ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια που θα μπουν στον πειρασμό να ψάξουν το κινητό του συντρόφου τους


The Jennettes

19 Φεβρουαρίου 2020

Τα ζώδια που θα μπουν στον πειρασμό να ψάξουν το κινητό του συντρόφου τους

Υπάρχουν ζώδια που είναι ιδιαίτερα ευγενικά και ζώδια που είναι πολύ αδιάκριτα.

Μάλιστα δεν θα διστάσουν να μπουν στον πειρασμό και να ψάξουν το κινητό του συντρόφου τους, χωρίς να το γνωρίζει. Τα παρακάτω ζώδια δεν μπορούν να σταματήσουν να κάνουν ερωτήσεις, να ψάχνουν ή να δίνουν πολλή προσοχή στις δουλειές των άλλων.

Δίδυμος

Οι Δίδυμοι θέλουν να ξέρουν τα πάντα. Αν κάποιος δεν θέλει να τους αποκαλύψει τα βαθύτερα μυστικά του, θα τα βρουν μόνοι τους. Είναι πολύ έξυπνοι και θα βρουν τρόπο να μάθουν αυτά που θέλουν.

Ζυγός

Οι Ζυγοί θέλουν να τα ξέρουν όλα και να βρίσκονται παντού, πράγμα που σημαίνει πως λατρεύουν το κουτσομπολιό. Θέλουν να ξέρουν ποιος είπε τι και τα μυστικά όλων. Δεν θα τα χρησιμοποιήσουν κατά τους, απλά θέλουν να τα ξέρουν.

Υδροχόος

Οι Υδροχόοι μπορεί να είναι λίγο αλαζονικοί μερικές φορές, οπότε μπορεί να πιστεύουν πως δεν είναι αδιάκριτοι και τους αξίζει να ξέρουν. Πιστεύουν πως όταν έχουν μία ολοκληρωμένη εικόνα και ξέρουν όλες τις λεπτομέρειες, μπορούν να βοηθήσουν στο να βρεθεί μία λύση.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.