ΖΩΔΙΑ

Ζώδια 6/7: Πώς θα πάρετε ικανοποίηση σήμερα- Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο


Γεωργία Σταύρου

5 Ιουλίου 2020

Ζώδια 6/7: Πώς θα πάρετε ικανοποίηση σήμερα- Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο

Κριός

Σήμερα μετά το μεσημέρι τον πλανητικό σκηνικό αλλάζει και μπορείτε πιο εύκολα να εστιάσετε στις ικανότητες και την ευελιξία σας απομακρύνοντας φόβους και ανασφάλειες. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Ταύρος

Σήμερα εργασιακά θέματα κινητοποιούνται κυρίως μετά το μεσημέρι και μπορείτε να αλλάξετε παραστάσεις και ενδιαφέροντα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Δίδυμοι

Ο χρόνος είναι χρήμα αλλά αυτή την στιγμή δεν έχετε πολλές επιλογές με τον κυβερνήτη του ζωδίου σας να βρίσκεται σε ανάδρομη κίνηση μέχρι τα μέσα Ιουλίου. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Καρκίνος

Από το μεσημέρι και μετά οι πλανητικές δυνάμεις αλλάζουν στον ουράνιο θόλο με αποτέλεσμα να αλλάζει και η διάθεση σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Λέων

Κυρίως μετά το μεσημέρι το ουράνιο σκηνικό αλλάζει και σας βοηθά να εστιάσετε σε σχέσεις, συνεργασίες και οτιδήποτε μπορεί να σας επεκτείνει μέσω του άλλου. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Παρθένος

Η Σελήνη στον Υδροχόο μετά το μεσημέρι σας βοηθά να εστιάσετε σε ζητήματα που αφορούν την καθημερινή σας ρουτίνα και εργασία. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Ζυγός

Προσπαθήστε σήμερα να παραμείνει προσανατολισμένη/ος στις ευκαιρίες που δίνονται παρά στα εμπόδια που προκύπτουν. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Σκορπιός

Σημαντικές πληροφορίες έρχονται σήμερα κυρίως μετά το μεσημέρι που θα σας βοηθήσουν να διαχειριστείτε προσωπικά σας θέματα που είναι κινητοποιημένα αυτή την χρονική στιγμή. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Τοξότης

Σήμερα η επικοινωνία παίρνει τα ηνία και το ουράνιο σκηνικό σας θέλει να είστε ιδιαίτερα προσεκτική/ό την στιγμή που εκφράζετε τις απόψεις και τις επιθυμίες σας. Ενδέχεται κάτι να μην γίνει απόλυτα κατανοητό ή να χρειάζεται περισσότερη εξήγηση. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Αιγόκερως

Η εικόνα μπροστά σε επιθυμίες, ανάγκες και οτιδήποτε ανεβάζει το ηθικό ή την αυτό-αξία σας σήμερα εύκολα μπορεί να μεγαλώσει, κυρίως μετά το μεσημέρι. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Υδροχόος

Η Σελήνη στο ζώδιο σας είναι βοηθητική σε πολλά ζητήματα που σας απασχολούν στο σήμερα της ζωής σας. Η αντικειμενικότητα και η σταθερή σας θέση εκεί που έχετε δίκιο είναι σημαντική ωστόσο είναι επίσης σημαντικό να προσαρμόσετε τις ανάγκες σας στο σήμερα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Ιχθύες

Σήμερα οι νοητικές διεργασίες, κυρίως μετά το μεσημέρι, δεν φαίνεται να σας οδηγούν σε ένα δημιουργικό αποτέλεσμα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.