ΖΩΔΙΑ

Τα 3 ζώδια που προτιμούν την επιτυχία στα επαγγελματικά παρά στον έρωτα


The Jennettes

12 Μαρτίου 2020

Τα 3 ζώδια που προτιμούν την επιτυχία στα επαγγελματικά παρά στον έρωτα

Για ορισμένα ζώδια δεν υπάρχει κανένα δίλημμα μεταξύ καριέρας και έρωτα.

Φυσικά το ιδανικό για όλους είναι ο πετυχημένος συνδυασμός τους. Αν αυτός δεν είναι εφικτός, τότε ορισμένα ζώδια προτιμούν την καριέρα τους από την αγάπη και τον έρωτα. Ποια είναι αυτά τα ζώδια;

Κριός

Ο Κριός ζει για τον ανταγωνισμό και διαπρέπει στον χώρο εργασίας. Για εκείνους, η επιτυχία είναι τα πάντα. Οι περισσότεροι Κριοί δε θα σταματήσουν να εργάζονται μέχρι να φτάσουν στην κορυφή, ακόμα κι αν αυτό σημαίνει πως θα μείνουν μόνοι ή θα χρειαστεί να αφήσουν πίσω κάποιον αγαπημένο τους.

Λέων

Στον Λέοντα δεν αρέσει να βρίσκεται σε μία θέση που κάποιος ανώτερος του λέει τι να κάνει. Θέλει να είναι κυρίαρχος. Οποιαδήποτε ικανότητα κι αν έχει - δημιουργικότητα, γενναιοδωρία, ελκυστικότητα - ξέρει ακριβώς πώς να την χρησιμοποιήσει στον χώρο εργασίας για να ανέβει στην κορυφή. Ενώ οι Λέοντες κάνουν επιτυχημένες σχέσεις, όταν μπαίνει στη μέση η καριέρα, οι σχέσεις έρχονται δεύτερες.

Υδροχόος

Ένας τυπικός Υδροχόος απολαμβάνει την πνευματικότητα και χρησιμοποιεί το μυαλό του για να βοηθήσει τους άλλους. Ενώ έχουν πολύ καλά κοινωνικά skills και την ικανότητα να διατηρήσουν δυνατές σχέσεις, η επιθυμία τους να λύνουν προβλήματα συχνά τους κάνει να επικεντρώνονται μόνο στη δουλειά τους. Είναι πολύ ανεξάρτητοι, οπότε, οποιαδήποτε ευκαιρία για αυτοβελτίωση έρχεται πριν τη σχέση, ακόμα και σε περιπτώσεις αληθινής αγάπης.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, το δικό του, τη σχέση σας, το μέλλον, τους κολλητούς αλλα και τους τοξικούς σας συνδυασμούς.