ΖΩΔΙΑ

Ζώδια 13/7: - Ιδανική ημέρα για να ενώσετε τα μέρη του παζλ που λείπουν - Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιo


Γεωργία Σταύρου

12 Ιουλίου 2019

clock-1096054_1920_1_1_2.jpg

Το Σάββατο ενδείκνυται για όμορφα και δημιουργικά πράγματα. Η ελπίδα και η θετική στάση φωτίζει μέρη της Ψυχής σου δίνοντας την ευκαιρία να ταξιδέψεις και να ενώσεις τα μέρη του πάζλ που σου λείπουν αυτή την στιγμή στην ζωή σου. . .

Κριός

Το σαββατοκύριακο για εσένα ξεκινά δυναμικά και δημιουργικά. Οι σκέψεις σου περιστρέφονται ψάχνοντας να βρεις τρόπους να βελτιώσεις την κατάσταση στη προσωπική σου ζωή και τον ιδιωτικό σου χώρο. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Ταύρος

Η σημερινή ημέρα ενδείκνυται για οποιαδήποτε επικοινωνία θα σε βοηθήσει να βρεις την αρχή του νήματος. Μπορεί να εστιάζεις την προσοχή σου σε κάτι συγκεκριμένο ωστόσο σήμερα οι ρίζες βρίσκονται πολύ πιο βαθιά από ότι φαινομενικά δείχνουν. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Δίδυμοι

Η σημερινή ημέρα σου δίνει χρήσιμες πληροφορίες για τον τρόπο που δρας όταν οι ψυχικές σου φορτίσεις παίρνουν το scalp. Όταν ο έλεγχος χάνεται ακόμη και σε απλά πράγματα. Σήμερα καλείσαι να επαναπροσδιορίσεις την εκάστοτε κατάσταση. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Καρκίνος

Η σημερινή ημέρα είναι αφιερωμένη στην προσφορά. Ή η βοήθεια σου θα φανεί πολύ χρήσιμη σε κάποιον που την έχει ανάγκη ή θα ασχοληθείς περισσότερο με τον εαυτό σου, δίνοντας σημασία σε εσένα και παίρνοντας μεγάλη χαρά από αυτό. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Λέων

Ιδανική ημέρα για οτιδήποτε ασχοληθείς και έχει σκοπό την αυτό-βελτίωση, ακόμη και την εικόνα σου προς τους άλλους. Η ανάγκη σου για μια νέα δημιουργική κατάσταση στην ζωή σου δεν περιορίζεται αυτή την στιγμή. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Παρθένος

Η σημερινή ημέρα σε φέρνει αντιμέτωπο/η με την πραγματική πραγματικότητα της ζωής σου. Κάποιες καταστάσεις ενδέχεται να είναι άβολες για εσένα ή το αποτέλεσμα που περίμενες να είναι διαφορετικό. Όπως και να’ χει δεν είσαι από τους ανθρώπους που θα πτοηθείς, οπότε κράτα το κεφάλι μπροστά και ξεκαθάρισε πρωτίστως μέσα σου τι νιώθεις.Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Ζυγός

το χάος δημιουργείται όταν δεν μπορούμε να ταξινομήσουμε όλες τις πληροφορίες που λαμβάνουμε ή/και δεν έχουμε όλα τα κομμάτια του πάζλ ώστε να συνθέσουμε όλη την εικόνα. Σε μια τέτοια κατάσταση θα μπορούσαμε να πούμε πως βρίσκεσαι σήμερα γυρνώντας από εδώ, εκεί, μεταφορικά ή/και κυριολεκτικά. . . Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Σκορπιός

Ιδιαίτερη η σημερινή ημέρα για εσένα και θα χρειαστεί να επανεξεταστούν οι προθέσεις οι δικές σου ή/και του άλλου, πριν την οποιαδήποτε δράση. Θα μπορούσε σήμερα ένα γεγονός να σε φέρει σε άβολη κάπως θέση. Αν το γεγονός αφορά ένα οικονομικό θέμα, σήμερα υπάρχει η τάση να σπαταληθεί και να μην χρησιμοποιηθεί με σύνεση. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Tοξότης

Πολύ καλή και δημιουργική ημέρα για εσένα σήμερα για οτιδήποτε θέλεις να κάνεις. Το μόνο που μπορεί να σου την χαλάσει είναι η σκέψη ή ένα γεγονός με κάποιο άτομο μέσα στην οικογένειά σου, η οποία όμως αυτή η κατάσταση, έχει τις ρίζες του στο παρελθόν. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Αιγόκερως

Η ανάγκη σου να αποσυρθείς είναι έντονη σήμερα. Θέλεις να περιπλανηθείς σε ιδανικούς τόπους, εκεί που η ηρεμία της στιγμής θα γίνει ο αρωγός της ημέρας. Δεν σου είναι ξεκάθαρο τι ακριβώς θέλεις να πετύχεις μέσα από αυτό. .Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Υδροχόος

Περίοδος εκλείψεων, Ερμής ανάδρομος, το έδαφος δεν είναι σταθερό και υπάρχουν αναταράξεις. Είσαι συνηθισμένος/η σε αλλαγές και πιθανά να το επιζητείς γενικότερα, αλλά αυτή την στιγμή θέλεις να το πας περισσότερο χαλαρά ή έστω πιο συμβατά με τις επιθυμίες σου. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Ιχθύς

Η αλήθεια είναι πως βρίσκεσαι σε καλή περίοδο της ζωής σου. Σήμερα μπορεί να υπάρξει μια κατάσταση που ενδέχεται να σου δημιουργήσει σύγχυση ή να σε βάλει σε σκέψεις, ωστόσο γενικότερα η κατάσταση είναι υπό έλεγχο και δεν χρειάζεται να ανησυχείς. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, το δικό του, τη σχέση σας, το μέλλον, τους κολλητούς αλλα και τους τοξικούς σας συνδυασμούς.