ΖΩΔΙΑ

Tα 3 ζώδια που θα επηρεαστούν περισσότερο από τη φθινοπωρινή ισημερία 2019


The Jennettes

18 Σεπτεμβρίου 2019

Tα 3 ζώδια που θα επηρεαστούν περισσότερο από τη φθινοπωρινή ισημερία 2019

Το καλοκαίρι τελειώνει, και η 23η Σεπτεμβρίου είναι η επίσημη αρχή του φθινοπώρου. Στη φθινοπωρινή ισημερία η μέρα με τη νύχτα διαρκούν το ίδιο, δηλαδή 12 ώρες. Κάθε εποχή επηρεάζει περισσότερο τρία ζώδια, και ο ερχομός του φθινοπώρου φέρνει περισσότερες αλλαγές για τους Ζυγούς, τους Σκορπιούς, και τους Τοξότες.

Ζυγός

Η φθινοπωρινή ισημερία συμπίπτει με την αρχή της εποχης του Ζυγού, και αυτό συνεπάγεται μεγαλύτερη επίδραση σε αυτό το ζώδιο. Ωστόσο, οι περισσότερες αλλαγές θα είναι θετικές. Η πνευματική ομίχλη θα καθαρίσει και θα επανέλθει η χαρά των Ζυγών και η διάθεσή τους για ζωή.

Σκορπιός

Η φθινοπωρινή ισημερία θα σας ενθαρρύνει αν σκεφτείτε ότι έχει έρθει ώρα για αλλαγές. Σκεφτείτε όλα αυτά που σας δεσμεύουν και αποφασίστε ποια από αυτά σας κάνουν καλό και ποια σας κρατάνε πίσω. Αυτή είναι η εποχή που όσα πράγματα δεν χρειάζονται στη ζωή σας πρέπει να φύγουν και να κλείσουν οι κύκλοι που έχουν ολοκληρωθεί.

Τοξότης

Για τους Τοξότες, η φθινοπωρινή ισημερία θα είναι μια πολύ ξεχωριστή εποχή. Οι πλανήτες συνεργάζονται για να προσφέρουν στους Τοξότες ένα μυσταγωγικό καλωσόρισμα. Περισσότερη κοινωνική δραστηριότητα έρχεται αυτήν την ημέρα, και οι φίλοι μπορούν να βοηθήσουν στην πραγματοποίηση των ονείρων.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.