ΖΩΔΙΑ

Τα 4 ζώδια που θα επηρεαστούν περισσότερο από την Αυγουστιάτικη πανσέληνο


The Jennettes

14 Αυγούστου 2019

Τα 4 ζώδια που θα επηρεαστούν περισσότερο από την Αυγουστιάτικη πανσέληνο

H Αφροδίτη, πλανήτης της αγάπης, συνεργάζεται με τον Υδροχόο για την επόμενη πανσέληνο. Αυτό σημαίνει πως μπορούμε να περιμένουμε δράμα στις πορσωπικές σχέσεις και να είμαστε προσεκτικοί.

Ποια είναι τα ζώδια που θα επηρεαστούν περισσότερο;

Ταύρος

Η πεισματάρικη φύση σας σημαίνει πως μπορεί να έχετε αφήσει κάποια οικογενειακά προβλήματα άλυτα για πολύ καιρό. Αν έτσι συμβαίνει, όλα όσα αγνοείτε θα έρθουν στην επιφάνεια και θα δημιουργήσουν προβλήματα. Προσπαθήστε να τα λύσετε, όσο δύσκολο κι αν είναι.

Λέων

Λέοντες είστε γεμάτοι φωτιά τις καλές μέρες. Κι αυτό συνήθως μεταφράζεται ως πάθος και έλκει τους γύρω σας. Ωστόσο, όταν τα πράγματα δεν πάνε καλά, μπορεί να χρησιμοποιήσετε τη φωτιά για να καταστρέψετε τα πάντα. Κι αυτό μπορεί να συμβεί αυτή την πανσέληνο. Αν δεν μπορείτε να αποφύγετε τον θυμό, προσπαθήστε να απομακρυνθείτε, έτσι ώστε να μην καταστρέψετε τις σχέσεις σας.

Σκορπιός

Σκορπιέ, θα θέλετε να πείτε αυτό που σκέφτεστε αυτή την πανσέληνο, αλλά αυτό δε σημαίνει πως είναι καλό. Ειδικά αν είστε σε σχέση που περνάει δυσκολίες. Αυτά που θα πείτε μπορεί να δημιουργήσουν προβλήματα και πρέπει να θυμάστε πως αν πείτε κάτι δεν μπορείτε να το πάρετε πίσω. Περάστε τη μέρα κάπου ήσυχα και μην βγάλετε τον θυμό σας πάνω σε κάποιον που δεν θα μπορέσει να σας συγχωρέσει.

Υδροχόος

Υδροχόε, θέλετε να κάνετε τα πάντα με τον δικό σας τρόπο και αυτή η πανσέληνος δεν αποτελεί εξαίρεση. Είτε είναι μία δουλειά, μία σχέση ή ένας χώρος διαμονής, αν νιώθετε πως μείνατε εκεί πολύ καιρό, τώρα είναι η στιγμή να φύγετε. Μία νέα αρχή μπορεί να είναι τρομακτική αλλά είστε ικανοί στο να δημιουργήσετε το δικό σας μονοπάτι. Περάστε λίγο χρόνο να σκεφτείτε τι θέλετε από τη ζωή σας.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.