Τα 3 ζώδια που φοβούνται την επικοινωνία

The Jennettes
Δευτέρα 6 Απρίλιος 2020

Ορισμένοι άνθρωποι δυσκολεύονται ή και τρομάζουν με την οικειότητα και προσπαθούν όσο μπορούν να την αποφεύγουν.

Κάποιοι έχουν πρόβλημα στο να εκφράζουν τα αισθήματά τους, ενώ φοβούνται να δεθούν συναισθηματικά με κάποιο άλλο άτομο. Σε ποια ζώδια ανήκουν αυτοί άνθρωποι;

Δίδυμος

Οι δίδυμοι φοβούνται την επαφή και την οικειότητα γιατί φοβούνται όταν υπάρχει πολύ ησυχία. Όταν δένονται συναισθηματικά με κάποιον, αναγκαστικά θα υπάρχουν και στιγμές κατά τις οποίες δεν θα μιλούν. Αυτό τρομάζει τους Διδύμους και είναι κάτι που το αποφεύγουν.

Αιγόκερως

Οι Αιγόκεροι χρησιμοποιούν ορισμένες φορές την εργασία για να αποφύγουν την όποια επικοινωνία με άτομα που πιθανόν να τους ενδιαφέρουν. Φοβούνται ότι θα κάνουν λάθη και θα πληγωθούν. Ενώ αν τους μπει κάτι στο μυαλό, δύσκολα τους βγαίνει. Γι’ αυτό και είναι πολλοί προσεκτικοί στις επιλογές τους, ενώ θα τους πάρει αρκετό χρόνο για να επικοινωνήσουν ουσιαστικά με άλλα άτομα.

Λέων

Οι Λέοντες φοβούνται την επαφή γιατί αισθάνονται ότι είναι δεν είναι αρκετή ή είναι πολύ επιφανειακή για μία πιο στενή σχέση. Ξέρουν ότι πολλές φορές εντυπωσιάζονται από την εξωτερική ομορφιά και ανησυχούν μήπως δεν καταλάβουν τον χαρακτήρα των άλλων. Οι Λέοντες θα προσποιηθούν ότι όλα είναι καλά για να μην υπάρξει η οποιαδήποτε σύγκρουση, ενώ ανησυχούν για το αν είναι αρκετά αληθινοί για να συνδεθούν με άλλα άτομα.