ΖΩΔΙΑ

Ζώδια 25/8: Μην αφήσεις τίποτα να σε αποπροσανατολίσει από τον στόχο σου- Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο


Γεωργία Σταύρου

24 Αυγούστου 2019

Ζώδια 25/8: Μην αφήσεις τίποτα να σε αποπροσανατολίσει από τον στόχο σου- Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο

Ο Ήλιος, η Αφροδίτη και ο Άρης στο ζώδιο της Παρθένου συνδυαστικά με τον Ουρανό στον Ταύρο δίνουν την ευκαιρία αυτές τις μέρες να μπορέσουμε να δουλέψουμε παραγωγικά προς κατευθύνσεις που θα μας κάνουν περισσότερο αυτόνομους και να σταθούμε στα πόδια μας με την δική μας αξία. Με σθένος και το απαραίτητο κουράγιο να δούμε την αντικειμενική πλευρά στο σενάριο της ζωής μας και να οδεύσουμε προς την κατεύθυνση που θα μας φέρει την αυτονομία. Ωστόσο σήμερα η Σελήνη ακόμη στο ζώδιο των Διδύμων θολώνουν τα νερά μαζί με τον Ποσειδώνα. Αυτό θα μπορούσε να μας βάλει σε σκέψεις, οι οποίες θα δούμε από το απόγευμα και μετά πως είναι άσκοπες και μας αποπροσανατολίζουν. Η επαφή της Αφροδίτης και του Άρη με τον Χείρωνα μας απομακρύνει επίσης από οτιδήποτε μας προκαλεί πόνο. Σήμερα δεν μπορούμε να αντιμετωπίσουμε επίπονες καταστάσεις, οπότε καλό θα ήταν να τις αποφύγουμε. . .

Κριός

Σήμερα έχεις την ανάγκη να επικοινωνήσεις, να βρεθείς με κόσμο, να ανταλλάξεις ιδέες και σκέψεις. Η Σελήνη μέχρι αργά το βράδυ σε βάζει σε αυτή την διαδικασία γεμίζοντας χαρά από όμορφες συζητήσεις με ανθρώπους που θεωρείς οικείους και μπορείς να πεις και κάτι παραπάνω χωρίς να παρεξηγηθείς. Το τελευταίο είναι αλήθεια, ισχύει, αλλά όχι για σήμερα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Ταύρος

Ένα οικονομικό θέμα ή θέμα αξιών σήμερα κινητοποιείται και δεν βράζεις εύκολα άκρη; Θέλεις να βαθύνεις τις δεσμεύσεις σου; Να εκφράσεις τα συναισθήματα σου προς αυτούς που αγαπάς; Κάτι δεν κουμπώνει πολύ καλά σήμερα και νιώθεις ή πως δεν υπάρχει η σωστή ανταπόκριση ή πως δεν είσαι τόσο σίγουρος/η για αυτή την κίνηση που σκέφτεσαι να κάνεις. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Δίδυμοι

Η Σελήνη στο ζώδιο σου και σήμερα σου δίνει την δυνατότητα να βάλεις τον εαυτό σου σε προτεραιότητα και να δεις με αντικειμενική ματιά τις ανάγκες σου. Οι σκέψεις που κάνεις είναι πολλές και ποικίλες. Ανοιχτές σε πολλά ενδεχόμενα και σενάρια που φτιάχνεις για το μέλλον. Επίσης οι εναλλακτικές είναι αρκετές, δίνοντας το πλεονέκτημα της επιλογής εκεί που θα νιώσεις πως βαλτώνεις ή δεν εξυπηρετείτε ο σκοπός σου. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Καρκίνος

Αυτές τις μέρες επεξεργάζεσαι πολλά στοιχεία στο σήμερα που όμως οι ρίζες τους βρίσκονται στο παρελθόν. Γνωρίζεις πως δεν έχει κανένα νόημα, κατανοείς πως χρειάζεται να κόψεις αυτές τις ρίζες γιατί κρατούν αυτή την κατάσταση ακόμη ζωντανή. Γνωρίζεις την πραγματικότητα αλλά ειδικά σήμερα συνειδητά ή ασυνείδητα θέλεις να την ξεχάσεις. Μέχρι το απόγευμα είσαι ευάλωτος/η σε οτιδήποτε κινητοποιεί συναισθήματα που έχεις νιώσει για μια κατάσταση στο παρελθόν και χρειάζεται προσοχή. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Λέων

Η Σελήνη ακόμη στους Διδύμους μαζί με το υπόλοιπο πλανητικό σκηνικό σε γεμίζουν ενέργεια για να κάνεις πράγματα τα οποία θα ικανοποιήσουν όχι μόνο εσένα αλλά το ευρύτερο σύνολο των ανθρώπων που έχεις κοντά σου. Τα πάντα σήμερα τα βλέπεις από δύο πλευρές. Καταρχάς θα πρέπει να εξυπηρετούν τον σκοπό σου και θα πρέπει να είναι κάτι τόσο μεγάλο ώστε ακόμη και αν “συρρικνωθεί” για κάποιον λόγο να το θεωρείς ακόμη αρκετά μεγάλο. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Παρθένος

