ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια που δεν διστάζουν να φλερτάρουν στο γραφείο


The Jennettes

29 Ιανουαρίου 2020

Τα ζώδια που δεν διστάζουν να φλερτάρουν στο γραφείο

Υπάρχει ένας άγραφος κανόνας ότι τα επαγγελματικά δεν μπλέκονται με τα ερωτικά.

Missing content item.

Ο γενικός κανόνας είναι ότι δεν πρέπει να μπλέκει κανείς τα ερωτικά με τα επαγγελματικά του. Αυτό, πιθανόν κάποτε να είχε νόημα, όμως στις μέρες μας, που ο ελεύθερος χρόνος είναι περιορισμένος και οι νέες γνωριμίες γίνονται συνήθως στο χώρο της δουλειάς, τα πράγματα αλλάζουν. Ποια είναι τα ζώδια που δεν διστάζουν να φλερτάρουν στον εργασιακό χώρο και να κάνουν σχέση με συνάδελφό τους;

Δίδυμος

Ως γνωστόν, οι Δίδυμοι είναι ιδιαίτερα επικοινωνιακοί και συχνά προσπαθούν να ρίξουν τα δίχτυα τους στον εργασιακό χώρο. Οι Δίδυμοι είναι πολύ προσεκτικοί στο πως θα μιλήσουν, οπότε κατά πάσα πιθανότητα δεν θα σας εκθέσουν σε άλλους συναδέλφους σας.

Σκορπιός

Οι Σκορπιοί δεν μπορούν να κρύψουν τη σεξουαλικότητά τους. Θα φλερτάρουν ακόμα και αν βρίσκονται στον χώρο ο διευθυντής, ο υποδιευθυντής και ο ιδιοκτήτης της εταιρείας που εργάζονται.

Λέων

Οι Λέοντες πρώτα θα σιγουρευτούν ότι υπάρχει ανταπόκριση και μετά θα κάνουν τις ανάλογες κινήσεις. Φυσικά, ως βασιλείς του ζωδιακού κύκλου, προσπαθούν πάντα να κυριαρχούν και να επιβάλλουν τα θέλω τους.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.