ΖΩΔΙΑ

Αυτά τα ζώδια θα κάνουν την πρώτη κίνηση στο ραντεβού - Aκόμα και στην καραντίνα


11 Απριλίου 2020

Αυτά τα ζώδια θα κάνουν την πρώτη κίνηση στο ραντεβού - Aκόμα και στην καραντίνα

Ποιος κάνει την πρώτη κίνηση; Προφανώς, κάθε περίπτωση είναι διαφορετική.

Αυτός που μπορεί να κάνει την πρώτη κίνηση, έχει την ευκαιρία είτε να απορριφθεί είτε να γίνει αποδεκτός. Και με την αστρολογία, ισχύει ακριβώς το ίδιο. Μερικές φορές, η πρώτη κίνηση είναι αυθόρμητη. Είναι ένα από αυτά τα πράγματα που συμβαίνουν χωρίς να σκεφτόμαστε, γιατί πάρα πολύ σκέψη μπορεί σίγουρα να καταστρέψει σχεδόν κάθε στιγμή. Ποια, όμως, είναι τα ζώδια που δεν φοβούνται να κάνουν την πρώτη κίνηση;

Αιγόκερως

Ο Αιγόκερως αισθάνεται σχεδόν υποχρεωμένος να κάνει την πρώτη κίνηση. Όταν του εμφανιστεί η ευκαιρία σίγουρα θα την αρπάξει. Ενώ, υπάρχει πολύ λίγη συγκίνηση στη δράση τους.

Λέων

Συνήθως, ο Λέων παίρνει ακριβώς αυτό που θέλει. Οι Λέοντες συγκεντρώνονται πολύ στις κινήσεις τους και δεν γνωρίζουν καθόλου τη λέξη "όχι". Μπορούν να κάνουν τις κινήσεις τους, αλλά αυτές οι κινήσεις τείνουν να είναι δυσάρεστες και εγωιστικές. Μπορεί να είναι οι πρώτοι που ξεκινούν τα πράγματα, αλλά θα είναι οι πρώτοι που θα φύγουν.

Σκορπιός

Φυσικά επιθετικός, ο Σκορπιός δεν μπορεί περιμένει και κάνει πάντα την πρώτη κίνηση. Ξέρει τι θέλει και ξέρει ότι ο μόνος τρόπος για να το πάρει είναι να κάνει την πρώτη κίνηση.

Ταύρος

Αυτό το ζώδιο του Ταύρου δεν έχει φτιαχτεί για να είναι ευγενικό ακόμα κι όταν φλερτάρει. Οι Ταύροι είναι ειλικρινείς και συνήθως αυτό που θέλουν είναι η πλήρη προσοχή από τους γύρω.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, το δικό του, τη σχέση σας, το μέλλον, τους κολλητούς αλλα και τους τοξικούς σας συνδυασμούς.