Τρεις προσωπικοί πλανήτες βρίσκονται στο ζώδιο σου (Ήλιος, Αφροδίτη, Άρης) γεμίζοντας ενέργεια ακόμη και το πιο απομακρυσμένο κύτταρο σου. Συναισθήματα αγάπης και φροντίδας κινητοποιούνται έντονα προς διάφορους στόχους και νιώθεις πολύ ικανός/ή να καταφέρεις το ακατόρθωτο. Σήμερα αυτή η ενέργεια είναι πολύ χρήσιμη για να στοχαστείς το μέλλον και να δημιουργήσεις νέα όνειρα και ενδεχόμενα που σχετίζονται με την καριέρα και την εργασία σου. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Ζυγός

Η νους σου ταξιδεύει ακόμη σε μέρη μακρινά με την Σελήνη στους Διδύμους, εκεί που νιώθεις χωρίς φόβο και υποχρεώσεις απολαμβάνοντας την ξενοιασιά της στιγμής. Ωστόσο κάτι ενδέχεται να σου χαλάσει αυτή την εικόνα. Ένα θέμα που αφορά την καθημερινότητά σου ή την εργασία σου ή κάτι εκεί που βρίσκεται μπορεί να σε ενοχλήσει και να σε απομακρύνει από το ιδεατό αυτό κόσμο ζητώντας την προσοχή σου στο εδώ και τώρα, τουλάχιστον μέχρι το απόγευμα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Σκορπιός

Είναι δύο – τρεις μέρες που σου ζητείται να έρθεις αντιμέτωπος/η με κάτι το οποίο σε πονάει, δεν σου είναι ευχάριστο, ωστόσο πρέπει να μπορέσεις να συμφιλιωθείς μαζί του για να προχωρήσεις. Ανεξάρτητα αν έχει σχέση με την δουλειά σου ή όχι δεν χρειάζεται να το συνδέσεις για να προχωρήσεις. Αυτό σχετίζεται με κάτι δικό σου, μέσα σου και το οποίο θα σε βοηθήσει να κάνεις καλύτερες συνδέσεις με τους άλλους. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Τοξότης

Η χαρά της δημιουργίας είναι έντονη και θέλεις να επεκταθείς όσο περισσότερο μπορείς αυτή την στιγμή. Οι συνεργασίες, οι αλληλεπιδράσεις με άλλους ανθρώπους που έχουν να σου προσφέρουν κάτι χρήσιμο είναι καλή και προσπαθείς συνειδητά ή ασυνείδητα να πας προς αυτή την κατεύθυνση. Σήμερα μέχρι το απόγευμα κράτα μικρό καλάθι για ότι ακούσεις. Ενδέχεται να μην είναι τόσο ιδανικά όπως τα παρουσιάζουν. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Αιγόκερως

Και σήμερα με την Σελήνη ακόμη στο ζώδιο των Διδύμων δίνεται η ευκαιρία να ασχοληθείς με κάτι το οποίο βρίσκεται στην καθημερινότητα σου. Τις τελευταίες μέρες ταξινομείς τις πληροφορίες που σου έρχονται και προσπαθείς να βάλεις τάξη στο μυαλό σου. Είναι ευκαιρία τώρα με τρεις προσωπικούς πλανήτες στο ζώδιο της Παρθένου να ξαναδείς τις λεπτομέρειες οι οποίες σου είχαν διαφύγει το τελευταίο διάστημα στην ζωή σου. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Υδροχόος

Η διάθεση σου είναι καλή αλλά πρόσεχε τις σπατάλες. Σήμερα μπορεί να υπερβάλλεις λίγο σε οτιδήποτε αφορά οικονομικά θέματα. Ιδιαίτερα μέχρι το απόγευμα υπάρχει το ρίσκο να χαλάσεις περισσότερα χρήματα από ότι αντέχει το πορτοφόλι σου ωστόσο το σημαντικότερο είναι πως δεν θα ικανοποιηθείς από αυτή την αγορά. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Ιχθύες

Σήμερα είσαι στον εαυτό σου, παρέα με τον εαυτό σου. Είτε βρεθείς με άλλους ανθρώπους, είτε αποφασίσεις να μην κάνεις τίποτα και να μείνεις στο σπίτι, ο προσανατολισμός σου θα είναι να ασχοληθείς με εσένα. Εσωτερικά δικά σου θέματα είναι κινητοποιημένα χωρίς αυτό να σημαίνει πως σου χαλάνε την διάθεση. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.