης με το Νότιο Δεσμό, τον Κρόνο και τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω την Τετάρτη 19 Ιουνίου μοιάζει με την ενεργοποίηση του παρελθόντος στη ζωή των παρορμητικών (Κριός/Ζυγός, Καρκίνος/Αιγόκερως) σε ζώδιο/ωροσκόπο. 

Θα χρειαστεί να αντιμετωπίσεις εκ νέου γνώριμες καταστάσεις του παρελθόντος, τις οποίες θεωρούσες πως είχες επιλύσει, αλλά αυτό δεν είναι απαραίτητα η αλήθεια. Καλείσαι να αντιμετωπίσεις με ειλικρίνεια και ψυχραιμία τις αντίξοες συνθήκες που θα παρουσιαστούν μπροστά σου, να αντέξεις να κάνεις συμβιβασμούς που θεωρούσες πως δε χρειάζεται να επαναφέρεις στο προσκήνιο και να βρεθείς απέναντι από πρόσωπα που θα ήθελες να ξεχάσεις. Μπορεί όλη αυτή η κατάσταση να σε κουράσει, να σε εξοντώσει ή να σε θυμώσει, με αποτέλεσμα οι αντιδράσεις σου να είναι πιθανό να δημιουργήσουν εντάσεις στις υπάρχουσες διαπροσωπικές σου σχέσεις. 

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.