ΖΩΔΙΑ

Τα 5 ζώδια που μισούν να κάνουν λάθη στη ζωή τους


The Jennettes

12 Ιανουαρίου 2020

Τα 5 ζώδια που μισούν να κάνουν λάθη στη ζωή τους

Ανήκετε στην κατηγορία ανθρώπων που πιστεύουν ότι μαθαίνουμε από τα λάθη μας ή κάνετε τα πάντα για να τα αποφεύγετε;

Στον τομέα της αστρολογίας, τα ζώδια που απεχθάνονται να κάνουν λάθη είναι πέντε και έχουν κάποια πολύ συγκεκριμένα χαρακτηριστικά γνωρίσματα.

1. Παρθένος

Το ζώδιο αυτό αρέσκεται στην κριτική, αλλά και στην αυτοκριτική. Έχει υψηλές προσδοκίες και από τους άλλους, αλλά και από τον ίδιο και όταν απογοητεύει τους γύρω του με τα λάθη του, θυμώνει πολύ με τον εαυτό του.

2. Λέων

Ο Λέων είναι ένα χαρισματικό ζώδιο και θέλει πάντοτε να είναι αντικείμενο θαυμασμού. Όταν ένα λιοντάρι κάνει κάποιο λάθος, νιώθει ότι δεν απογοητεύει μόνο τον εαυτό του, αλλά και όλους τους γύρω του, νιώθοντας μεγάλες ενοχές.

3. Αιγόκερως

Ένας Αιγόκερως δεν θέλει ποτέ να κάνει λάθη, αλλά αυτό είναι κάτι που δεν μπορεί να αποφύγει οπότε όταν βρίσκεται σε αυτή τη θέση, μισεί την ιδέα ότι έχει κάνει κάτι τέτοιο.

4. Ζυγός

Ο Ζυγός απεχθάνεται να τον κρίνουν για τα λάθη του γι' αυτό και προσπαθεί να αποφύγει να βρεθεί σε αυτή τη θέση παρόλο που κάτι τέτοιο είναι ακατόρθωτο. Ένας κλασικός Ζυγός θέλει πάντα να ευχαριστεί τους γύρω του χωρίς να γίνεται αντικείμενο αρνητικών σχολίων.

5. Κριός

Αν μπορούσαν να τα κάνουν όλα σωστά οι Κριοί, θα ήταν οι πιο ευτυχισμένοι του ζωδιακού. Δυστυχώς, κάτι τέτοιο δεν μπορεί να συμβεί οπότε κάθε φορά που βρίσκονται στην άβολη θέση να παραδεχτούν τα λάθη τους, θλίβονται πολύ και τα βάζουν με τον εαυτό τους.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, το δικό του, τη σχέση σας, το μέλλον, τους κολλητούς αλλα και τους τοξικούς σας συνδυασμούς.