ΖΩΔΙΑ

Πώς θα επηρεάσει την ερωτική σας ζωή η εποχή του Ζυγού σύμφωνα με το ζώδιό σας


The Jennettes

19 Σεπτεμβρίου 2019

Πώς θα επηρεάσει την ερωτική σας ζωή η εποχή του Ζυγού σύμφωνα με το ζώδιό σας

Από τις 23 Σεπτεμβρίου μέχρι τις 22 Οκτωβρίου θα βρισκόμαστε στην εποχή του Ζυγού, και το ζώδιο του αέρα θα ελέγχει την ερωτική μας ζωή. Το πώς θα επηρεαστεί η ερωτική μας ζωή εξαρτάται όμως από το ζώδιό μας, αφού κάποια ζώδια είναι πιο ευαίσθητα στην ενέργεια του Ζυγού και μπορεί να αναζητήσουν συντρόφους και ευχαρίστηση, ενώ κάποια άλλα ενδιαφέρονται περισσότερο για την ισορροπία μεταξύ της προσωπικής και της επαγγελματικής τους ζωής.

Κριός

Οι Κριοί θα μάθουν πώς να είναι περισσότερο ευέλικτοι κατά τη διάρκεια του Ζυγού, ενώ ενδέχεται να αντιμετωπίσουν μερικά ζητήματα με τους φίλους και τους αγαπημένους τους. Θα χρειαστεί να συμβιβαστούν και αυτό δεν είναι κάτι που τους αρέσει, ωστόσο αυτήν την εποχή είναι σημαντικό να το προσπαθήσουν.

Ταύρος

Οι Ταύροι δυσκολεύονται μερικές φορές με τη συνεργασία και τον συμβιβασμό, αλλά όταν βρουν αυτήν την ισορροπία θα τους κάνει πιο αποτελεσματικούς στη δουλειά, το οποίο είναι πολύ σημαντικό, γιατί θα τους προσφέρει χρόνο και ενέργεια για δραστηριότητες εκτός δουλειάς.

Δίδυμος

Οι Δίδυμοι θα έχουν πιο σεξουαλική διάθεση αυτήν την εποχή, απλώς είναι σημαντικό να διατηρήσουν την ισορροπία τους και να μην φτάσουν στα άκρα για να ικανοποιήσουν τις διαθέσεις τους. Η διατήρηση μιας οικονομικής υπευθυνότητας είναι προτεραιότητα αυτήν την εποχή.

Καρκίνος

Οι Καρκίνοι αυτήν την εποχή έχουν αρκετές πιθανότητες να εμπλακούν σε οικογενειακά δράματα, οπότε θα χρειαστούν οριοθέτηση και προσήλωση στους στόχους τους για να το καταφέρουν. Αυτό θα αφήσει περιθώριο στην ερωτική τους ζωή να ανθίσει.

Λέων

Αυτή είναι η καταλληλότερη εποχή για τους λέοντες να δείξουν την ικανότητά τους στην επικοινωνία και το θάρρος τους, και να δείξουν στο αντικείμενο του πόθου τους το πώς νιώθουν. Αυτήν την εποχή, οι επιθυμίες τους έχουν περισσότερες πιθανότητες να πραγματοποιηθούν.

Παρθένος

Αυτήν την εποχή, οι Παρθένοι μπορούν να αναμένουν σκαμπανεβάσματα στα επίπεδα της αυτοπεποίθησής τους. Το σημαντικό είναι να τα αντιμετωπίσουν ώστε αυτά να μην παρεμβάλλονται στην ερωτική τους ζωή.

Ζυγός

Πρόκειται για την πιο ασφαλή και ιδανική εποχή για τους Ζυγούς να είναι ειλικρινείς, να εκφράζονται και να δείχνουν τα συναισθήματά τους στον σύντροφο τους ή το άτομο που τους αρέσει. Με αυτόν τον τρόπο θα νιώσουν πιο απελευθερωμένοι.

Σκορπιός

Παρόλο που είναι λίγο νωρίς για αυτό, είναι η κατάλληλη εποχή για τους Σκορπιους να αγκαλιαστούν με τον σύντροφό τους κάτω από μια κουβερτούλα. Θα ευνοηθούν από ποιοτικό χρόνο με τους αγαπημένους τους και θα βελτιώσουν το συναισθηματικό τους δέσιμο.

Τοξότης

Η εποχή του Ζυγού ευνοεί την κοινωνική ζωή για τους Τοξότες, και όταν λέμε κοινωνική ζωή, εννοούμε φλερτ. Αν αποφύγουν τις υπερβολές και πάρουν λίγο χρόνο για να γνωρίσουν κάποιον άνθρωπο, αφήνοντας χώρο για να αναπτυχθεί κάτι, τότε όλα θα πάνε καλά.

Αιγόκερως

Οι Αιγόκεροι είναι αρκετά πιθανό να φέρνουν τη δουλειά στο σπίτι, και τώρα έχει έρθει η ώρα να οριοθετηθούν σε αυτό. Είναι σημαντικό να περνάνε χρόνο με τους συντρόφους τους και να είναι όσο πιο παρόντες μπορούν. Ακόμα κι αν αυτό σημαίνει να αναλάβουν περισσότερες δουλειές του σπιτιού.

Υδροχόος

Αυτήν την εποχή, οι Υδροχόοι μπορούν να εξερευνήσουν την δημιουργική και καλλιτεχνική τους πλευρά. Σε ερωτικό επίπεδο αυτό μπορεί να μεταφραστεί στο να φτιάξετε κάτι στο σπίτι μαζί με τον σύντροφό σας, να δοκιμάσετε κάτι καινούριο μαζί και να κάνετε πράγματα που φέρνουν φρέσκο αέρα στη δυναμική σας.

Ιχθύες

Η εποχή του Ζυγού είναι μια καλή ευκαιρία για τους Ιχθύες να εξετάσουν τις σχέσεις τους και όταν έρθει η εποχή του Σκορπιού να διώξουν την τοξικότητα από τη ζωή τους. Είναι σημαντικό να δώσουν προσοχή και να εξετάσουν το πόσο υγιής είναι η σχέση τους για να αποφασίσουν πώς θα συνεχίσουν.

 

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.