ΖΩΔΙΑ

Ζώδια 6/1:Πως θα έλξετε την ασφάλεια στην ζωή σας - Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο


Γεωργία Σταύρου

6 Ιανουαρίου 2020

Ζώδια 6/1:Πως θα έλξετε την ασφάλεια στην ζωή σας - Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο

Η Σελήνη στον Ταύρο και οι ευνοϊκές της όψεις με αρκετούς πλανήτες στον ουράνιο θόλο συνεχίζει και σήμερα να μας παροτρύνει να βρούμε τον κατάλληλο δρόμο ώστε να δομήσουμε συναισθηματική και υλική ασφάλεια στην ζωή μας. Εξωτερικά ερεθίσματα και εσωτερικές διεργασίες ενεργοποιούν εκείνο το κομμάτι της καρδιάς μας που αναζητά την γαλήνη και την ηρεμία στους τομείς που θα μας εξασφαλίσουν την ασφάλεια.

Κριός

Η ασφάλεια συναισθηματική ή υλική αυτή την στιγμή είναι προτεραιότητα σου και σε απασχολεί έντονα. Νιώθεις πως χρειάζεται να δημιουργήσεις μια σειρά προσωπικών αξιών ή πως χρειάζεται να γίνει κάποια αλλαγή σε αυτή την σειρά που έχεις στην ζωή σου στο σήμερα. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Ταύρος

Η Σελήνη και σήμερα στο ζώδιο σου μαζί με το υπόλοιπο βοηθητικό πλανητικό σκηνικό σε σπρώχνει προς δημιουργικές διεξόδους είτε σε ένα μοναχικό ταξίδι είτε με αυτούς που αγαπάς και εμπιστεύεσαι. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Δίδυμοι Κ

άποιες ανασφάλειες μπορεί να κινητοποιηθούν σχετικά με υλικά ή συναισθηματικά θέματα που το κύριο χαρακτηριστικό τους θα είναι η ασφάλεια στην ζωή σου. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Καρκίνος

Σήμερα μπορείς να αισθανθείς πολύ οικεία ανάμεσα σε καλούς φίλους ή ομάδες ανθρώπων και συναδέλφους. Ανθρωπιστικές ομάδες θα μπορούσαν επίσης να ικανοποιήσουν μια ανάγκη μέσα σου. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Λέων

Είναι αλήθεια πως αυτή την στιγμή έχεις μεγάλη ανάγκη να αναγνωριστείς για τις επιτεύξεις σου και αναζητάς την ασφάλεια μέσω της κοινωνικής σου θέσης και καριέρας. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Παρθένος

Ακόμη και αν εκ φύσεως σου αρέσει η καθημερινή σου ρουτίνα, αυτή την στιγμή έχεις ανάγκη να κατανοήσεις την παγκόσμια εικόνα ακόμη και μέσα από μια περιπέτεια ή ένα ταξίδι. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Ζυγός

Οικονομικά θέματα κινητοποιούνται και ίσως εσωτερικοί φόβοι για το μέλλον όσο αφορά αυτό τον τομέα. Γνωρίζεις πως υπάρχουν λύσεις και είσαι έτοιμος/η να τις εξερευνήσεις περαιτέρω. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Σκορπιός

Η υλική και συναισθηματική ασφάλεια είναι έντονη αυτές τις ημέρες και οι προσωπικές σου σχέσεις και συνεργασίες μπορούν να σου παρέχουν την απαραίτητη συναισθηματική τροφή που χρειάζεσαι αυτή την στιγμή.

Τοξότης

Η εστίαση σε οικονομικά ή συναισθηματικά θέματα τα οποία χρειάζεται να κάνεις απαραίτητες αλλαγές ώστε να σου δώσουν ενέργεια και ώθηση είναι κινητοποιημένη. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Αιγόκερως

Σήμερα για σένα η ασφάλεια και η συναισθηματική τροφή έρχεται μέσα από δημιουργικές διεξόδους. Είτε απολαμβάνεις την συντροφιά του ανθρώπου σου, είτε παιδιών, είτε φίλων, είτε συνεργατών, είναι μια πολύ όμορφη δημιουργική μέρα Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Υδροχόος Η ασφάλεια στην ζωή σου είναι πολύ σημαντική και ειδικότερα αυτές τις μέρες σκέφτεσαι πως θα διατηρήσεις κάτι παρά να το αλλάξεις. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Ιχθύες

Είναι αλήθεια πως θέματα ασφάλειας, πως θα την διατηρήσουμε και πως θα την αυξήσουμε, είναι ιδιαίτερα κινητοποιημένα αυτές τις ημέρες ωστόσο καλό θα ήταν να εστιάσεις περισσότερο σε επικοινωνιακά θέματα, ότι και αν αυτό σημαίνει προσωπικά στον δικό σου σενάριο ζωής. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.