ΖΩΔΙΑ

Τα 3 ζώδια που προσπαθούν να αποφύγουν κάθε τσακωμό


The Jennettes

14 Απριλίου 2020

Τα 3 ζώδια που προσπαθούν να αποφύγουν κάθε τσακωμό

Κάποια άτομα επιδιώκουν την ένταση στις σχέσεις τους και κάποια άλλα προσπαθούν να την αποφύγουν πάσει θυσία. 

Ποια είναι τα ζώδια που θέλουν να αποφεύγουν οποιονδήποτε τσακωμό και ένταση; 

Καρκίνος 

Ενώ είναι ιδιαίτερα ευαίσθητοι, οι Καρκίνοι δυσκολεύονται πολύ να μιλήσουν ανοιχτά για όσα σκέφτονται. Πιθανόν στο παρελθόν έχουν κατηγορηθεί για υπερβολικό συναισθηματισμό, και για να το αποφύγουν κρατάνε το συναίσθημα για τον εαυτό τους μέχρι να μην αντέχουν άλλο. Παρόλο που το συναίσθημά τους είναι φυσιολογικό, μπορεί οι σύντροφοί τους να νιώσουν ότι η αντίδρασή τους έρχεται από το πουθενά, επειδή προσπαθούν να διατηρήσουν την ηρεμία.

Ζυγός

Για τους Ζυγούς η ηρεμία κι η αρμονία είναι πραγματικά σημαντικές αρετές μιας σχέσης, με αποτέλεσμα να αφήνουν πολλά πράγματα να περάσουν αντί να τσακώνονται για το κάθε τι. Προσπαθούν να βλέπουν τα πάντα κι από την πλευρά του άλλου με αποτέλεσμα να συσσωρεύουν προβλήματα που δεν συζητούν. Στο τέλος, η ανάγκη τους για δικαιοσύνη υπερισχύει, και η συζήτηση γίνεται.

Ιχθείς

Οι ιχθύες έχουν σχεδόν υπερφυσική ικανότητα να διαισθάνονται τα συναισθήματα των γύρω τους. Ξέρουν πώς νιώθουν οι άλλοι και μπορούν να προσαρμόσουν τη συμπεριφορά τους για να καλύψουν τις ανάγκες των άλλων. Ωστόσο, το να μιλήσουν για το πρόβλημα τους φαίνεται πολύ έντονο και άβολο, και προτιμούν να πιάνουν τα διακριτικά σήματα για να καταλάβουν πώς νιώθει ο σύντροφός τους. 

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, το δικό του, τη σχέση σας, το μέλλον, τους κολλητούς αλλα και τους τοξικούς σας συνδυασμούς.