ΖΩΔΙΑ

Ζώδια 24/5: Δράστε παρορμητικά - Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο


Γεωργία Σταύρου

23 Μαΐου 2020

Ζώδια 24/5: Δράστε παρορμητικά - Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο

Κριός

Η Σελήνη κοντά στην ανάδρομη Αφροδίτη και τον Ερμή δημιουργεί σύγχυση σχετικά με σχέσεις και συνεργασίες γιαυτό καλό θα ήταν να είστε προσεκτική/ός σήμερα. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Ταύρος

Η ένωση της Σελήνης με την ανάδρομη Αφροδίτη στον ουράνιο θόλο σήμερα σας επηρεάζει κυρίως στις σχέσεις και τις αξίες που έχετε αυτή την στιγμή στην ζωή σας. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Δίδυμοι

Πολλοί πλανήτες στο ζώδιο σας δίνουν την ευκαιρία και την δυναμική να κάνετε πράγματα ή τουλάχιστον να τα σκεφτείτε σε νοητικό επίπεδο. Ωστόσο η ανάδρομη Αφροδίτη μπορεί να μπερδέψει τις καταστάσεις και με ένα πέπλο να θολώσει το τοπίο.Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Καρκίνος

Η σχέση της Σελήνης με την ανάδρομη Αφροδίτη και τον Ερμή σας επηρεάζει έντονα σε ψυχικό κυρίως επίπεδο. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Λέων

Η Σελήνη με τον Ερμή και την ανάδρομη Αφροδίτη σήμερα σχηματίζουν μια έντονη δυναμική η οποία σας βοηθά σε κοινωνικό επίπεδο καθώς και σε ότι αφορά ομάδες και γκρουπ ανθρώπων. Ωστόσο η Αφροδίτη ανάδρομη μπορεί να θολώσει τα νερά ή/και άλλοι να προσπαθήσουν συνειδητά ή ασυνείδητα να σας απομακρύνουν από τον στόχο σας. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Παρθένος

Ακόμη και αν νιώθετε δυνατή/ός με τον Ήλιο, τον Ερμή και την Αφροδίτη να επηρεάζουν κομβικό τομέα για εσάς, είναι σημαντικό σήμερα να προσέξετε τα βήματα σας. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Ζυγός

Συνωστισμός πλανητικών ενεργειών στον τομέα που σχετίζεται με την ανώτερη μόρφωση και τα ταξίδια όσο αφορά το ζώδιο σας, σας δίνει την εύνοια να στοχεύσετε προς αυτή την κατεύθυνση ανάλογα το προσωπικό σας σενάριο αυτή την στιγμή. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Σκορπιός

Πολλοί πλανήτες συγκεντρωμένοι σε ένα πολύ ευαίσθητο τομέα του ζωδίου σας, δίνει την δυναμική του αλλά χρειάζεται την δική σας μαεστρία ώστε να μην πάει χαμένη. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Τοξότης

Η Σελήνη με την ανάδρομη Αφροδίτη και τον Ερμή απέναντι από το ζώδιο σας φέρνει ιδιαίτερη δυναμική και σας ζητά να δώσετε ενέργεια σε ότι αφορά εσάς και τους άλλους. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Αιγόκερως

Η καθημερινότητά με κάποιον τρόπο μπαίνει στο μικροσκόπιο σήμερα είτε γιατί χρειάζεται να κάνετε νέες δράσεις σε αυτόν τον τομέα είτε γιατί έχετε αφήσει κάτι πίσω από αμέλεια. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Υδροχόος

Ο συνωστισμός πλανητικών επιδράσεων στον τομέα χαρά και δημιουργία μπορεί πραγματικά σήμερα να σας φέρει μπροστά σε κάτι που θα σας ικανοποιήσει και θα πάρετε χαρά από αυτό.Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Ιχθύες

Το σπίτι, η οικογενειακή ή η ιδιωτική σας ζωή σήμερα μπορεί να σας απασχολήσει αρκετό χρόνο από την ημέρα σας.Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.