ΖΩΔΙΑ

Τα 3 ζώδια που πιέζουν πολύ τον εαυτό τους


The Jennettes

15 Απριλίου 2020

Τα 3 ζώδια που πιέζουν πολύ τον εαυτό τους

Αν έχετε πολύ υψηλές προσδοκίες από τον εαυτό σας, αυτό θα σας δημιουργεί μεγάλη πίεση, και ίσως έχει κάποια σχέση με το ζώδιό σας.

Ποια είναι τα ζώδια που ασκούν μεγάλη πίεση στον εαυτό τους;

Παρθένος

Οι Παρθένοι θέλουν να είναι οι καλύτεροι, να έχουν όλες τις απαντήσεις και να πλησιάζουν στο τέλειο όσο περισσότερο γίνεται. Αυτή είναι μια εξουθενωτική διαδικασία, αλλά σπανίως το αντιλαμβάνονται. Είναι σημαντικό να επιτρέπουν στους εαυτούς τους λίγη μετριότητα πού και πού, για να μην τρελαίνονται ούτε οι ίδιοι, ούτε οι γύρω τους.

Καρκίνος

Οι Καρκίνοι δυσκολεύονται να κάνουν διάλειμμα. Όχι μόνο από τη δουλειά, αλλά από όλα. Οι Καρκίνοι θέλουν να ξέρουν όλοι πόσο καλοί γονείς, σύντροφοι, νοικοκοίρηδες και επαγγελματίες είναι. Μπορεί να μετατρέψουν τα πάντα σε διαγωνισμό, αν θελήσουν. Υπάρχουν φορές που θα επιτρέψουν σε μια αποτυχία να τους σταματήσει, και αυτό τους αποτρέπει από το να μάθουν και να αναπτυχθούν. Η αποφυγή της αποτυχίας μόνο κακό κάνει.

Αιγόκερως

Οι Αιγόκεροι είναι επαγγελματίες στο να πιέζουν τους εαυτούς τους. Θα κάνουν παραπάνω δουλειά, χωρίς διάλειμμα, και θα γίνουν απαραίτητοι όπου κι αν βρίσκονται. Θέλουν να βρίσκονται μπροστά από τον ανταγωνισμό και να αναγνωρίζονται τα επιτεύγματά τους, και μερικές φορές το παρακάνουν με τις προσδοκίες τους και κάνουν παραπάνω από όσα πρέπει, ξεχνώντας ότι έχουν και ζωή.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.