ΖΩΔΙΑ

Ζώδια 11/5: Η Σελήνη στον Αιγόκερω σας ωθεί να βάλετε όρια - Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο


Γεωργία Σταύρου

10 Μαΐου 2020

Ζώδια 11/5: Η Σελήνη στον Αιγόκερω σας ωθεί να βάλετε όρια - Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο

Κριός

Η ανάγκη σας να κάνετε αυτό που έχετε κατά νου και κυρίως να το κάνετε με το δικό σας τρόπο χωρίς παρεμβολές, θα είναι έντονη σήμερα. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Ταύρος

Η Σελήνη στο Αιγόκερω είναι μια καλή θέση για εσάς αν πρόκειται σήμερα να ασχοληθείτε με σοβαρά θέματα. Η επιθυμία σας να κάνετε σταθερά βήματα ακόμη αν χρειαστείτε περισσότερο χρόνο, δεν σας ενοχλεί Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Δίδυμοι

Είναι σημαντικό σήμερα να παραμείνετε εστιασμένη/ος στο πρόγραμμα σας ανεξάρτητα αν εξωτερικοί παράγοντες μπαίνουν στην μέση και το ανατρέπουν. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Καρκίνος

Η Σελήνη απέναντι από το ζώδιο σας μπορεί να σας φέρει αναστάτωση και να νιώσετε την ανάγκη να πάρετε αποφάσεις ή να συζητήσετε σημαντικά πράγματα με αγαπημένους ή/και συνεργάτες. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Λέων

Η καθημερινή σας εργασία ή γενικότερα κάτι στην καθημερινή σας ρουτίνα σήμερα αναζωογονείται, παίρνει σάρκα και οστά. Είναι κάτι το οποίο έχετε δουλέψει και του έχετε δώσει την αξία που του αρμόζει. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Παρθένος

Η Σελήνη στον Αιγόκερω είναι μια καλή θέση για εσάς και σας βοηθά να δομήσετε κάτι το οποίο έχετε ανάγκη, να αρχίσετε μια νέα ιδέα, να οργανώσετε μια νέα σκέψη. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Ζυγός

Σήμερα η Σελήνη στον Αιγόκερω σας βοηθά να βάλετε τις σκέψεις σε σειρά βάσει αντικειμενικής υπόστασης.Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Σκορπιός

Η επικοινωνία προς έναν εφαρμόσιμο αντικειμενικό στόχο είναι το κλειδί της ημέρας για εσάς. Σήμερα με την Σελήνη στον Αιγόκερω να επηρεάζει τον συγκεκριμένο τομέα στο δικό σας συναισθηματικό σενάριο, δεν θα μπορούσατε να κάνετε και διαφορετικά. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Τοξότης

Η Σελήνη στον Αιγόκερω σας ωθεί να ασχοληθείτε με σημαντικά πράγματα και κυρίως αξίες της ζωής σας. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Αιγόκερως

Η Σελήνη στο ζώδιο σας, σας φέρνει σε επαφή με την πραγματική δύναμη της εξουσίας που έχετε ή μπορείτε να έχετε στο ευρύ κοινό. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Υδροχόος

Η Σελήνη στον Αιγόκερω μπορεί να κινητοποιήσει ευαίσθητες προσωπικές σας χορδές σήμερα γιαυτό καλό θα ήταν να μην φτιάξετε ένα έντονο απαιτητικό πρόγραμμα. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Ιχθύες

Η Σελήνη στον Αιγόκερω σας βοηθά να κατεβείτε από όποιο σύννεφο βρίσκεστε και να ασχοληθείτε με την πρακτική πλευρά της ζωής σας στο σήμερα. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.