ΖΩΔΙΑ

Τα 3 ζώδια που είναι πιο ευτυχισμένα όταν δεν έχουν σχέση


The Jennettes

21 Απριλίου 2020

Τα 3 ζώδια που είναι πιο ευτυχισμένα όταν δεν έχουν σχέση

Κάποια άτομα προτιμούν να είναι μόνα και δεν έχουν καμία διάθεση να εντάξουν κάποιον καινούριο στην καθημερινότητά τους.

Μάλιστα, νιώθουν πιο ευτυχισμένα όταν δεν βρίσκονται σε σχέση. Σε ποια ζώδια ανήκουν αυτά τα άτομα;

Λέων

Όλοι έχουμε τα υπέρ και τα κατά μας. Μία από τις μεγαλύτερες αδυναμίες των Λεόντων είναι ο εγωκεντρισμός τους. Θέλουν να βρίσκονται διαρκώς στο επίκεντρο και δυσκολεύονται πολύ όταν καλούνται να δώσουν προσοχή σε κάποιον άλλο.

Τοξότης

Εκείνοι που ανήκουν στο ζώδιο του Τοξότη θέλουν να έχουν τον απόλυτο έλεγχο στη ζωή τους και λατρεύουν την ελευθερία τους. Συνήθως είναι εντελώς αντίθετοι στη δέσμευση καθώς προτιμούν να διατηρήσουν την αυτονομία του, αλλά όταν αρχίσουν να αναπτύσσουν αισθήματα για κάποιον, δεν τον αφήνουν να φύγει από δίπλα τους.

Υδροχόος

Οι Υδροχόοι προτιμούν να περιβάλλονται από άτομα με τον ίδιο τρόπο σκέψης. Ειδικά στον τομέα των σχέσεων, δύσκολα θα δεσμευτούν εάν παρατηρήσουν ότι μοιράζονται διαφορετικές αξίες με τον άλλο, ενώ αν αισθανθούν καταπίεση θα φύγουν όσο το δυνατό γρηγορότερα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, το δικό του, τη σχέση σας, το μέλλον, τους κολλητούς αλλα και τους τοξικούς σας συνδυασμούς.