ΖΩΔΙΑ

Αυτά τα 5 ζώδια είναι κατάλληλα για έναν επιτυχημένο γάμο με διάρκεια


19 Οκτωβρίου 2019

Αυτά τα 5 ζώδια είναι κατάλληλα για έναν επιτυχημένο γάμο με διάρκεια

Ο γάμος δεν είναι για όλους. Yπάρχουν εκείνοι που φοβούνται την δέσμευση και δύσκολα θα  έπαιρναν την απόφαση να  κάνουν ένα τέτοιο βήμα και εκείνοι που δεν βλέπουν την ώρα να προχωρήσουν σε μία κοινή ζωή και να κάνουν οικογένεια με το ταίρι τους.
Σε ό,τι αφορά τα ζώδια, αυτοί οι 5 του ζωδιακού είναι πιο πιθανό να κάνουν έναν ευτυχισμένο γάμο που θα κρατήσει.

1.Ταύρος
Ο Ταύρος κυβερνάται από την Αφροδίτη, τη θεά της αγάπης. Φυσικά, αγαπούν την ιδέα της αγάπης και του γάμου. Από όλα τα ζώδια της Γης, ο Ταύρος είναι ο πλέον διατεθειμένος να δεσμευτεί και να παραμείνει σε μια μακροχρόνια σχέση.. Σε γενικές γραμμές, ο Ταύρος θέλει το χρόνο του πριν μπει σε μια σχέση. Αναζητά την ασφάλεια και τη σταθερότητα, έτσι θα θέλει να σιγουρευτεί ότι επενδύει στο σωστό πρόσωπο πριν τα δώσουν όλα. Αλλά όταν αποφασίσει να είναι μαζί σας, η σταθερή του φύση θα τον κάνει να παραμείνει για πάντα.


2. Καρκίνος
Ο καρκίνος κυβερνάται από τη Σελήνη και εκτιμά τις συναισθηματικές σχέσεις με τους φίλους και την οικογένειά. Θέλουν να δημιουργήσουν ένα σπίτι με τον σύντροφό τους και να ζήσουν το όνειρο έχοντας μια ζωή μαζί. Ο καρκίνος θα κάνει ό, τι καλύτερο μπορεί για να φροντίσει τον σύντροφο του και να αισθάνεται ασφαλής. Όταν ο Καρκίνος αισθάνεται συναισθηματικά ασφαλής δεν θα φύγει ποτέ.

jenny.gr

3. Λέων

Σε αντίθεση με τον Κριό και τον Τοξότη, ο Λέων είναι το ζώδιο της φωτιάς που είναι πιο πιθανό να θέλει ένα γάμο. Οι Λέοντες μπορούν να είναι πραγματικά πιστοί. Όταν ο Λέων σας επιλέγει, είναι για πάντα ή καθόλου. Δεν ενδιαφέρονται πραγματικά να γνωρίσουν πολλούς ανθρώπους.  Εάν μπορείτε να τους κάνετε να αισθάνονται ευχαριστημένοι για το ποιοι είναι, μπορείτε να έχετε μια ευτυχισμένη, μακροχρόνια σχέση.

4. Aιγόκερως
Οι Αιγόκεροι ποτέ δεν αποφεύγουν τη σκληρή δουλειά. Είναι πρακτικά ζώδια της γης που δίνουν μεγάλη σημασία στην αίσθηση σταθερότητας και ασφάλειας. Τείνουν να είναι λίγο παραδοσιακοί και παλιομοδίτικοι. Πιστεύουν στην οικοδόμηση μιας ζωής μαζί και θα κάνουν τα πάντα για να προστατεύσουν αυτούς που αγαπούν. Θα παντρευτούν μία φορά και πιθανότατα θα παραμείνουν για πάντα.

5. Ιχθύες 
Σπάνια είναι single, λόγω της βαθιάς ανάγκης να συνδεθούν με κάποιον σε ψυχικό επίπεδο Οι Ιχθύες είναι συνήθως πολύ συναισθηματικοί και ευαίσθητοι. Τείνουν να λειτουργούν καλύτερα όταν βρίσκονται σε μια σχέση επειδή τους αρέσει να συνδέονται με το αγαπημένο τους πρόσωπο σε ένα βαθύτερο επίπεδο. Αφού έχουν αναλάβει καθήκοντα, δεν έχουν κανένα πρόβλημα να κάνουν θυσίες για το καλό της σχέσης τους. Θα αγωνιστούν για έναν καλό γάμο.
 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.