ΖΩΔΙΑ

Ζώδια 30/12: Φέρτε στα μέτρα σας την ημέρα - Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο


29 Δεκεμβρίου 2019

Ζώδια 30/12: Φέρτε στα μέτρα σας την ημέρα - Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο

Η Σελήνη στο ζώδιο των Ιχθύων προσθέτει νοσταλγικές νότες στην καθημερινότητά μας σήμερα. Τα συναισθήματα μας είναι έντονα κινητοποιημένα είτε γιατί κοιτάμε πίσω τον χρόνο που πέρασε και οτιδήποτε πήρε μαζί του είτε γιατί νιώθουμε μια έντονη λαχτάρα να ζήσουμε κάτι που θα μας συνεπάρει. Η ευνοϊκή σχέση της Σελήνης με τον Ερμή και τον Ουρανό σταματά γρήγορα αυτή την διαδικασία, προσανατολίζοντάς μας προς το μέλλον. Εκεί είναι η εξέλιξη μας όσο και αν ο φόβος του άγνωστου είναι παρών.

Κριός

Σήμερα μπορείς να χαλαρώσεις και να αποσυρθείς στα ιδιαίτερα σου αν το θελήσεις. Οι επιθυμίες μπορούν να γίνουν πραγματικότητα αν βάλεις στόχο και ενέργεια ωστόσο σήμερα μπορείς να λειτουργήσεις περισσότερο εσωτερικά. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Ταύρος

Οικείες συναντήσεις και συζητήσεις σήμερα ευνοούνται με άτομα τα οποία γνωρίζεις ή ακόμη και όχι απαραίτητα. Οι ιδέες και σκέψεις που μπορεί να ακούσεις σήμερα από άλλους μπορεί να σε γοητεύσουν και να αλλάξεις αντιλήψεις σχετικά με κάποιες πεποιθήσεις σου. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Δίδυμοι

Τα μάτια αλλά και η καρδιά πρέπει να είναι ανοιχτά σήμερα ώστε να εκμεταλλευτείς τις ευκαιρίες και να μπορέσεις να δεις τα πλεονεκτήματα μιας κατάστασης. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Καρκίνος

Όλα είναι θέμα διάθεσης σήμερα και εσύ είσαι καλά ενημερωμένος/η. Μια αισιόδοξη κατεύθυνση, η όρεξη σου για θετική στάση, η πίστη σου σε κάτι καλύτερο είναι τα συστατικά της ημέρας για σένα ακόμη και εάν μικροπράγματα θα μπορούσαν να σε τσιγκλήσουν. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Λέων

Η διατήρηση του ενθουσιασμού σου είναι σημαντική σήμερα ακόμη και αν υπάρχουν αποσπάσεις που τείνουν να δημιουργήσουν προκλήσεις. Παρόλο αυτά είναι σημαντικό να προγραμματίσεις εσύ τα πράγματα που σε αφορούν και να δώσεις εσύ τις κατευθύνσεις.Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Παρθένος

Οι μεγάλες προσδοκίες μπορεί να σε απογοητεύσουν σήμερα ή να πρέπει να είσαι προσεκτικός/ή σχετικά με αυτές. Είναι γεγονός πως είσαι το καταλληλότερο άτομο να δώσεις συμβουλές σε ανθρώπους που το έχουν ανάγκη. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Ζυγός

Φαινομενικά η μέρα σε βρίσκει σε αρμονία ωστόσο μέσα σου υπάρχει αναβρασμός. Μπορεί να μην είσαι σε θέση να επιλύσεις θέματα που έχουν μείνει ως εκκρεμότητες ή άλλα θέματα που προκύπτουν ξαφνικά ωστόσο αυτή η φάση, που για σένα είναι ενοχλητική, μπορεί να είναι πάρα πολύ δημιουργική.Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Σκορπιός

Η πραγματική εξουσία έρχεται μέσα από την γνώση. Η αυτογνωσία σε βοηθά όχι μόνο να είσαι σε επαφή με το παρόν και σε επαφή με τα συναισθήματα σου αλλά μπορείς να αποκρυπτογραφήσεις και άλλα πράγματα τα οποία σε απασχολούν. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Τοξότης

Ανακαλύπτοντας και ενισχύοντας τις δυνατότητές σου μπορείς να πραγματοποιήσεις τις επιθυμίες σου. Επανεξέτασε τα κίνητρα σου, δες ξανά τι είναι αυτό που θέλεις να πετύχεις. Αναπροσάρμοσε τα σχέδια σου ακόμη και τους στόχους σου αν χρειαστεί.Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Αιγόκερως

Σήμερα η μέρα σε θέλει να κινείσαι με χαμηλότερους τόνους και ρυθμούς. Είτε αισθάνεσαι κούραση είτε εξωτερικοί λόγοι σε κρατούν σε απραξία προσπάθησε να επωφεληθείς της ευκαιρίας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Υδροχόος

Αμφιβολίες μπορεί να σε κρατήσουν πίσω κάτι που πρέπει να αποφύγεις. Ακόμη και αν δεν αισθάνεσαι 100% σίγουρος/η για κάτι είναι κυρίως μέσα στο μυαλό σου χωρίς ιδιαίτερη αντικειμενική υπόσταση. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Ιχθύες

Η Σελήνη στο ζώδιο σου σε κάνει να λειτουργείς σαν σφουγγάρι και ρουφάς την ενέργεια που βρίσκεται γύρω σου. Αυτός είναι ένας λόγος σήμερα να αποφύγεις αρνητικές καταστάσεις καθώς και ανθρώπους που έχουν συνήθως αρνητική επιρροή με κάποιον τρόπο πάνω σου.Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Γεωργία Σταύρου

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.