ΖΩΔΙΑ

Τα 3 ζώδια που παρεξηγούνται με το παραμικρό


The Jennettes

13 Μαρτίου 2020

Τα 3 ζώδια που παρεξηγούνται με το παραμικρό

Υπάρχουν ορισμένα άτομα που όσο κι αν προσπαθήσουμε να μην πούμε κάτι που μπορεί να παρεξηγήσουν, θα υπάρξει κάτι που τελικά θα τους προσβάλει, ακόμα κι αν δεν το θέλαμε.

Δεν θέλουμε να πούμε κάτι που θα τους νευριάσει και είναι σαν να πατάμε συνεχώς στις μύτες των ποδιών μας γύρω τους. Ποια ζώδια συμπεριφέρονται έτσι;

Παρθένος

Οι Παρθένοι μπορούν να γίνουν πολύ επικριτικοί με τον εαυτό τους αλλά και με τους άλλους. Όταν υπάρχει συνεχώς μία φωνή μέσα σου που σου λέει πόσο λάθος ή όχι τέλειος είσαι, μπορεί να παρεξηγείσαι με το παραμικρό που θα πει κάποιος. Είναι σαν να περιμένουν κάποιον να τους πει κάτι που θα τους νευριάσει. Ανησυχούν πολύ πως δεν είναι αρκετά καλοί, οπότε κάτι που θα τους πείτε που δεν εννοείτε ως κριτική, ο Παρθένος θα το πάρει έτσι.

Καρκίνος

Οι Καρκίνοι είναι ευαίσθητοι και είναι δύσκολο να προβλέψει κανείς τι θα τους προσβάλει. Μπορεί να τους πείτε κάτι μία μέρα και να το πάρουν ως κοπλιμέντο και να τους πείτε το ίδιο την επόμενη μέρα και να παρεξηγηθούν. Ποτέ δεν ξέρεις τι είναι αυτό που θα εκνευρίσει έναν Καρκίνο - ακόμα κι αν πείτε κάτι με φιλικό τρόπο, μπορεί να το πάρουν ως κακή κριτική για εκείνους.

Ιχθείς

Μιλώντας για ευαισθησία, οι Ιχθείς είναι ο ορισμός. Είναι καλοί, διαισθητικοί και αγαπούν βαθιά, αλλά τείνουν να είναι ανασφαλείς και παρεξηγούνται εύκολα. Χρειάζονται αρκετά την αποδοχή των άλλων και όταν δεν την παίρνουν, θα νευριάσουν για κάτι σχεδόν ασήμαντο. Έχουν έντονη φαντασία και κάτι πολύ απλό, μπορεί μέσα στο μυαλό τους να το φτιάξουν ως κάτι πολύ πληγωτικό και προσβλητικό.

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, το δικό του, τη σχέση σας, το μέλλον, τους κολλητούς αλλα και τους τοξικούς σας συνδυασμούς.