ΖΩΔΙΑ

Τα καλύτερα tips σύμφωνα με το ζώδιό σας για εργασία από το σπίτι


The Jennettes

10 Απριλίου 2020

Τα καλύτερα tips σύμφωνα με το ζώδιό σας για εργασία από το σπίτι

Κάθε άνθρωπος έχει την ικανότητα να δημιουργεί ακόμη και υπό πίεση, αλλά όλοι δουλεύουμε διαφορετικά και από αυτό προκύπτει ότι ο τρόπος λειτουργίας του κάθε ένα από το σπίτι είναι διαφορετικός.

Δείτε παρακάτω τα καλύτερα tips σύμφωνα με το ζώδιό σας για εργασία από το σπίτι:

Κριός

Ως γνωστόν ως Κριός θέλετε να είστε στο κέντρο της προσοχής. Είστε ένας γοητευτικός και φυσιολογικός ηγέτης, γι 'αυτό το αξίζετε. Ενώ οι άνθρωποι που γεννήθηκαν κάτω με αυτό το ζώδιο μπορούν να ανθίσουν σε αυτές τις συνθήκες, ο Κριός είναι επίσης ένα ανυπόμονο σημάδι που απαιτεί μεγάλη προσοχή, και η αυτο-απομόνωση μπορεί να τους δημιουργήσει ανάμεικτα συναισθήματα. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, προσπαθήστε να διοχετεύσετε την ενέργειά σας μέσω των κοινωνικών μέσων και των συνομιλιών μέσω βίντεο, για να νιώσετε ότι είστε συνδεδεμένοι με συναδέλφους και φίλους. Είναι σημαντικό να χαλαρώσετε τους φόβους σας αυτή την περίοδο. Μπορείτε, επίσης, να ξεκινήσετε κάποιο ενδιαφέρον χόμπι.

Ταύρος

Ως αισθησιακό ζώδιο της γης, ο Ταύρος που κυβερνάται από την Αφροδίτη, καταλαβαίνει απόλυτα την τέχνη της πολυτέλειας. Με πολλούς τρόπους, αυτό το ζώδιο ίσως να προτιμά να εργάζεται από το σπίτι, παρά να είναι σε ένα γραφείο.  Ωστόσο, είναι σημαντικό αυτή την περίοδο να κοιτάτε και τη συναισθηματική σας υγεία. Προγραμματίστε χρόνο για βόλτες (αλλά λάβετε τις απαραίτητες προφυλάξεις, παρακαλώ), μπάνιο και μαγείρεμα. Θυμηθείτε ότι ζούμε σε πρωτοφανείς περιόδους και είναι σημαντικό να κάνουμε διαλείμματα. Ο καθορισμός ενός τακτικού χρονοδιαγράμματος, η δημιουργία νόστιμων σνακ θα σας βοηθήσει να διατηρήσετε τη διάθεσή σας και ως εκ τούτου την παραγωγικότητά σας.

Δίδυμος

Ως μεταβλητό σημάδι, ο Δίδυμος μπορεί να προσαρμοστεί εύκολα στην αλλαγή και γρήγορα θα ευδοκιμήσει, ενώ εργάζεται από το σπίτι. Θα ήταν χρήσιμο για τους Διδύμους να βρουν τη σωστή ισορροπία όταν χρησιμοποιούν τα social media. Ξυπνήστε και φορέστε το πρωί το αγαπημένο σας outfit, συναντηθείτε με φίλους και συνεργάτες διαδικτυακά και κάντε το καθιερωμένο διάλειμμα για το μεσημεριανό.

Καρκίνος

Σε αγχωτικές περιόδους, ένας Καρκίνος θέλει να φροντίσει τους αγαπημένους του και μπορεί να μην έχει τη δυνατότητα να εργαστεί υπό τις παρούσες συνθήκες. Προσπαθήστε να θυμηθείτε πόσο τυχερός είστε εάν εργάζεστε από το σπίτι τώρα, επειδή έχετε τη δυνατότητα να συνεχίσετε να δημιουργείτε και να παρέχετε, κάτι που όχι μόνο ωφελεί εσάς, αλλά και εκείνους που αγαπάτε. Ντυθείτε με άνετα ρούχα, κάντε τον χώρο σας ζεστό και cozy για να εργαστείτε και θυμηθείτε να φροντίζετε τον εαυτό σας (και όχι μόνο τους γύρω σας).

Λέων

Η εργασία από το σπίτι μπορεί να είναι δύσκολο task για έναν Λέοντα, δεν υπάρχει καμία αμφιβολία γι’ αυτό. Ποιος θα θαυμάσει τα μαλλιά σας; (Που πάντα καταφέρνουν να είναι τέλεια, ακόμη και στην καραντίνα). Ντυθείτε και φορέστε το makeup που σας αρέσει. Αφήστε άκρη τη σκέψη του να είστε το επίκεντρο και δημιουργήστε τέτοιες τεχνικές ώστε να αισθανθείτε παραγωγικοί, ακόμα κι αν δεν έχετε πρόσβαση στα εργαλεία που διαθέτετε κανονικά. Βρείτε τρόπους για να είστε συνδεδεμένοι και αξιοποιήστε στο έπακρο την ψηφιακή εποχή.

