ΖΩΔΙΑ

Tα 5 πιο ανήθικα ζώδια


The Jennettes

11 Σεπτεμβρίου 2019

Tα 5 πιο ανήθικα ζώδια

Κάποιοι άνθρωποι έχουν μια εντελώς δική τους αίσθηση της ηθικής, η οποία δεν συμπίπτει ιδιαίτερα με όσα οι υπόλοιπο άνθρωποι θεωρούμε ηθικά. Σπανίως ακολουθούν έναν ηθικό κώδικα ή κάνουν πράγματα για το καλό των άλλων. Με την αστρολογία είναι ακόμη πιο σαφές ότι τα πιο διεφθαρμένα ζώδια κι ανήθικα αντιστρέφουν πράγματα που θεωρούνται σωστά, ώστε να ταιριάζουν με τη δική τους ηθική. Ποια είναι όμως αυτά;

Ζυγός

Όσο γοητευτικοί και υπέροχοι κι αν είναι οι Ζυγοί, μπορεί να είναι φοβερά ιδιοτελείς και αλαζόνες. Μπορούν να κάνουν πράγματα τα οποία θεωρούνται ανήθικα, όπως το να κοιμηθούν με κάποιον παντρεμένο ή να εμπλακούν με κάποιον μόνο και μόνο γιατί είναι όμορφος. Στους Ζυγούς αρέσει να παίρνουν κάτι χωρίς να δίνουν, ακόμη κι αν χρειάζεται να πουν ψέματα ή να εξαπατήσουν για να το καταφέρουν. Είναι ακριβώς οι τύποι ανθρώπου που θα προσποιηθούν έναν τραυματισμό για παρκάρουν δωρεάν.

Τοξότης

Οι Τοξότες είναι ασυνεπείς, κι αλλάζουν ηθικό κώδικα σύμφωνα με την ανάγκη που έχουν εκείνη την εποχή. Τη μια στιγμή λένε ότι δε θα έλεγαν ποτέ ψέματα. Την επόμενη στιγμή βγάζουν ένα παραμύθι από το μυαλό τους για να πάρουν καλύτερη θέση στο αεροπλάνο. Ακολουθούν τον πιο εύκολο για αυτούς δρόμο, κι αν χρειαστεί κάπου στην πορεία να αλλάξουν κατεύθυνση, το κάνουν χωρίς δεύτερη σκέψη.

Δίδυμος

Καθώς οι Δίδυμοι δεν είναι σταθεροί, δυσκολεύονται πολύ να διατηρήσουν τον ίδιο ηθικό κώδικα. Αν αυτός που έχουν δεν τους ταιριάζει ή τον βαριούνται, στρέφονται σε κάτι εντελώς διαφορετικό. Ξέρουν πολύ καλά τη διαφορά μεταξύ καλού και κακού, αλλά δεν τους επηρεάζει. Βρίσκουν το κακό πιο διασκεδαστικό, και το να ακολουθούν μια σειρά κανόνων για πάντα είναι αδύνατο για αυτούς. Προτιμούν να φτιάχνουν τους κανόνες στην πορεία.

Κριός

Οι Κριοί είναι παρορμητικοί και σπανίως λαμβάνουν υπόψιν τους τις συνέπειες των πράξεών τους ή το πώς αυτές επηρεάζουν τους άλλους ανθρώπους. Συχνά δυσκολεύονται να ακολουθήσουν κανόνες και δεν τα πάνε καθόλου καλά με την αυτοπειθαρχία. Πρακτικά κάνουν ο,τι τους καπνίσει, κι αν αυτό αντιβαίνει σε κάποια ηθική υποχρέωση ή κανόνα, δεν θα κάτσουν να σκάσουν κιόλας.

Υδροχόος

Οι Υδροχόοι είναι οι τύποι ανθρώπου που φτιάχνουν τους δικούς τους κανόνες και ζουν με βάση τον εντελώς προσωπικό τους ηθικό κώδικα. Μερικές φορές η πυξίδα τους ταυτίζεται με τις παραδοσιακές αντιλήψεις για την ηθική, και μερικές φορές όχι. Οι Υδροχόοι, όπως και οι Κριοί, είναι πολύ ανεξάρτητοι και δεν θέλουν να τους λέει κανένας τι να κάνουν. Αυτό τους κάνει απλώς να το θέλουν πιο πολύ.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, το δικό του, τη σχέση σας, το μέλλον, τους κολλητούς αλλα και τους τοξικούς σας συνδυασμούς.