ΖΩΔΙΑ

Αυτά είναι τα ζώδια που θα περάσουν εκπληκτικά ακόμα και τώρα που έχουμε Ανάδρομο Ερμή


The Jennettes

31 Οκτωβρίου 2019

Αυτά είναι τα ζώδια που θα περάσουν εκπληκτικά ακόμα και τώρα που έχουμε Ανάδρομο Ερμή

Παρά το γεγονός ότι ο Ερμής - πλανήτης επικοινωνίας, θα είναι ανάδρομος αυτή την περίοδο, για 3 ζώδια δεν θα υπάρχει κανένας λόγος πανικού.

Όταν ένας πλανήτης γίνεται ανάδρομος, οπισθοδρομεί, επιβραδύνει, πράγμα που σημαίνει ότι πολλά πράγματα θα πάνε πίσω. Φροντίστε να κάνετε τα παρακάτω κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου: να λάμπετε, να αναθεωρείτε καταστάσεις, να επανεξετάζετε και να επαναξιολογείτε. 
Ποια είναι τα 3 ζώδια ωστόσο, που παρά την ανάδρομη πορεία του Ερμή, θα έχουν μια υπέροχη περίοδο μπροστά τους;

Καρκίνοι: Σας δίνεται μία δεύτερη ευκαιρία όσον αφορά στις σχέσεις σας

Ο Ερμής θα αναβαθμίσει μέσω του εκφραστικού πέμπτου οίκου σας τη δημιουργικότητα, τον ρομαντισμό και το παρηγορητικό πάθος, δίνοντάς σας μια δεύτερη ευκαιρία να κάνετε αυτό που αγαπάτε περισσότερο. Είτε πρόκειται για ρομαντισμό είτε για προσωπική ζωή, αυτός ο αναδρομικός κύκλος αφορά μόνο την αυτογνωσία σας.

Τοξότες: Είστε έτοιμοι να αφήσετε ό,τι δεν σας εξυπηρετεί

Ο Ερμής θα γίνει ανάδρομος μέσα από το μυστικό 12ο οίκο του κάρμα σας, κλείνοντας και όλα τα πράγματα στο παρασκήνιο, που σημαίνει ότι αυτή τη φορά θα είστε τυχεροί αυτή. Αυτή η περιοχή του αστρολογικού σας χάρτη, διέπει το υποσυνείδητο, τον κόσμο των ονείρων και της ζωής σας πίσω από κλειστές πόρτες. Εάν το σκεφτείτε, το υποσυνείδητο δεν είναι κάτι στο οποίο έχετε πρόσβαση με τη φυσική διάσταση, καθώς είναι βαθιά ενσωματωμένο στη ψυχή σας.

Αιγόκεροι: Θα είστε παρόντες με τις κατάλληλες ευκαιρίες

Μιλάμε για μια νέα αρχή, Αιγόκεροι. Ο Πλούτωνας, ο κυρίαρχος του Κάτω Κόσμου, σας ανοικοδομεί από το έδαφος και ενώ αυτό δεν είναι πάντα εύκολο να το αντέξετε, το κάνετε να φαίνεται αβίαστο. Με τον Ερμή ανάδρομο στον οίκο των σχέσεων, της κοινωνίας και των εκτεταμένων δικτύων, θα έχετε πιθανώς την ευκαιρία να βρείτε την αδερφή ψυχή σας. Στον Σκορπιό, ο Ερμής φέρνει στο φως τις αλήθειες και μέσω του τομέα της φιλίας, θα μπορούσατε να δείτε τα αληθινά στοιχεία κάποιου από πρώτο χέρι κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου.

 

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.