ΖΩΔΙΑ

Τα 3 ζώδια που θα περάσουν μια υπέροχη εβδομάδα


The Jennettes

14 Οκτωβρίου 2019

Τα 3 ζώδια που θα περάσουν μια υπέροχη εβδομάδα

Όταν ο ήλιος βρίσκεται στον Ζυγό, η εποχή του φθινοπώρου παίρνει τις πρώτες της ανάσες.

Ενώ, υπάρχει μια ψύχρα στον αέρα, ο φυσικός κόσμος μετατοπίζεται στο χρώμα, και μπορούμε να αισθανθούμε ότι είναι καιρός να ξεφύγουμε από το παρελθόν και να βρούμε αρμονία στην παρούσα στιγμή. Αυτή η μετάβαση μπορεί να είναι γλυκόπικρη για μερικούς, αλλά για άλλους, είναι μια ευπρόσδεκτη αλλαγή. Ποια, όμως, είναι τα ζώδια που θα περάσουν μια καταπληκτική εβδομάδα;

Δίδυμοι: Αισθάνεστε δημιουργικοί και με κίνητρο

Έχετε αφήσει ποτέ τον εαυτό σας να πέσει τόσο τρελά στην αγάπη; Αυτό είναι δυνατόν να συμβεί αυτήν την εβδομάδα, αλλά μπορεί να χρειαστεί να αφήσετε τον εαυτό σς κάτω και να δεχτείτε μια σοβαρή αλλαγή. Θυμηθείτε, η εμμονή για τη διατήρηση του ελέγχου τελικά σας αφήνει ανίσχυρους.Πάρτε μια όμορφη ιδέα που έχετε και αρχίστε να σχεδιάζετε την εκτέλεσή της. Πιστέψτε στην υπόσχεση για κάτι νέο.

Ζυγοί: Έχετε δυναμικότητα και απίστευτη ατυτοπεποίθηση

Αυτή την εβδομάδα, έχετε τη δύναμη να θριαμβεύσετε πάνω από τις αδυναμίες σας και να χρησιμοποιήσετε τις αποτυχίες σας ως καύσιμα. Η τελειότητα είναι βαρετή. Χωρίς αυτές, δεν θα βρίσκεστε κοντά στην αυθεντικότητα. Ακόμα κι αν αισθάνεστε αυτούς τους αυξανόμενους πόνους, απολαμβάνετε την πνευματική ευαισθησία. Ξέρετε ότι σας κάνει μόνο ισχυρότερους.

Σκορπιοί: Έλκετε πολύ θετική προσοχή από παντού

Είναι μαγικό να είστε Σκορπιοί αυτή τη στιγμή, γι 'αυτό χρησιμοποιήστε την ισχυρή και θετική ενέργεια προς όφελός σας αυτήν την εβδομάδα. Βλέπετε τα πράγματα μέσα από έναν εντυπωσιακό φακό, ανακαλύπτοντας μια βαθύτερη δημιουργικότητα και αισθάνεστε αρκετά υπεύθυνοι για να ολοκληρώσετε τη δουλειά.  Παρόλο που υπάρχουν φαντάσματα από το παρελθόν σας που φιλοξενούν χώρο στην καρδιά σας, τα θεραπεύετε με τη λήψη μέτρων.

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.