ΖΩΔΙΑ

Ζώδια 8/6: Η Σελήνη στον Αιγόκερω - Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο


Γεωργία Σταύρου

7 Ιουνίου 2020

Ζώδια 8/6: Η Σελήνη στον Αιγόκερω - Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο

Κριός

Το πλανητικό σκηνικό σήμερα σας βοηθά να εστιάσετε σε επαγγελματικά ζητήματα και να κατανοήσετε ποίες από τις δράσεις που σκέφτεστε να κάνετε είναι αναγκαίες και απαραίτητες. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Ταύρος

Οι ρεαλιστικοί στόχοι έχουν την τιμητική τους σήμερα και μπορείτε να συζητήσετε με άλλους ανθρώπους προς αυτή την κατεύθυνση. Οτιδήποτε αποφασίσετε να κάνετε σήμερα, η αυθεντικότητα θα πρέπει να είναι ο κοινός παρανομαστής.Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Δίδυμοι

Οποιαδήποτε αλλαγή προσανατολισμού, είναι ευνοϊκή σήμερα με την Σελήνη στον Αιγόκερω και μπορείτε να επανεξετάσετε θέσεις και στάσεις. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Καρκίνος

Η Σελήνη στον Αιγόκερω απέναντι από το ζώδιο σας και το υπόλοιπο πλανητικό σκηνικό σας βάζει στην διαδικασία να μελετήσετε και να εξετάσετε σχέσεις και συνεργασίες. Η προσέγγιση θα χρειαστεί να γίνει περισσότερο ρεαλιστικά και λογικά αντί από συναισθηματικά φίλτρα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Λέων

Η Σελήνη στον Αιγόκερω και το υπόλοιπο πλανητικό σκηνικό σας βοηθά να εστιάσετε στις δικές σας προσωπικές ανάγκες κυρίως σε θέματα καθημερινά όπως η καθημερινή σας εργασία και ρουτίνα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Παρθένος

Η χαρά της δημιουργίας είναι έντονα κινητοποιημένη σήμερα με την Σελήνη στον Αιγόκερω να επηρεάζει τον συγκεκριμένο τομέα στο ζώδιο σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Ζυγός

Σήμερα ανεξάρτητα πώς νιώθετε και το τι βλέψεις έχετε, να βγείτε προς τα έξω και να διεκδικήσετε τις επιθυμίες σας. Οι ευκαιρίες υπάρχουν και είναι σίγουρο πως μπορείτε να τις δείτε και να τις εκμεταλλευτείτε. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Σκορπιός

Η Σελήνη στον Αιγόκερω και τα υπόλοιπα πλανητικά δρώμενα σήμερα σας σπρώχνουν να επικοινωνήσετε τις ιδέες σας και να ανταλλάξετε απόψεις. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Τοξότης

Πρακτικές λύσεις φέρνει η Σελήνη στον Αιγόκερω κυρίως σε οικονομικά ζητήματα και η πίστη σε συνδυασμό με την επίμονη και σκληρή δουλειά, μπορεί να σας φέρει το αποτέλεσμα που θέλετε. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Αιγόκερως

“Ο συναγωνισμός φέρνει υγεία” είναι το μότο της Σελήνης στον Αιγόκερω και μαζί με το υπόλοιπο πλανητικό σκηνικό η ενέργεια σας ανεβαίνει. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Υδροχόος

Σήμερα δεν είναι πολύ καλή ημέρα αν έχετε σκοπό να υπερβείτε τις δυνάμεις σας ή να πιέσετε πράγματα προς μια συγκεκριμένη κατεύθυνση. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Ιχθύες

Με επαγγελματικές ενασχολήσεις σας σπρώχνει η Σελήνη στον Αιγόκερω να ασχοληθείτε σήμερα και είναι ευνοϊκή ημέρα αν αποφασίσετε να ακολουθήσετε την ροή. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Γεωργία Σταύρου

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.