ΖΩΔΙΑ

Ζώδια 22/6: Ήλιος στον Καρκίνο - Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο


Γεωργία Σταύρου

22 Ιουνίου 2020

Ζώδια 22/6: Ήλιος στον Καρκίνο - Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο

Κριός

Με τον Ήλιο στο ζώδιο του Καρκίνου τον επόμενο Ηλιακό μήνα θέματα σπιτιού, ακίνητης περιουσίας και γενικότερα η προσωπική σας ζωή φωτίζεται με κάποιον τρόπο. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Ταύρος

Ο τρόπος της επικοινωνίας και ο τρόπος που συνδέεστε με το άμεσο σας περιβάλλον αλλάζει με τον Ήλιο στον Καρκίνο για τον επόμενο Ηλιακό μήνα. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Δίδυμοι

Μπορεί να μην είναι η κατάλληλη στιγμή να πάρετε ρίσκο σχετικά με οικονομικά ζητήματα ωστόσο ο Ήλιος στον Καρκίνο θα σας βοηθήσει να έρθετε πιο κοντά σε αυτό που έχει αξία για εσάς και αυτό που μπορεί να σας δώσει την ασφάλεια που ζητάτε. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Καρκίνος

Ο Ήλιος στο ζώδιο σας φωτίζει βαθύτερες επιθυμίες και με κάποιον τρόπο έρχεστε στο προσκήνιο μέσα στο περιβάλλον που ζείτε και λειτουργείτε. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Λέων

Η συμπόνια και η υπομονετικότητα θα παίξει μεγάλο ρόλο τον επόμενο Ηλιακό μήνα με το ζώδιο του Καρκίνου στον ουράνιο θόλο να φωτίζεται. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Παρθένος

Στόχοι και οράματα μπαίνουν στο στόχαστρο με το Ήλιο στον Καρκίνο να φωτίζει την κοινωνική σας ζωή και γενικότερα όνειρα και οράματα. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Ζυγός

Θέματα καριέρας φωτίζονται και έρχονται στην επιφάνεια τον επόμενο Ηλιακό μήνα με το ζώδιο του Καρκίνου να επηρεάζει τον συγκεκριμένο τομέα. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Σκορπιός

Ήλιος στον Καρκίνο και η συναισθηματική πίστη βρίσκεται κυρίως στις αξίες που δημιουργείτε εσείς οι ίδιες/οι. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Τοξότης

Η ευαισθησία στα συναισθηματικά υπόγεια ρεύματα του περιβάλλοντος που βρισκόσαστε για τον επόμενο Ηλιακό μήνα θα είναι υψηλά. .

Αιγόκερως
Ήλιος στον Καρκίνο για τον επόμενο Ηλιακό μήνα και οι δραστηριότητες σας θα εστιάζονται κυρίως γύρω από την δημιουργία ενός περιβάλλοντος που θα σας προσφέρει φροντίδα και υποστήριξη. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Υδροχόος

Τα συναισθηματικά νερά του Καρκίνου μπορούν να διαβρώσουν ακόμα και τοίχους, επεκτείνοντας την συναισθηματική ενέργεια, από οτιδήποτε προστατευμένο στους ωκεανούς της ίδιας της ζωής. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Ιχθύες

Ο Ήλιος στο ζώδιο του Καρκίνου για τον επόμενο Ηλιακό μήνα είναι βοηθητικός βάζοντας σας στην διαδικασία να σκεφτείτε πόσο σημαντικό είναι να διασκεδάσετε, να χαρείτε και να δημιουργήσετε νέα πράγματα και αξίες στην ζωή σας. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.