ΖΩΔΙΑ

Ζώδια 29/10: Στις επιλογές μας βρίσκεται το ταλέντο μας -Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο


Γεωργία Σταύρου

28 Οκτωβρίου 2019

Ζώδια 29/10: Στις επιλογές μας βρίσκεται το ταλέντο μας -Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο

Λίγο μετά την Νέα Σελήνη, η Σελήνη στον Σκορπιό συναντά τον Αφροδίτη και τον Ερμή. Η διαχείριση της συναισθηματικής δυναμικής θα είναι δύσκολη και απαιτείται να της δώσουμε την πρέπουσα σημασία μιας και η ενέργεια έρχεται από το πουθενά ανακατεύοντας ακόμη και τα πιο λιμνασμένα νερά. Η τάση να δημιουργήσουμε συναισθηματικές εκρήξεις για να παραχθεί έξαψη και να πάρουμε επιβεβαίωση είναι μεγάλη όπως επίσης και η παραμονή στις απόψεις μας ακόμη και αν βλέπουμε πως δεν φέρνει το αποτέλεσμα που θέλουμε. Στην επιλογή θα φανεί το ταλέντο της ευελιξία σου. . .

Κριός

Η διαφορετικότητα και η πρωτοτυπία είναι πολύ σημαντική για σένα και σήμερα θα προσπαθήσεις να πείσεις τους γύρω όπως και τον εαυτό σου πως τα πράγματα δεν είναι όπως φαίνονται. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Ταύρος

Συναισθηματικές σχέσεις και συνεργασίες σήμερα έρχονται στο προσκήνιο. Είναι σημαντικό να μπορέσεις να βρεις την κατάλληλη φόρμα να συνδεθείς με τους άλλους με τέτοιο τρόπο ώστε να υπάρχει ένα αμοιβαίο όφελος.Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Δίδυμοι

Εργασιακά θέματα έρχονται στην επιφάνεια προς επίλυση ή για να σχεδιάσεις τον δρόμο που θα σε φέρει πιο κοντά στον στόχο σου. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Καρκίνος

Επικοινωνιακά θέματα έχουν την τιμητική τους για σένα σήμερα και θα φέρουν ευνοϊκά αποτελέσματα αν προσπαθήσεις να κρατήσεις την επικοινωνία ευέλικτη και σε ευχάριστο επίπεδο. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Λέων

Η ανάγκη σου να ασχοληθείς με κάτι δημιουργικό είναι έντονη και σήμερα δίνεται η ευκαιρία να ζωντανέψεις με κάποιον τρόπο την ημέρα σου. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Παρθένος

Σήμερα καλό θα ήταν να μην κρίνεις την όποια κατάσταση μόνο από το εξώφυλλο που βλέπεις με την πρώτη ματιά. Μπορεί η εξωτερική εμφάνιση μιας κατάστασης να είναι τελείως διαφορετική από το εσωτερικό της και αυτό σήμερα ισχύει για όλα τα πράγματα με κέντρο εσένα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Ζυγός

Οικονομικά θέματα και θέματα αξιών κινητοποιούνται σήμερα με κάποιον τρόπο. Η σχέση τιμής και ποιότητας θα σε απασχολήσει μεταφορικά ή και κυριολεκτικά. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Σκορπιός

Αρκετοί πλανήτες στο ζώδιο σου σήμερα δίνουν την ενέργεια και το σθένος να υπερβείς τα πράγματα μεταφορικά και κυριολεκτικά.Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Τοξότης

Μια εσωτερική κούραση μπορεί να νιώσεις σήμερα και να θελήσεις να βάλεις τις σκέψεις σου σε τάξη. Είναι αλήθεια πως οι εκκρεμότητες ή οι αλλαγές στην ζωή σου σε κάνουν να νιώθεις πως καλό θα ήταν αν μπορούσε ο χρόνος να σταματήσει για λίγο. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Αιγόκερως

Κοινωνικά θέματα και θέματα με ομάδες κινητοποιούνται σήμερα και βρίσκεις την ευκαιρία να βοηθήσεις τους άλλους με διάφορους τρόπους. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Υδροχόος

Εργασιακά θέματα ζητούν την αντικειμενική σου ματιά σήμερα και θα χρειαστεί να είσαι αξιόπιστος/η και υπεύθυνος/η σε ότι λες. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Ιχθύες

Αποκαλυπτική θα μπορούσε να είναι η μέρα σε ένα επίπεδο για σένα. Σήμερα θα μπορούσες να κάνεις βαθύτερη έρευνα σε κάτι που σε απασχολεί. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Γεωργία Σταύρου

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, το δικό του, τη σχέση σας, το μέλλον, τους κολλητούς αλλα και τους τοξικούς σας συνδυασμούς.