ΖΩΔΙΑ

Ζώδια 1/3: Δώστε σημασία στις λεπτομέρειες που κάνουν την διαφορά - Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο


Γεωργία Σταύρου

29 Φεβρουαρίου 2020

Ζώδια 1/3: Δώστε σημασία στις λεπτομέρειες που κάνουν την διαφορά - Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο

Η Σελήνη στο ζώδιο του Ταύρου μέχρι το βράδυ μας φέρνει σε επαφή με ότι έχει αξία για εμάς και μας σπρώχνει να βρούμε τρόπους να νιώσουμε ασφάλεια συναισθηματική και υλική. Η σχέση της με τον Ερμή ανάδρομο μας προτρέπει να εστιάσουμε σε λεπτομέρειες, να αναθεωρήσουμε ή και να αλλάξουμε πλεύση εάν το κρίνουμε απαραίτητο. Η ευνοϊκή σχέση με Κρόνο και Πλούτωνα μας δίνει την κατάλληλη δύναμη και σθένος να το πετύχουμε.

Κριός

Το ουράνιο σκηνικό σε φέρνει σε επαφή με οτιδήποτε αφορά τις αξίες σου και τον τρόπο που θα μπορέσεις να φέρεις ευημερία στο σήμερα. Βρίσκεσαι σε μια διαδικασία που μέσω βαθιάς αλλαγής, Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Ταύρος

Η Σελήνη και σήμερα στο ζώδιο σου υποστηρίζει οτιδήποτε σχετίζεται με την προβολή σου και σε βοηθά να βελτιώσεις την εικόνα σου στον κόσμο γύρω σου. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Δίδυμοι

Διάφορες σκέψεις δικές σου ή συζητήσεις με άλλους ανθρώπους θα μπορούσαν να σε μπερδέψουν σήμερα γιαυτό απέφυγε να έχεις συναντήσεις από τις οποίες χρειάζεται να βγάλεις άμεσα συμπεράσματα ή να πάρεις αποφάσεις. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Καρκίνος

Η κοινωνικότητά σου είναι ενδιαφέρουσα σήμερα και μπορείς να έρθεις σε επαφή με φίλους, ομοϊδεάτες ή και μεγάλες ομάδες ανθρώπων. Ο κεντρικός πυρήνας των συζητήσεων είναι οι αξίες και οικονομικά θέματα. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Λέων

Η αντικειμενική στάση σήμερα βοηθά εσένα αλλά και τους υπόλοιπους ανθρώπους που θα συναναστραφείς. Το σημαντικό είναι να βρεις τρόπους να βελτιώσεις την καθημερινότητά σου και να κάνεις πιο δημιουργική την δουλειά σου. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Παρθένος

Η ανάγκη σου να βγεις έξω από τα τετριμμένα και τα καθημερινά είναι έντονη σήμερα και θα προσπαθήσεις να βρεις τρόπους να το κάνεις. Ο πειραματισμός, το ρίσκο πιθανά να σε οδηγήσει σε μακρινούς τόπους, ωστόσο δεν είναι σίγουρο πως χρειάζεται πραγματικά να πας τόσο μακριά Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Ζυγός

Βαθιές σκέψεις ή συναισθήματα μπορεί να σε κάνουν να νιώσεις την ανάγκη να έρθεις πιο κοντά με ανθρώπους που νιώθεις οικεία και νοιάζεσαι. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Σκορπιός

Το ουράνιο σκηνικό είναι υποστηρικτικό για επικοινωνιακά θέματα και μπορείς να περάσεις μηνύματα καθώς και να πάρεις νέες πληροφορίες που θα σε βοηθήσουν στο έργο σου. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Τοξότης

Ακόμη και αν δεν κυλήσει η μέρα ακριβώς όπως την είχες φανταστεί είναι σημαντική γιατί έχεις την δυνατότητα να ταξινομήσεις τις σκέψεις σου και να βάλεις σε μια σειρά τα πράγματα. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Αιγόκερως

Η μέρα είναι δημιουργική αρκεί να εστιάσεις σε πολύ πρακτικά ζητήματα ή σε ότι έχει περιθώριο δημιουργίας. Ακόμη και αν οι σκέψεις σου σε απορροφούν ή δεν μπορείς να βγάλεις άκρη με αυτά που σε απασχολούν προσπάθησε να κινηθείς πιο ιδιωτικά. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Υδροχόος

Σημαντική μέρα αν θελήσεις να διευρύνεις τον κύκλο σου και βρεθείς με άλλους ανθρώπους ή/και ομάδες. Αυτή την στιγμή όλα είναι στο παιχνίδι και μπορείς αν κινηθείς με ευελιξία να είσαι μέρος μιας μεγάλης ευνοϊκής κατάστασης.Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Ιχθύες

Εργασιακά θέματα είναι κινητοποιημένα σήμερα ή νιώθεις πως πρέπει να αναγνωριστεί η αξία σου. Αν βλέπεις πως άλλοι δεν ανταποκρίνονται, μπορείς με σθένος να τους έλξεις εσύ προς το μέρος σου.Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.