ΖΩΔΙΑ

Τα 3 ζώδια που σκέφτονται ακόμα τους πρώην τους


The Jennettes

18 Ιανουαρίου 2020

Τα 3 ζώδια που σκέφτονται ακόμα τους πρώην τους

Η επιστροφή σε έναν πρώην είναι μία αρκετά περίπλοκη υπόθεση, όπως και η ιδέα να επιστρέψει κανείς στο παρελθόν. Τα παρακάτω ζώδια είναι πολύ πιο πιθανό να σκέφτονται το ενδεχόμενο της επανασύνδεσης με τον πρώην δεσμό τους, ακόμη και αν έχουν ανοίξει καινούριο κεφάλαιο στη ζωή τους.

1. Ταύρος

Ο Ταύρος αργεί να αγαπήσει, αλλά όταν το κάνει, δίνεται ολοκληρωτικά με αποτέλεσμα να μην μπορεί να ξεπεράσει εύκολα τον χωρισμό. Είναι ίσως, το πιο ρομαντικό ζώδιο και επειδή δένεται πολύ, είναι πολύ πιθανό να θέλει να επιστρέψει σε μια παλιά ιστορία, ακόμη και αν έχει κάνει μια νέα γνωριμία.

2. Σκορπιός

Ο Σκορπιός είναι ένα ζώδιο που αγαπάει και δίνεται ολοκληρωτικά σε μια σχέση. Όταν χωρίζει, νιώθει ότι ακόμη συνδέεται συναισθηματικά με το πρόσωπο που ήταν μαζί γι΄αυτό και είναι πολύ πιθανό να σκέφτεται τα παλιά ακόμη και αν έχει αποφασίσει να ανοίξει νέο κεφάλαιο στη ζωή.

3. Ιχθύς

Όσοι ανήκουν στο ζώδιο του Ιχθύ κάνουν πολλές σκέψεις που συνδέονται με το παρελθόν ακόμη και αν έχουν μπει σε μια νέα σχέση. Σχεδόν πάντα επιστρέφουν σε κάτι παλιό γιατί πιστεύουν ότι κάθε έρωτας που ζουν, είναι το άλλο τους μισό.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.