Τα 3 ζώδια στα οποία δεν μπορείτε ποτέ να βασιστείτε

The Jennettes
Πέμπτη, 16 Απριλίου 2020

Υπάρχουν μερικά άτομα τα οποία δυσκολεύονται περισσότερο να τηρήσουν τις υποσχέσεις τους, και αν πρέπει να βασιστούμε πάνω τους, μάλλον θα αντιμετωπίσουμε κάποιο πρόβλημα.

Σε ποια ζώδια ανήκουν αυτά τα άτομα;

Δίδυμος

Ένας Δίδυμος θα δώσει υποσχέσεις γιατί αυτό τον κάνει να δείξει καλός φίλος, αλλά δεν έχει καμία πρόθεση να τις τηρήσει. Το μυαλό ενός διδύμου δεν ησυχάζει ποτέ, οπότε ακόμα κι όταν έχει τέτοια πρόθεση, έχει πολλές πιθανότητες απλώς να ξεχάσει τι υποσχέθηκε. Σε κάθε περίπτωση, αν ένας Δίδυμος σας υποσχεθεί κάτι, καλό θα ήταν να μην περιμένετε πολλά.

Ζυγός

Οι Ζυγοί δεν τηρούν τις υποσχέσεις τους επειδή δεν θέλουν να πιέζονται και να νιώθουν ότι μπαίνουν στη γωνία. Χρειάζεται να δουν τα πάντα από όλες τις πλευρές πριν υποσχεθούν κάτι. Αν έχετε κολλητή μια Ζυγό ίσως κάνει μια εξαίρεση, αλλά κρατήστε τις επιφυλάξεις σας. Αν τη ρωτήσετε γιατί δεν κράτησε μια υπόσχεση θα γίνει αμυντική και θα πει δικαιολογίες, αλλά η αλήθεια είναι ότι δεν θέλει να χρωστάει χάρη σε κανέναν.

Τοξότης

Από τη φύση τους, οι Toξότες είναι λίγο αλλοπρόσαλλοι. Νοιάζονται για τρία μόνο πράγματα: τον εαυτό τους, το να αρέσουν στους άλλους, και τον εαυτό τους. Μπορούν να είναι καλοί φίλοι φυσικά, αλλά μην περιμένετε να τηρήσουν τις υποσχέσεις τους. Για να το θέσουμε απλά, ένας Τοξότης δεν θα τηρήσει την υπόσχεσή του, και δε θα τον νοιάξει κιόλας. Σε κάθε περίπτωση όμως, θα είναι ειλικρινής για την αλλοπροσαλλοσύνη του.