ΖΩΔΙΑ

Ζώδια 17/1: Σύνεση και υπομονή τα κλειδιά της ημέρας - Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο


Γεωργία Σταύρου

16 Ιανουαρίου 2020

Ζώδια 17/1: Σύνεση και υπομονή τα κλειδιά της ημέρας - Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο

Ο Ερμής έχει μπει στον Υδροχόο και μας βοηθά να ξεκαθαρίσουμε σκέψεις που αφορούν την επικοινωνία με τους άλλους ανθρώπους ωστόσο σήμερα η σχέση του με τον Ουρανό και με τον Ποσειδώνα δεν είναι ευνοϊκή για πολλές λεπτομέρειες και δυσκολονόητα μηνύματα. Μπορεί η αίσθηση άγχους να είναι αισθητή κατά την διάρκεια της ημέρα και ένα είδος ανυπομονησίας να μην μας αφήνει να σταθούμε στο ίδιο μέρος για πολύ ώρα.

Κριός

Σήμερα μπορεί να προσπαθήσεις να βρεις ηρεμία και ησυχία μέσω οικονομικών απολαβών ή οτιδήποτε σχετίζεται γενικότερα με οικονομικά θέματα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Ταύρος

Η υπερηφάνεια σήμερα δεν θα είναι αρωγός της ημέρας γιατί θα σε εμποδίσει να φτάσεις στον σκοπό σου. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Δίδυμοι

Μια συζήτηση θα μπορούσε να εξελιχθεί σε ένα λεκτικό debate σήμερα γιαυτό καλό θα ήταν να είσαι προσεκτικός/ή. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Καρκίνος

Η καλή διάθεση εξαρτάται από σένα σήμερα και αρωγός στο να είσαι καλά είναι η διαίσθηση σου.Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Λέων

Η μέρα είναι αρκετά απαιτητική και δεν θα υπάρξει χρόνος για χαλάρωση. Ακόμη και το σπίτι σου ή ο ιδιωτικός σου χώρος δεν μπορεί σήμερα να σου προσφέρει ηρεμία είτε είσαι μόνος/η σου είτε με παρέα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Παρθένος

Σήμερα καλό θα ήταν να αποφύγεις περιττά πράγματα και καταστάσεις. Επικεντρώσου μόνο στα απαραίτητα, ζητώντας διευκρινήσεις όπου και όταν νιώθεις πως χρειάζεται. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Ζυγός

Οι λύσεις που ψάχνεις στα θέματα που σε απασχολούν δεν έρχονται όσο εύκολα θα ήθελες και χρειάζεται αρκετή δουλειά από σένα. Σήμερα χρειάζεται να δουλέψεις αρκετά ώστε να φέρεις το αποτέλεσμα που θέλεις. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Σκορπιός

Η ευαισθησία σου είναι το κλειδί της ημέρας. Ιδιαίτερα από το απόγευμα και μετά που μπαίνει η Σελήνη στο ζώδιο σου χρειάζεται να έρθεις σε επαφή με όσα σε θυμώνουν και να εστιάσεις στη ρίζα τους. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Τοξότης

Σήμερα χρειάζεται να εστιάσεις στην πηγή ενός θέματος και την επίλυση του παρά στο πρόβλημα καθεαυτού. Τα συναισθήματα σου είναι έντονα και ιδιαίτερα από το απόγευμα και μετά θα είναι δύσκολη η διαχείριση τους.Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Αιγόκερως

Σήμερα καλό θα ήταν να μην βιαστείς σε ότι κάνεις. Πάρε το χρόνο σου και κυρίως οπλίσου με υπομονή.Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Υδροχόος

Σήμερα κάτι τυχαίο μπορεί να ξεμπλοκάρει μια κατάσταση ή να έρθουν ιδέες από το πουθενά για κάτι που σε ενδιαφέρει. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Ιχθύες

Ο διαχωρισμός την πραγματικότητας από το μη πραγματικό σήμερα μπορεί να είναι μια δύσκολη υπόθεση γιαυτό χρειάζεται να έχεις τα μάτια και τα αφτιά σου ανοιχτά. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Γεωργία Σταύρου

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.