Παρθένος

Ο Παρθένος, ως μεταβλητό ζώδιο, είναι προσαρμόσιμο και βλέπει την αλλαγή ως πρόκληση και όχι ως οπισθοδρόμηση. Ζούμε σε αβέβαιους και τρομακτικούς χρόνους και, ως εκ τούτου, είμαστε όλοι εξαιρετικά ευαίσθητοι. Είστε τελειομανής, και ακόμη και σε μια κανονική ημέρα, μπορείτε μερικές φορές να είστε λίγο πιο επικριτικοί. Κάνουμε όλοι το καλύτερο που μπορούμε στα επαγγελματικά μας, γι 'αυτό δοκιμάστε κι εσείς το καλύτερο που μπορείτε.

Ζυγός

Ο Ζυγός είναι το ζώδιο της ισορροπίας. Η εστίαση στην εργασία κατά τη διάρκεια ενός τόσο ταραχώδους χρόνου μπορεί να είναι δύσκολη για ένα ζώδιο που έχει ρίζες του στη δικαιοσύνη. Η έναρξη ενός χόμπι, όπως η ζωγραφική ή η γραφή, μπορεί να σας βοηθήσει αυτή την περίοδο. Συνεχίστε να φλερτάρετε με τον σύντροφό σας γιατί εργάζεστε καλύτερα όταν εκπληρώνονται οι ρομαντικές σας ανάγκες. Και, φυσικά, να θυμάστε να φροντίζετε τον εαυτό σας, να υποστηρίζετε τις ανάγκες σας και να είστε προσεκτικοί με τους ανθρώπους.

Σκορπιός 

Φροντίστε τον εαυτό σας, εσείς οι Σκορπιοί, καθώς ενδέχεται να είστε ιδιαίτερα ευαίσθητοι κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Είστε ένα έντονο ζώδιο του νερού του οποίου τα συναισθήματα τρέχουν βαθιά, και ως σταθερό ζώδιο, η μαζική παγκόσμια αλλαγή μπορεί να σημαίνει πολλά και για εσάς. Εργαστείτε με το δικό σας ρυθμό, κάντε διαλείμματα όπως απαιτείται. 

Τοξότης 

Η εργασία από το σπίτι, όταν συνηθίζετε να είστε αφεντικό σε ένα γραφείο, μπορεί να είναι δύσκολη. Συνεχίστε να κάνετε τις τηλεσυναντήσεις και διασκέψεις που απαιτούνται. Κυριαρχούμενοι από τον τυχερό Δία, είστε φυσικά αισιόδοξοι και ηγέτες, κάτι που χρειάζεται ο κόσμος αυτή τη στιγμή. Θυμηθείτε ότι τελικά θα περάσει και αυτό. Ένας Τοξότης πρέπει πάντα να αισθάνεται σαν να ζει τη ζωή στο έπακρο και βρίσκει δημιουργικούς τρόπους για να προσαρμοστεί σε αυτό το νέο πρόγραμμα. 

Αιγόκερως

Ο οικονομικός αντίκτυπος της νέας πανδημίας του κορωνοϊού μπορεί να είναι εξαιρετικά δύσκολος για έναν Αιγόκερω, οπότε να είστε ιδιαίτερα καλοί τώρα. Πιστεύετε ότι η σκληρή δουλειά συσσωρεύεται στην επιτυχία, οπότε οποιαδήποτε αποτυχία εκτός ελέγχου μπορεί να είναι εξοργιστική. Πρέπει να ασχοληθείτε με την προσαρμοστικότητα. Θα είστε ο τελευταίος που θα σταματήσει να εργάζεστε, ακόμη και κατά τη διάρκεια μιας πανδημίας. Αλλά έχετε τα όριά σας και πρέπει να μάθετε να διοχετεύετε την ενέργειά σας με νέους τρόπους, ώστε να μην καείτε.

Υδροχόος

Μπορείτε να προσαρμόσετε γρήγορα στο σπίτι, εσείς οι Υδροχόοι, όμως έχετε την τάση να βάζετε τον εαυτό σας, και τις προσωπικές σας σχέσεις, σε δεύτερη μοίρα. Υπάρχουν πολλά να κάνετε αυτή την περίοδο, ενώ έχετε όλες τις δεξιότητες που απαιτούνται για να γίνετε ο ριζοσπαστικός ηγέτης που χρειαζόμαστε, οπότε φροντίστε να φροντίζετε τον εαυτό σας.

Ιχθείς 

Οι Ιχθείς μπορούν να προσαρμοστούν καλά στην εργασία από το σπίτι, αλλά πρέπει να ρυθμίσετε ένα πρόγραμμα για να παραμείνετε πιστοί στο έργο σας. Μια χαλαρωτική ατμόσφαιρα θα βοηθήσει τους Ιχθείς, ειδικά κάτι που να προκαλεί κύματα. Κάντε διαλείμματα και ενεργοποιήστε τις τον εγκέφαλό σας. Κρατήστε το γραφείο στο σπίτι σας καθαρό και φωτισμένο, φτιάξτε το πρωινό σας  και τον καφέ σας και θα δείτε όλα θα είναι καλύτερα.

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.